Firmalogo

Igår skrev jeg om vårt nystarta firma Chills Production AS. Les gjerne om det HER før du forsetter å lese, så slipper jeg å skrive alt en gang til høhø. Vi skal jobbe med markedsføring i sosiale medier for mellomstore bedrifter , altså mye av det min lille baby Medieutvikler jobber med i dag. Veldig få ser de mulighetene som ligger i Facebook, Twitter, Youtube, blogging osv og det skal vi hjelpe bedrifter med å se, pluss hjelpe de i gang. Enkelt og greit.

Jeg har valgt å legge logodesign ut som en konkurranse på 99Design og fått noen forslag. Det skal komme 30 totalt så jeg venter i spenning. Likte du disse?:

  

Jeg liker snakkeboblen til venstre siden det er kommunikasjon vi driver med. Kommunikasjon online. Gleder meg til å se flere forslag.....kjempespennende prosess, men og krevende for topplokket. Mange ting som skal på plass, men endelig har jeg noen å dele oppgavene med. DET er digg det! Elsker kontoret vårt....utsikten i seg selv gir meg energi!

Ikke akkurat krana, men elven. Jeg kan hoppe fra kontorpulten min og rett i Drammenselva! Weeee, superdigg!! Den ene partneren i Chills Production kjører dette gliset (OMG):