Sosiale medier i praksis for bedrifter

Jeg jobber i Chills AS med blant annet hvordan bedrifter skal markedsføre seg og bruke sosiale medier. En god venninne driver MEXX i Asker og har selvfølgelig lyttet irvig når jeg i årenes løp har fortalt om hvordan hun  for eksempel bør bruke Facebook. Her er faktisk et godt ekspempel.

Hun legger ut mange bilder av nye varer som kommer til butikken. Her om dagen så jeg noe jeg virkelig likte, og dette er faktisk sant!

Er ikke jakken bare til å spise opp? Elsket den ved første øyekast. Det hun gjør riktig er å svare ganske kjapt og yte service. For hva skjedde videre? Jeg stakk dit og handlet ASAP!

Du ser meg i ivrig tresteg på vei inn i butikken nede til venstre! høhø. Denne jakken kommer jeg til å bruke MASSE! Var den ikke fin?

Ellers kan du i dag møte Belinda Jakobsen, Creative Manager i Chills Production. Min første ansatt og en super blogger. Ung, ivrig og arbeidslysten. Hva mer kan en ønske seg? Hun er kreativ og ser muligheter. Flink ung dame.

Imorgen blir det foredrag for distansehandel Norge, og deretter byr helgen på tur til Stavanger. Jeg skal spille sjakk mot Magnus Karlsen. Puh. Gleder meg til å blogge fra favorittbyen min! Håper du har hatt en finfin dag!