Hammerfest is the place

Det var mørkt igår når jeg landet i Hammerfest og derfor ble det ikke det store fotogildet fra turen. Dessverre. For Hammerfest er virkelig en spennende by i massiv utvikling. Olje og Gass, med Statoil i spissen, har toget inn i byen, og det medfører utvikling av skoler, næringsliv og mye mer. MASSE som skjer i den byen og de kommer garantert til å plassere seg på kartet innen få år. Hvis du vurderer å flytte nordover er det garantert mange jobber å ta av!

Jeg har virkelig kost meg på tur og ikke minst blitt tatt godt vare på! To foredrag om sosiale medier for Næringsforeningen sine medlemmer i tillegg til 80 lærere på skoler i distriktet. Sosiale medier: Hvem, Hva og Hvorfor. Det er det praten og dialogen har handlet om.

Nå sitter jeg på flyplassen i Hammerfest og håper jeg når flyet hjem til Gardermoen fra Tromsø. Det blåser en god del, er tåkete og vind...ikke det beste flyværet. Jeg gleder meg bare til å komme hjem i egen seng. Borte greit, hjemme best. Hotell er stas de første gangen, men så blir det ganske ensomt og kjedelig. Når jeg er på tur på denne måten er jeg glad for sosiale medier.....det beriker min hverdag og jeg setter stor pris på følgere både på Twitter og Facebook.

Her er noen bilder...neste gang får jeg komme meg nordover i dagslys.....jeg MÅ ta flere bilder, rett og slett. Igår kveld var det middag med ressurssterke lokale kvinns.....det var koz:

Vi var på en liten kjøretur før denne middagen og noen obligatoriske nordnorske effekter ble tatt i nærmere øyesyn. Kjempekoselig restaurant litt oppe på fjellet: