Flott hotell i Stavanger

Denne helgen er det jobb i Stavanger og jeg har med venninne/assistent Debbie. Veldig kjekt å dra på jentetur, samtidig som noe faglig påfyll står på plakaten.

Igår holdt jeg foredrag for Næringsforening Stavangerregionen sine medlemmer og det gikk utrolig bra. Egentlig over all forventning utfra forutsetningene, les bare videre: natt til fredag  kl 0315  våknet jeg av at magen og hodet krøllet seg av smerte. Jeg har ikke vært dårlig/syk siden minsten ble født og trodde virkelig jeg skulle dø! Smertehelvete varte helt til solen stod opp og da hadde doskåla "gledelig" mottatt en del av mitt mageinnhold. Fy flate, så akutt dårlig har jeg aldri vært, og ei heller så trøtt som på Gardermoen dagen derpå!

Jeg kom meg til Stavanger, la meg på en sofa og slappet av. Fikk servert to stk IBUX av koselig dame hos ASKO, og ventet. Ti minutter før jeg skulle på scenen var jeg i TOPP form og holdt et veldig bra foredrag for gjengen i salen. Mye latter ble det av min foregående natt (liker å by på meg selv med humor, overrasker vel ikke mine faste lesere).

Jeg har i skrivende stund en rolig morgen for meg selv. Debbie snorker og jeg blogger. Jeg har sovet som en stein i verdens beste hotellsenger. Fy flate! Senger er viktig når en bor på hotell og Myhregaarden Hotell , midt i Stavanger sentrum, har spesialisert seg på kvalitet på akkurat dette området. Du MÅ teste neste gang du er i byen.....utrolig digge!! Her er noen bilder:

På fredagskvelden var Debbie og jeg på min faste favorittrestaurant Tango og nøt et bedre måltid.

Jeg går nesten bare ut å spiser der når jeg er i Stavanger. Nydelig mat og topp stemning! Ørnulf Høyer traff vi på flyet på vei over hit og han inviterte oss på åpningen av hans nye motehus. Vi var innom en liten time før Idol, Skavlan, smågodtposen og ikke minst SENGEN på Myhregaarden ventet. Vi var under dynen, utslitt, før klokken var 22.00! På jentetur lissom!

IDAG SKAL JEG SPILLE SJAKK MOT MAGNUS KARLSEN! Heldigvis vet jeg hvordan jeg gjemmer Kongen.....men der stopper kunnskapen min. Blogger om det senere, ha en finfin dag! FatCampDamene mine kommer IMORGEN!