FOR en tilbakemelding

Jeg har tusenvis som leser bloggen min hver eneste uke. TUSEN TAKK! Jeg blir så glad og ser at lesertallene stiger i takt med energien min. Det er noe med fokus….det en gir næring gir resultater.

Sånn er det med alt i livet.

Når min datter sminker meg ser det slik ut. Hun er HELT rå!

Når min datter sminker meg ser det slik ut. Hun er HELT rå!

Jeg laget for en stund siden en sminkevideo og var litt nervøs da jeg publiserte den. Det er jo ikke det jeg egentlig driver med, sminke, men SÅ mange spør hele tiden hvordan jeg sminker meg.

Derfor laget jeg en video.

Jeg er ingen sminkeekspert men har jobbet i flere år som modell, jobbet innen TV, og har blitt sminket av ekspert i alle år. Nysgjerrig som jeg er spør jeg alltid masse og derfor lærer jeg noe hele tiden.

Jeg får så mange hyggelig meldinger og denne kom på Instagram i går.

En hilsen fra Grete. Jeg fikk lov å dele meldingen.

En hilsen fra Grete. Jeg fikk lov å dele meldingen.

Jeg ble så glad! Utrolig kjekt å lese, er du ikke enig! Tenk at jeg kunne bidra med det for noe! WOW!

Sminkevideoen min og produktene jeg brukte kan du lese HER. Kanskje noe for deg også? Det kommer en ny video om koster snart siden mange spurte om det. Gleder meg!

Min helseuke....ENERGI!

Det skjer noe når du gir noe fokus. Der jeg er nå er det indre helse og trening som har fokus, samt Fellesskapet jeg bygger sammen med andre om samme tema.

Når en gir noe fokus så skjer det magiske ting. Denne uken har jeg vært nøye med planlegging i kalenderen min og derfor klart å gjennomføre alt jeg skal. Gjør du det, planlegger i kalenderen?

Jeg legger inn alt jeg. Er litt nerd på det men ser jo at det gir resultater. Jeg har så mye gledesenergi nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal plassere det….derfor perfekt jeg har bloggen til å dele det med andre.

trinegrung 100819 3.jpg

Min datter kom hjem fra 9 dager i syden og landet i natt. Det gikk ikke flytog midt på natten og dermed suste jeg til Gardermoen for å hente.

Jeg hadde lagt inn i kalenderen min, laget avtale med meg selv, at jeg skulle trene rett etter frokost, og da gjør jeg det. Ikke helt tom mage, som jeg blogget om tidligere i uken, men en ernæringsshake før jeg suste ned.

trinegrung 100819 5.jpg

Denne uken har jeg gjort følgende:

  • Mandag: LEG DAY styrke

  • Tirsdag: 45 minutter rask gange i skogen

  • Onsdag: ARM&ABS styrke

  • Torsdag: 35 minutter rask gang rett opp og ned

  • Fredag: Ladedag

  • Lørdag: FULL BODY styrke

  • Sændag: Skogen om det ikke pøser ned som nå

Treningen min tar maks 45 minutter dagen og er knallbra. Bruker en app som heter Sweat og den funker so ei kule for meg!

trinegrung 100819 4.jpg

Jeg var også innom Conctance for å fikse sommernegler og hun er jo en kunstner. Facebooksiden hennes finne du her. Hun er rågod jeg har gått til henne i mange år. Hun er også en del av Fellesskapet nå og det er veldig kjekt!

Nå skal jeg nyte sofaen og frihelg. Jobber litt hele tiden men med laptopen i fanget hjemme i sofaen oppleves det ikke som jobb. Ute høljer det ned men det er helt ok. NYTER å være inne da, savner bare peis hehe.

Planlegger du ukene dine nøye?

Følg gjerne uken min på stories på Instagram. Heter @trinegrung der:

Min første sminkevideo

Laget i samarbeid med Blivakker.no

Jeg har ikke tall på hvor mange som sender meg melding og spør hvordan jeg sminker meg. LENGE har jeg lovet å lage denne videoen, men jeg tenkte lenge at jeg er ingen ekspert, det blir litt for dumt at JEG skal lage slike videoer.

Men flere venninner, som jeg har sminket opptil flere ganger, sa at jeg burde lage sminkevideoen. Mest fordi tipsene mine er så enkle og de lærer noe av meg hele tiden. Jeg har et samarbeid med blivakker.no og det så troverdig som det kan få blitt, for 90% av ALT jeg handler kommer derfra.

Jeg har vært kunde der så lenge jeg kan huske og alle produktene jeg bruker i videoen har jeg kjøpt selv.

ETTER bilde

ETTER bilde

Jeg er veldig stolt av dette samarbeidet, siden de er en av Norges største og beste netthandelaktører. Ikke verst på min første sminkevideo. SMILER!

Her er min første sminkevideo og kommenter gjerne om jeg skal lage flere, for jeg har mange hverdagstips å komme med, men vil jo gjerne vite om dette er interessant for dere som leser bloggen min?

Laget i samarbeid med blivakker.no og kameramann og redigerer er Erik Garpestad

Her er produktene jeg brukte:

Foundationi fargen MEDIUM BEIGE om sommeren HER, pudder HER, solpudder HER, eyeliner HER, mascara HER, make-up palette HER.

Om dere vil kan jeg lage en video om kostene jeg bruker? Eller andre ting? Kommenter gjerne !

HUSK jeg har ikke gjort dette før og var veldig nervøs. Ikke spør meg hvorfor men handler nok om at jeg føler det er så enkelt at ekspertene vil le. Hehe. Vi har alle vårt, men dette er det jeg gjør stort sett hver dag.
Veldig enkelt og alle kan egentlig gjøre der.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM @trinegrung