Helseforedrag er viktig

Igår var en utrolig herlig kveld! Sammen med Ragnhild, som jeg jobber med i Stavanger, holdt vi Helsekveld på Clarion Air på Sola. Passer meg perfekt å holde foredrag til mindre grupper som dette da det skaper mer nærhet til de en snakker til.

En god gjeng var samlet på Brudesuiten (ingen mann i sikte, jeg bor her alene buhu) for å høre om den viktige fettsyrebalansen, min reise med tarm problemer og hudlidelsen rosacea, og ikke minst masse skravling etterpå.

Fordelene med å jobbe på nettet er at de som har fulgt min reise kommer og endelig fikk jeg treffe Alex, eller Elisabeth som hun egentlig heter. Henne har jeg blogget om før.

For noen år tilbake, da jeg gikk igjennom en utrolig vanskelig periode som jeg åpent blogget om, sendte Alex meg et julekort.

Det varmet meg veldig, at noen som ikke egentlig kjenner meg tok seg tid til å skrive noen koselige ord og viste meg omtanke. Jeg gledet meg ekstra til å si hei til henne og det ble utrolig koselig.

trinegrung 270919 1.jpg

Suiten har intet mindre enn tre tv’er så det var ikke vanskelig å koble opp for at alle skulle kunne se presentasjonen og foredrag. Sitteplass til 15 stykker, og vi hadde handlet inn snacks. Jeg har allerede fått meldinger fra flere som ønsker foredraget til sin by….jeg er åpen for å reise masse jeg!

Det er bare å sende en mail til meg via kontaktsiden her på bloggen min. Det er mye læring om indre helse i foredraget samt mine tips som har hjulpet meg på veien.

trinegrung 270919 2.jpg

Jeg skulle delt denne suiten med en prins haha men sånn er det ikke akkurat nå. Jeg bygger to selskaper og har så mye å gjøre at tiden ikke strekker til akkurat nå, men plutselig så står han der og da kan jeg glatt invitere han tilbake hit. Høhø. MÅ ikke gifte oss for å overnatte her!

trinegrung 270919 3.jpg

Nå skal jeg ha flere kundemøter her i Stavanger, besøke familie og lørdag kveld blir det oktoberfest med gode gamle venner. Oktoberfest ja, hva i alle dager tar en da på seg? Har du noen tips? Må jeg liksom dra å handle jeg da? SHIT! Meg og klær, jeg er helt håpløs på å være kreativ på det område!

Tips meg gjerne…oktoberfest. Rutete skjorte? Hatt?

Det beste ved Malmø

Jeg har sjelden opplevd så mye på så få dager. Torsdag morgen dro jeg til Madde, min gode venninne gjennom 30 år, i Malmø. Jeg må le litt av meg selv, for jeg hadde helt glemt at hun hadde flyttet tilbake til Malmø etter flere år i København.

Madde traff jeg da jeg var utvekslingsstudent i USA i 87/88. Vi knyttet kontakt, ble venner og siden har vi årlig besøkt hverandre. Madde er kreativ, energisk, snill, og omtenksom. Utdannet designer samt videreutdannet innen logistikk. Det er så inspirerende å være sammen med henne….jeg føler meg som ny.

trinegrung 160919 1.jpg

Hver gang vi møtes er det som det var i går. Denne gangen var det over et år siden sist, men med gode venner merkes det ikke. Vi oppdateres fort og er på plass med en gang. Her og nå. Det morsomme med Madde er alle opplevelsene som kommer i kjølevannet av samværet.

Vi gjorde oss klar til https://www.ribersborgskallbadhus.se/sv. Den beste opplevelsen jeg har hatt på mange år!

trinegrung 160919 3.jpg

Alltid noe nytt som engasjerer henne og hun deler villig. Første dagen gikk vi lang tur langs Øresund som Madde er så glad i . Hun bader her hele året og nå skjønner jeg hvorfor. Dette med kaldbading er tradisjon i Sverige og jammen var det en utrolig opplevelse.

trinegrung 160919 2.jpg

På vei til Kallis, som Madde kaller stedet. Hun kunne fortelle at det er 10 brygger på vei dit og som yngre avtalte de hvilken bryggenummer de skulle møtes på. Alle bryggene er nummererte og vi passerte alle ti før vi ankom der vi skulle bade. Nakne.

Det var det beste med opplevelsen, selvom jeg hadde mine betenkeligheter på vei dit, så forsvant de fort da vi ankom. Alle var jo nakne.

trinegrung 160919 5.jpg
trinegrung 160919 4.jpg

Det blåste godt og det var omtrent 16 grader i luften og 15 i vannet. Jeg grøsset med tanken MEN forskjellen var badstuene. Først bli kokvarm i badstu og så bade. I havet. WOW.

