Me and my office

For et år siden flyttet jeg inn i kontorlokaler i Røyken Næringshage. Den gang var jeg kjempehappy over å komme meg ut og vekk fra hjemmekontoret, og brukte masse tid på planlegging og ideutveksling med kolleger der borte. Jeg jobber for meg selv som Medieutvikler og jobben min kan du lese mer om HER. Det er mange som ikke skjønner helt hva jeg driver med, og derfor la jeg nå link til siden. Kort fortalt hjelper jeg bedrifter til å finne sin profil på sosiale medier, hvordan de skal bidra/engasjere seg i dette mediet og hvordan samtalen med for eksempel bloggleserne bør foregå.

Mest av alt elsker jeg å holde foredrag om emnet, og er veldig stolt over den tilbakemeldingen du kan lese HER.

Jeg har nå flyttet ut av kontoret i Næringshagen fordi jeg omtrent ikke var der lenger. Alle møtene jeg flyr i er i Oslo eller Asker, og derfor stod jo bare kontoret og blomstret for seg selv. Jeg slapper mye mer av nå som jeg jobber hjemmefra og har basen min her. Firmaet mitt går så det suser og det er jeg veldig stolt av. Jeg bygger sakte men sikkert sten på sten, og innen noen måneder er Norges første onlinebaserte TV kanal et faktum og jeg sitter i setet. Sammen med samarbeidspartnere, for jeg gjør ikke alt alene, men likevel. Det er så gøy og igår kom en telefon med et klarsignal jeg har ventet lenge på! JIPPI! Her jobber jeg nå:

Nå til helgen vender jeg nesen mot Sørlandet. Jeg skal til Grimstad å besøke Ada i Stine Sofies Stiftelse. Hele helgen skal vi planlegge en programserie vi skal lage sammen i 2012. Gjett om jeg gleder meg! Ada er et fyrverkeri av en kvinne og vi utfyller hverandre veldig godt. Prosjektet vi har sammen skal jeg komme tilbake til...må få klarsignal fra Ada om at det er OK at jeg publiserer det. Mer om Stiftelsen kan du lese HER.

Kroppen blir et blogginnlegg i seg selv snart. Jeg har det fysisk bedre enn på lenge og leddene er nesten helt tilbake til normalen. Tenk det!!  Jeg er så glad og kiloene løsner for alvor nå. Tydelig at jeg gjør mye riktig om dagen! Jeg bare jubler! Klem til deg kjære leser, sender deg deler av min energi! Ja, for du ser energilyset på kontorpulten min!? Bruker det hver dag nå i mørketiden.....tror det gjør susen!