trinegrung.no teller ned....

Det er ikke mange dager til nytt design foreligger, og du tenker kanskje -det var fælt til mas om dette designet! Men for meg er det viktig og riktig å være i utvikling, fornye meg, være kreativ og vise nye muligheter her på siden min. Det skjer nå. Jeg gleder meg som en unge til den veien som pløyes, det skjer utrolig masse om dagen.

Jeg har fått meg bloggmanager...og det morsomme er at han ikke har peiling på sosiale medier, men et STORT kontaktnett. Dette kan bli veldig spennende og vi har en konkret plan som det jobbes med i disse dager. Jeg kommer til å være den første bloggeren i Norge til å gjennomføre dette hvis alt nå går etter planen....det er nytenkende og utrolig gøy!

Tre dager på fjellet gjør underverker selvom jeg SPYR av det dårlige nettet som eksisterer i området! Jeg blogget fra min nye Iphone4 igår, og det gikk ganske greit, men ikke så bra som jeg skulle ønske. Ikke med det magasin-designet som jeg har i dag, blir lettere når det nye kommer.

Jeg har blitt spurt om å være lærer innen media og kommunikasjon på en skole. Hm, er i tenkeboksen for det skjer så masse om dagen, men hadde vært kjekt å bidra med det jeg kan om emnet. Det hadde kun vært for 8 uker, men en ufattelig viktig erfaring å ta med seg videre. Jeg skal i møte der imorgen for å se på muligheten og ikke minst se om tiden strekker til! Jeg elsker å ha mange jern i ilden....men må passe på at det ikke blir for masse.

Imorgen skal jeg på foredrag med Caroline Myss....les mer HER på Facebook! Jeg gleder meg utrolig mye til å bli inspireret av dama, og krysser alt jeg har for at et møte lar seg gjennomføre. Bloggen er uansett med.....