Vi satt i tre ulike badstuer og den ene var felles med menn. Denne fellesbadstuen inkluderte et spesielt rituale kalt Gus. Olje på ovnene og en mann som viftet oljedusten på oss mens vi nøt utsikten til havet fra badstuen. Tok ikke bilder der altså hehe.

trinegrung 160919 7.jpg

I kjent stil stupte Madde rett ut i. Det er ikke jeg…..jeg orker ikke vått hår #oldis. Men jeg ELSKET det likevel. For en opplevelse og ikke minst frihetsfølelse å bade naken! ANBEFALER alle å unne seg en tur til Kallis en gang i livet. Malmø er virkelig verdt turen!

trinegrung 160919 8.jpg

Alltid litt ekstra med meg, må liksom gjøre litt mer av meg når jeg gjør ting. Haha. Men så deilig. Etterpå solte vi oss nakne sammen med resten av kvinnene på stedet. Menn og kvinner har seperate garderober og brygge, men en kan oppleve fellesbadstu om en ønsker. VI testet alt og det var SÅ verdt det! FOR et sted!

https://www.ribersborgskallbadhus.se/sv

trinegrung 160919 9.jpg
trinegrung 160919 10.jpg

Bryggen ut til Kallis. Har du vært der? Jeg vet steder som dette popper opp i Norge og med vår kystlinje er det jo så mange muligheter! Jeg vil ha slik i alle byer med tilgang til havet…..wow. Tenk så idyllisk om alle havbyer hadde hatt slike!! Er du ikke enig!??

Vinn billetter til event!

I samarbeid m Clarion Hotel Air

Jeg digger å reise hjem til Stavanger og endelig skal jeg jobbe mer i Stavanger. Ragnhild har blitt en del av Fellesskapet og henne skal du få møte i et eget innlegg veldig snart..

På grunn av opplæring av Ragnhild har jeg allerede booket en tur hjem siste helgen i september. Derfor sank energien litt når jeg ble invitert på et superkult eventClarion Hotel Air, på Sola, Fredag 20. September. Jeg har ikke mulighet å reise hjem to helger på rad på grunn av mye jobb nå.

MEN…..

Jeg spurte pent om jeg kunne få lov å dele ut mine to billetter på bloggen heller og DET var helt ok! JIPPI! Ergo DU kan få være med på eventen. Er ikke det kjekt? Jeg digger å gå på slike eventer.

Jeg har altså to billetter å gi bort til denne gromme kvelden. Heldige de som vinner. Ser det ikke bare supert ut? DIGGER!

For å delta i konkurransen:

 • Legge igjen en kommenter her på bloggen, under innlegget.

 • Kommenter med hvem du vil ta med og hvorfor dere bør vinne.

Jeg må ha alle samlet et sted og derfor går det ikke å skrive kommentar på Instagram eller Facebook. Dere er med i trekningen og jeg trekker en vinner to uker før, altså den 6 september!

Del gjerne innlegget for denne eventen er knall!

Link til Facebookeventen her

For de som ikke vinner, men har lyst å kjøpe klikk her

Lovens høyre hånd

I går var det jubileum for Haust Collection på Latter i Oslo. Jeg blogget om det tidligere i dag, se gjerne her ETTER du har lest dette innlegget. Utrolig flotte kjoler!

På slutten av kvelden ble det Stand Up på scenen, siden Latter har sitt 15 års jubileum. To jubileum i en smekk på en og samme kveld. Utrolig moro og jeg lo så godt.

trinegrung haust 140819 13.jpg

Herlige Øyvind Loven var konferansier og han har jeg kjent i MANGE MANGE år. Du kjenner kanskje stemmen fra morgenklubben Loven & co på Radio Norge?

Øyvind og jeg jobbet sammen på Jærradioen. Det var er jeg startet min karriere i mediesirkuset for en god del år siden. Der jobbet jeg fra 1992 til jeg ble headhuntet til NRK P3 i 1996. Utrolig givende år på Jæren, med selveste Loven som kollega.

Du er bare herlig Øyvind og det er alltid like moro å se deg igjen. Ikke minst holder du deg skremmende godt, det må jeg si. Ikke at 52 er noen alder, men du vet. Ikke alle eldes med stil, men det gjør Loven.

