De små tingene

Jeg har endelig en rolig dag etter tre uker på farten. Gud skal vite hvor mye jeg trengte denne dagen, hodet kokte nesten over for to dager siden. Jeg har så mange prosjekter på gang nå, og det skal litt å holde styr på alt. Jeg jobber dobbelt for Minimedia hvor jeg publiserer tabloide annonse bilag for VG sine kunder, holder MASSE foredrag som Medieutvikler med fokus på sosiale medier, har flere kunder i portoføljen som krever oppfølging,  og ikke minst holder jeg på med Ellen prosjektet mitt og der skjer det masse om dagen!!!! Fikk en melding på Facebook av en som følger meg. Takk, dette varmet virkelig!!!

Hei Trine, hørte du hadde et supert foredrag på Norges Kreative Fagskole. Du får stå på å inspirere og engasjere der ute, flott at det finnes sånne damer som deg! Klem fra en fornøyd mamma med en datter på NKF.

Om to uker skal jeg til fotograf for å ta nye bilder til bloggen min som vil bli relansert i august. Det kommer helt nytt design, helt nye bilder, en helt annen profil og MASSE underholdning. Jeg kommer og til å lage små live-sendinger til høsten her på bloggen, og det gleder jeg meg virkelig til. Mange vil nok syntes at jeg drar strikken litt vel langt i å finne på sprell, men jeg klarer ikke la være. Elsker å ha menge jern i ilden, og jo enda mer som skjer, jo mer energi får jeg. Jeg kan si såpass om den "nye" bloggen som kommer over sommeren at det blir noe som Norge aldri før har sett, og i løpet av året SKAL jeg til USA. Sånn er det bare....watch out USA, I'm coming to get you!

Igår var en hektisk dag som startet tidlig hos NRK Petre og hos Live og Ronny i Petremorgen. Hyggelig folk! Etterpå var det kreativ prat med Idar Vollvik, og jeg skal snart fortelle hvorfor vi prater sammen. Hyggelig fyr og spennende er det okke som. Jeg elsker forsatt Ellen Degeneres og gleder meg til å "treffe" henne om ikke lenge. Hvor jeg skal treffe henne? Nei, følg med da....du vil uansett få vite det først her!! Smask i panna og GOD PINSEHELG!!