Sosiale Medier 123

Det enkle er ofte det beste heter det, og jeg kommer veien videre til å leve etter det mottoet. Det er så gøy å være i gang med CHills at jeg ikke helt klarer  å tro alt som skjer om dagen. Endelig klarer noen å pakketere det jeg mener er riktig for bedrifter å gjøre på sosiale medier, hvorfor de skal blogge og være på Facebook har jeg jo visst lenge....og ikke minst hvordan!

Chills sitt første konsept lanseres innen kort tid og nettsiden jobbes det med. Logoen til denne satsingen ser du under, men jeg røper ikke helt hvordan vi skal bygge konseptet enda. Men genialt er det....enkelt og greit. Jeg digger denne logen fordi den gjenspeiler at dette er en slags ABC innen sosiale medier, vi leker med pakkene 1, 2 og 3, jeg liker fargene som en fort får litt skolefølelse av, snakkeboblen rundt tallene plukker opp sosiale medier....helt genial etter min mening. Og det viktigste er at jeg er fornøyd, og det er jeg! Likte du den?

Vi har denne uken signert fire store kunder, ansatt en person (som jeg snart skal presentere ), utviklet konseptet så og si ferdig, pakketert den andre store satsningen vi lanserer i starten av 2012....i det hele tatt så koker det! JEG ELSKER DET! Endelig skal de siste fire års harde jobb og masse møter videreutvikles! JEG ER HOPPENDE GLAD! Merkes det? Hihi....men ærlig, likte du den?