Trinegrung & Øyvind Love 140819.jpg

Jeg ante fred og ingen fare, satt og lo godt i salen. Plutselig begynte Loven å snakke om vår tid sammen på Jærradioen, etterfulgt av at han plutselig dro meg opp på scenen.

Jeg er ikke vanskelig å be og tok utfordringen på strak arm. Han hadde en Topp 10 liste han trengte hjelp til å lese opp, sånn apropos å eldes med stil.

Listen var : Topp 10 tegn på at du har blitt med en altfor gammel dame hjem:

 • 10. Du blir servert portvin og fyrstekake på nachspeil

 • 9. Hun dra TT-kortet i taxien hjem

 • 8. Hun har pyntet seg med trygghetsalarm

 • 7. Alle skoene i gangen har borrelås

 • 6. Dere tar trappeheisen opp til soverommet

 • 5. Det står et vannglass med tenner på nattbordet

 • 4. Det er stol i dusjen

 • 3. Hun roper “Kongen av Danmark” når det topper seg

 • 2. Du får et brodert lommetørkle til å tørke deg med

 • 1. Du har grå hår i munnen.

Jeg lo så godt og jeg lo lenge. Loven leste opp tallene og jeg setningene. For en kveld, denne kommer jeg til å leve på lenge. Vi blogges imorgen kjære bloggleser!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

For en JUBILANT!

I går var det feiring av HAUST, det norske “lille” motehuset fra Drammen. Janne og Kristoffer Haust har jeg kjent i en årrekke, siden de er omgangsvenner med mine gode venner Debbie og Leon. Stor stas å bli invitert til deres 20 års jubileum, gratulerer så masse med A JOB WELL DONE!

Det ble en lang dag igår. Først var det flere timers jobb med digitale strategier for det norske globale helseselskapet jeg jobber med. Utrolig moro og i går var vi hjemme hos lederne av selskapet. LITT av et hus, som inkluderte flere timer foran data og kreativ jobbing.

trinegrung 140819 1.jpg

Vi snakker hus, just sayin. Høhø. Jeg er forsatt i opplæring, men kjenner meg mer og mer trygg på kunnskapen jeg lærer. Det er UTROLIG kjekt og inspirerende å jobbe med fagfolk! Det er helt sikkert!

Fru og Herr Haust

Fru og Herr Haust

Men tilbake til jubilanten fra i går kveld. De hadde samlet venner, kollegaer og samarbeidspartnere på Latter i Oslo. Sistnevnte har forøvrig også jubileum i år, gratulerer med fantastiske 15 år Latter og Elina! Jammen flott jobbet!

trinegrung+haust+140819+2.jpg

Min gode venninne Line og jeg dro innover for å kose oss og gjett om de bjudat på! Først var det mingling, etterfulgt av moteshow, for så å bli servert nydelig fingermat og det hele avsluttet med morsomme karer (ingen damer?) på scenen. Latter leverte, for å si det mildt!

Line, Beate, Debbie og Line

Line, Beate, Debbie og Line

Til helgen er det bryggefest hos Debbie (nummer tre fra venstre) og Leon, bare å glede seg til bilder på søndag! Den festen har alltid tema og i år er det latino! Jeg skal lete etter rød blomst i håret senere i dag!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jeg har flere ganger vært i Haust sine butikker og klærne selges over hele landet, MEN jeg ante ikke at de hadde så flott festkjoler! Gjorde du? Det var så mye fint på scenen og flere ganger hørte jeg wow fra salen.

trinegrung haust 140819 7.jpg
trinegrung haust 140819 8.jpg
trinegrung haust 140819 10.jpg

Dere får unnskylde bildekvaliteten, men jeg hadde kun mobilen med meg. Når det er mørkt rundt er det ikke alltid like lett med mobilkamera, selvom jeg ellers er MEGET fornøyd med Huawei mobilen min som ellers tar supre bilder.

Til og med fotografen som tok bilde av Line og meg over kommenterte det og lurte på hvilken mobil det var! Just sayin. Høhø

trinegrung haust 140819 12.jpg

Tradisjonen tro kom Haust ekteparet på scenen til slutt og fikk stående applaus fra salen. Stor stas og veldig kjekt å få være med på denne kvelden!

Gratulerer så masse med jubileet Janne og Kristoffer, vi sees på bryggefest til lørdag.

Da kan dere begge slappe godt av, for dette arrangementet var ikke planlagt på en dag! Det kan man trygt si. Utrolig bra hele opplegget som inkluderte glam, rød løper, farger, lek og latter. Vi storkoste oss, virkelig!

