Foredrag høsten 2010

Jeg elsker å holde foredrag, virkelig! Det gir meg så masse når jeg merker at publikum responderer på det jeg forteller. For det meste er det foredrag innen sosiale medier og bruken av disse til å markedsføre seg på nett jeg formidler, men nå snart skal jeg bevege meg ut på andre arenaer og snakke om kvinners dårlige samvittighet. Jeg har blogget om det før HER. Dårlig samvittighet er den mest ukonstruktive og ødeleggende tankevirksomheten for oss kvinner, og kan ikke brukes til en dritt. Rett og slett helt unødvendig å bruke tid på å dvele ved ting, gjør heller noe med det! Det er min oppfatning!

Et ekspempel. Jeg har nå i en hel måned gått rundt og tenkt :- uff nå må jeg trene, uff kroppen har ikke godt av dette latmannslivet. Det er en negativ tanke som ødelegger mer enn den genererer. Jeg måtte ta noen grep, for tanken gjorde at jeg følte meg enda mer slapp enn jeg egentlig var. Derfor, forrige uke bestemte jeg meg enkelt og greit for ikke kaste bort mer tid på å dvele ved det. Akkurat nå vil ikke kroppen trene hardt, aksepter det og finn på noe annet. Jeg begynne snart! Gjett om det hjalp! Det er ikke nok å si det til seg selv en gang....du må repetere det og trene deg opp i å snu tankene, men det er fullt mulig!

Men i dag starter en ny hverdag. Jeg skal plukke opp Beck-programmet (bok- blogget før her) igjen, gå meg en tur i skogen med min datter, da med treningstøy så en føler at en trener, og ikke minst skal jeg til Oslo for å tatovere videre på øynene. GLEDER MEG! Jeg gjorde første omgang for en stund siden og det kan du lese om HER.

Her er litt info om det ene foredraget jeg skal holde denne høsten...det blir mange fler, men skriver om det senere.

Her er litt påmeldingsinfo om Kvinnekonferansen kunne være noe for deg: