Kvinner som våger!

Idag startet jeg tidlig for å nå Kvinnovasjon sin konferanse Kvinner som våger i Halden. Jeg var første foredragsholder og klokken 0915 ble jeg ropt opp på scenen. Litt morgentrøtt og enda tørr i halsen lirte jeg ut av meg foredraget om sosiale medier som jeg har holdt en del ganger i 2010. Les mer om det HER. Jeg forandrer det hver gang, blir aldri fornøyd, og i tillegg er det viktig å tilpasse det til de som skal se/lytte.

Jeg er født til å stå på en scene, og ja, jeg vet det høres klysete ut. Men jeg elsker det så lenge jeg kan det jeg snakker om og er trygg. Jeg er sikker på at jeg kunne holdt på i timesvis hvis noen lot meg. Jada, jeg er kjempebeskjeden, jeg vet det( hehe ). Men hva er galt med å si at en liker det? Det er vel janteloven som ikke tillater oss å slå oss selv på kassa og si - jeg liker å bli sett. Forskjellen inntrer når en liker å bli sett kun for å bli sett.....jeg må bidra med noe konstruktivt, jeg må engasjere, for å like det.

I skrivende stund holder jeg egentlig på å forberede nytt foredrag til imorgen. Det skal handle om dårlig samvittighet og jeg har blogget om det HER. Mitt problem er ofte at jeg er perfeksjonist og har altfor høye krav til meg selv. Derfor kan jeg sitte å finpusse på de minste detaljer helt til jeg skal opp på scenen. Det er krevende noen ganger, men samtidig blir det som oftest bra. Foredragene mine ligger HER, men igjen, jeg forandrer de hver gang.

Jeg ble superinspirert av Kirsti Cath Dahle i dag som er grunderen bak Optimal Assistanse, assistenthjelp til rullestolbrukere. Fra sin rullestol er jeg sikker på at dama kunne styrt hele landet. FOR en energi og arbeidslyst! Sjekk siden deres HER.

Har du sceneskrekk?