Stavanger i mitt hjerte

Jeg er Stavangerfan på min hals. Jeg digger å bo på Østlandet men Stavanger vil alltid forbli hjemme. Jeg reiser  forsatt, etter 16 år, hjem når jeg skal hit.  Det aller beste er luften. En kjenner den med en gang en går av flyet. Friskere, klarere luft som tilfører energi på få strakser. Enda bedre at det er snøfritt! Vi har forsatt en meter snø utenfor dørene i Røyken, her er det helt bart. DIGG!

Idag har vært en utrolig givende dag. Jeg holdt innlegg, og var konferansier, på Serviceforum sin årlige konferanse som i år handlet det om sosiale medier.  Det var promonente gjester og vi fikk første klasses service av elevene fra Hotellhøgskolen. I morges ble jeg hentet av egen sjåfør/assistent som fulgte meg hele dagen. Snakker meg om royal treatment! KJEMPESTAS!

De andre foredragsholderne kan du lese mer om HER. Stas å hilse på leder i Fellesforbundet, Konsernsjef i Choice og produktsjef i SAS. Masse inspirasjon og gledelig å høre deres synspunkter og bruk av sosiale medier. Det er så mange som bruker Facebook, Twitter og blogg i Norge og bedriftene kan virkelig bruke oss forbrukere til noe konstruktivt hvis de spiller på lag med oss.

Imorgen venter Stokkavannet og lunsj med HelseHilde. Gleder meg til begge deler og blogginnlegg blir det. Kom meg først på nett nå....via blåtann på mobilen. Det var rett før kroppen fikk abstinenser, jeg må jo blogge! Neida. Joda. Liker jo dette nettet jeg da vet du.....

Har du hatt en fin dag? Her skinner solen, selvom det er kveld. Ergo så går livet på skinner og dagen har vært bra.