Jeg har fått vinger.....jeg flyr!

Jeg kjenner energien bre seg som en postitiv rød tråd i hele systemet. Den starter i tærne, og tråden iler rundt i hele kroppen. Den sprer glede, og det føles som om jeg skal sprenge. Av pur glede. Det skal ikke mye til for å glede meg, det er sikkert og visst. Med mye motgang og negative tanker surrende rundt som en plagsom veps det siste året , er det ekstra gøy når ting går min vei.

Med Flo Rida pumpende på ørene i skrivende stund, får jeg enda mer energi.  Jeg blir nesten farlig, husker heldigvis å ta noen skikkelige magedrag for at oksygen og skal bre seg sammen med denne røde deilige tråden. Det er nå det er viktig å ha fokus på denne følelsen, leve med den og lagre deler av den til dårlige dager. For de kommer, men ikke i dag.

Dagen startet på Risenga Svømmehall i Asker. Tre tusen meter gjorde at systemet allerede der fikk en kick-start. Etter endt økt i det våte element hadde jeg et kreativt møte med dama som drifter svømmehallen. Vi har idag lagt en spennende plan som vil involvere både bloggen og snart noen heldige blogglesere. Forteller mer om dette senere, men du ser av bildet over her at svømming er en bra treningsform? Looking smooth! Jeg skal ihvertfall slå et kraftig slag for svømming i tiden som kommer!

Susende avgårde i min søte lille IQ tok det ikke lang tid før neste møte var i gang. Det var med rektor på Akademiet Videregående Skole i Drammen. Medielinjen trenger assistanse de neste 8 ukene, og hvem skal være lærer? JEG!! Jeg er jo evig kreativ og hadde så mange ideer under møtet at alle tre i rommet vibrerte av iver. Det var så gøy, og ikke minst det faktum at jeg skal få lære bort noe av det jeg har lært i årenes løp. Helt perfekt for meg!! Jeg er så glad....gleder meg til å treffe ungdommene allerede imorgen!! Stor stas....skal spørre om jeg får blogge et bilde av de!

Men dagen slutter ikke der.....du husker kanskje at jeg blogget om denne massagemaskinen jeg testet i Stavanger? Les mer HER. Disse leddene mine har jo kranglet lenge, og en klinikk i Drammen skal la meg teste maskinen i klinikken deres for å se om det hjelper!! Superdupert! Tenke seg det....kanskje frisk, nytt oppdrag , på en og samme dag. Jeg svever.....nå skal jeg dytte trynet i en sminkepung for å gå på foredrag med Caroline Myss. Så du henne på God Morgen Norge i dag? Hun var visst der....GLEDER MEG!!!