En vurderer veien

En blogg bør oppdateres ofte, det er min mening. Jeg leser mange blogger hver dag, nettopp fordi de oppdateres daglig og vil jeg ha med meg det som skrives. Det er ikke alle som skriver om noe veldig interessant, men jeg har fulgt de i så mange år at jeg må bare forsette. Jeg går alltid rett inn på URL addressen, ikke via noen andre sider. Skal jeg lese Caroline Berg Eriksen sin blogg for eksempel så har jeg hurtigtast som tar meg rett til http://fotballfrue.no.

Jeg har selv flere nettsider. Jeg har denne som du leser nå, http://trinegrung.no, jeg en som heter http://trinegrung.com , hurtigbloggen min, og ikke minst jobbsiden som er http://medieutvikler.no. Du ser at der jeg har skrevet URL <---- så er skriften annerledes? Det betyr at det er en direktelink til en ny side....for de som ikke visste det ;-)

Derfor over til dagens spørsmål til deg fra meg. Når du skal inn på min blogg, klikker du på en link som jeg henviser til, enten fra en av mine Facebook kontoer ( ja jeg har fler fordi det er "bare" lov med 5000 venner og derfor fylles de opp) eller via Twitter? Eller skriver du enkelt og greit http://trinegrung.no som er min URL?

Det er litt vesentlig at det kommenteres her fordi jeg driver på å undersøker en ting som skal brukes i en undersøkelse. Kommentarfeltet finner du under dette yndige bildet tatt av mor tidlig i morges. Morgentrøtt forsatt i pysj. Jada, jeg fikset håret litt....er jo ikke helt bak mål når et kamera rettes i min retning!