Trine Grung er GAL!

FOR noen herlige dager jeg har hatt i Stavanger! Ikke bare har værgudene vist seg fra sin beste side og fremskaffet sandalvær, men jeg har fått gjort SÅ masse....gleder meg allerede til å komme tilbake om cirka en måneds tid. Grunnen er samarbeidet jeg har med Kvadrat.no som snart lanserer ny nettside, og jeg som Medieutvikler lærer de opp i bruken av sosiale medier. Elsker det!

Igår kveld holdt jeg foredrag for de ansatte på Kvadrat, for å vise de hvordan jeg bruker bloggen og andre medier på dette internettet. Jeg måtte jo psyke meg opp for å sta foran nesten 300 stk, og derfor valgte jeg nok en gang Stokkavannet som sjelevenn. ELSKER det vannet.....er det noe jeg savner østpå, så er det det!

Jeg la ut i et voldsomt tempo, og presterte faktisk å jogge halve vannet rundt! WOW...formen stiger (leddene er forsatt vonde, men en liten tabl om morgenen gjør susen enn så lenge). Det er jo nesten 9 km rundt lissom, hallo! .....her nærmer jeg meg slutten....jogget IKKE etter dette bildet for å si det sånn...

Elpumpa....finito finale....pustet som en hvalross på antilykke et eller annet! Pust og pes.....da skaper dette bildet en helt annen atmosfære:

SE PÅ DET VÆRET FOLKENS! Det er så fint i Stavanger.....kan ikke Viking ringe mannen min og gi han et tilbud han IKKE kan takke nei til! Mulig jeg klarer å overbevise han om å trø på seg fotballskoene igjen....ah, Stavanger i mitt hjerte!

Grunnen til mitt besøk på Hall Toll var fordraget....det er noe av det kjekkeste jeg vet å holde foredrag! Elsker å motivere, engansjere og inspirere folk! De virket som om de likte det de hørte...det var relativt stille i salen. Men jeg prater jo så mye, og så fort, at INGEN slipper til.....og prøver de, så får de fort høre fra meg høhø.

Nå bærer det hjem for sosialt samvær med de som jeg bor med. Gleder meg til en helg hvor fjelluft skal nytes!

HILSER TIL BARNEVAKTEN VÅR CELINE SOM HAR BURSDAG I DAG! GRATLA MED DAGEN VENNEN! (Høhø, hun kommer til å hate meg...det er datteren til ho Kirsti)