Ny uke, nye muligheter

Det er heldigvis en stund til jeg skal på reisefot igjen. Nå blir det kontortid i Drammen sammen med resten av gjengen i Chills AS. Jeg har aldri hatt det kjekkere på jobb enn jeg har det nå om dagen. Det kribler i hver celle i kroppen og jeg bare nyter å være sammen med gjengen. Vi har blitt en liten gjeng allerede selvom vi nettopp har startet. Seks ansatte og fem store kunder allerede. Stas!

Det er mange som lurer på hva er Chills er og jeg kunne forklart til det kjedsommelige. Når tradisjonell markedsføring ikke funker lenger må en tenke nytt. Hvordan skal en få markedsført sitt budskap hvis mannen i gata ikke bryr seg om brandet mitt? En må gi mannen i gata noe å snakke om, få han til å dele budskapet en måtte ha, og da for ekspempel via sosiale medier. Dette er en av de tingene Chills driver med. Hjelpe bedrifter i å tenke nytt for å nå den nye generasjonen. Når klikket du på en annonse på for eksempel VG.no sist? Jeg tror aldri jeg har gjort det.....

Vi i Chills lager konsepter hvor bedrifter kan markedsføre seg gjennom disse. Produktplassering er plutselig lov i Norge så veien videre blir en fest. Helsematen.no er et av konseptene vi lanserer hvor Caroline Fotballfrue skal få utfolde seg ved kjøkkenbenken. Kokkelere mat elsker hun, snart gjør hun det på nett-tv. Vårt eget nett-tv. Vi har flere slike konsepter under utvikling, 2012 kommer de en etter en. Elsker det!!

Det å starte AS er krevende, men samtidig har jeg vært grunder i noen år. Jeg har jobbet med sosiale medier i over 3 år og har opprettet en stor kontaktbase. Alle visittkort jeg har mottatt opp gjennom tiden er kategorisert, og dermed når jeg mange via mail ved få tastetrykk. Her må jeg nesten nevne at jeg tror ikke mail kommer til å leve så veldig mye lengre, men noen år til får vi gi fenomenet. Det er for mye spam som kommer der nå at den er nesten bare til irritasjon. Det blir nye måter å nå folk på...gjerne via sosiale medier.

Aaah gjengen Jo, Leon, Belinda og Ida! Sushi hver dag? Det kan blir dyrt i lengden, men Champagne blir et must hver gang noe skal feires. Som vi gjorde på torsdag, selvom den aldri ble åpnet. Alle, utenom Leon, kjørte bil til jobb....haha. Neste gang! Da blir det full fest. Jeg har på følelsen at det blir mye å feire innen kort tid. På tirsdag skal selgere intervjues på grunnlag av DENNE videoen. Vi fikk inn over 25 søknader og ihvertfall 15 av de var kvalifisert til stillingen! Gull!!