Stolt ung dame

Det er travle dager i min mediautvikler-hverdag. Tiden på kontoret flyr og jeg gjør ikke annet enn å kose meg.  Jeg driver og lager nettside i disse dager og skal vise den frem snart. I tillegg har jeg kjøpt et domene hvor jeg skal starte bloggskole sammen med noen andre flinkiser innen sosiale medier. Jeg velger som vanlig litt utradisjonellt og kommersiellt, skal blogge om samarbeidet når alt er på plass, gleder meg til å fortelle. Telefonen kimer i ett om dagen og igår fikk jeg en usedvanlig hyggelig telefon fra noen jeg var i mange møter med i 2009. Jeg skal blogge om det når alt er i boks, men kan si såpass at Idar Vollvik må muligens passe seg ;-) Jeg kommer til å puste han i nakken! Hehe....jeg bare smiler og ler om dagen, har så masse energi at spinningtimen på Trento igår av det svarte slaget gikk som en lek. Jeg er farlig når det koker som nå.....faren er at jeg tar på meg for mye, men enn så lenge suser dagene avgårde og mine kreative tanker ruller i samme tempo.

Neste uke kommer det besøk fra Bergen. Nettsiden til kjøpesenteret Galleriet skal fornyes og jeg skal stå for deres opplæring innen sosiale medier. Gleder meg til å jobbe med de i hele 2010, det blir mange turer til Bergen for unge, nå veldig lovende, Grung. Gud, det ble litt mye meg meg i dette innlegget, beklager det, men jeg er bare så glad. Til de som har fulgt bloggen min lenge, jeg vet dere unner meg dette. Håper jeg da ;-)

PS: Husk Celebert Selskap om noen uker.....jeg er med! Morsom uke, lo fire dager i strekk. Gled deg!

Nå er skiltet på døren min klart

Nesen var noe rød og jeg skulle retusjere...ikke best på det enda ser du vel? Hahahahahahaha

Noen som KAN photoshop lekte litt med bildet mitt og VIPS!