PS. Jeg ble dratt opp på scenen i går og det innlegget vil du lese. Det kommer i ettermiddag for nå må jeg skyndte meg for kunde venter på Zoom. Vi blogges i ettermiddag!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

Livet er en fest

Herlige beste Line, gratulerer så masse m dagen! INGEN jeg kjenner kan stelle i stand fester som deg. Du er så flink og har et øye for detaljer som ingen andre jeg kjenner. Imorgen er dagen, men ingen ta fra deg feiringen igår. Jeg er utrolig glad i deg!

Fine jentene mine Kathrine og Line

Fine jentene mine Kathrine og Line

Jeg er å glad for denne gjengen min. Storkoste meg med gode alkoholfrie drinker. De hadde egne bartendere som tok godt vare på oss hele kvelden. Inkludert oss som valgte alkoholfritt.

trinegrung 040819 7.jpg

Det var tapas på bordet og alt smakte helt nydelig. Bordet var dekket og en ting kan jeg si, mine bord kommer aldri til å se slik ut hehe.

trinegrung 040819 4.jpg
trinegrung 040819 6 (1).jpg

Var det ikke fint! FOR en jobb å gjøre alt dette, til og med servietten var brettet i detalj. Ingenting er tilfeldig når Line arrangerer, noe som mannen hennes gjorde et poeng av i talen sin. Bra jobbet Tor Arne, dere to har noe helt spesielt sammen! Virkelig!

Jeg vil bare si en ting….MIN BROKKOLISALAT ble først tom! Ikke fordi det ikke var nok, for bollen var overfylt, men alle tok av den! WOHO! Da ble jeg stolt. Oppskriften finner du HER.

Trinegrung 040819 3.jpg

Nydelig sted på Holmsbu hvor de er omringet av hyttenaboer de har et godt forhold til. Alle var tilstede for å feire jubilanten og vi koste oss til langt på natt.

Trinegrung 040819 1.jpg
trinegrung 040819 8.jpg

I gave fra oss jentene fikk du en reise Line. Sammen skal vi feire deg skikkelig i slutten av august. Du aner ikke hvor vi skal, men har fått beskjed om at du slipper å ta med vintertøy og må ha med pass. JEG GLEDER MEG! Det skal bli kjekt med en jentetur igjen.

Det kjekke med våre jenteturer er samtalene. Vi har fokus på rolige dager, god mat, samtaler og hygge. Det blir ikke festligheter av særlig slag og derfor er dere perfekt reisefølge for meg. Det skal bli så moro og spesielt at du ikke aner noe som vanligvis er den som har stålkontroll på alt. Det er Line som vanligvis er reiseleder men nå må slippe kontrollen.

trinegrung 040819 9.jpg
Høvdingen Knut styrte laget med jernhånd og masse morsomme innslag.

Høvdingen Knut styrte laget med jernhånd og masse morsomme innslag.

Jeg klarte til og med å styre unna dessertbordet. Nå er jeg igang og dette skal jeg klare. Null alkohol og null sukker…bare vent. Kjenner på meg at jeg skal holde ut lenge denne gangen. Jeg har satt meg mål og opplever mestring når jeg ser jeg klarer det…..nu kjør vi.

trinegrung 040819 12.jpg

De hadde leid inn band som holdt på i flere timer. FOR en energi og utrolig flinke folk! Jeg kan virkelig anbefale Doll’s Girls om du skal ha fest og trenger et band. De var utrolig flinke og laget en vanvittig stemning! Jeg tror ikke de har nettside men mailen er robin_bogstad@hotmail.com. Veldig flinke!

Jeg fikk så mange hyggelige meldinger på Instagram etter jeg la ut bilde av kjolen min. Tusen takk alle sammen! Den er fra HM men fant den ikke igjen på nettbutikken deres. Er nok utsolgt og det skjønner jeg godt, for den var fin. Synes jeg.

Øver meg på kjoler som alltid har vært en greie for meg. Litt kaos i bakgrunnen her men vi holder på å ordne på rommet til min datter. Hehe.

Trinegrung 040819 2.jpg

Følg gjerne reisen min med #helseprogram2019 på Instagram.
Heter @trinegrung der.

Sees snart igjen Stavanger!

Dette er de beste dagene jeg har hatt på lenge. Jeg har rett og slett opplevd og gjort så mye disse få dagene i Stavanger og kommer til å leve på de lenge.

I slutten av oktober skal jeg hjem hit igjen og gleder meg allerede. Det er noe med “de gode gamle” vennene som alltid har kjent en…..det gir meg uendelig mye å komme hjem og bare være.

trinegrung 280719 3.jpg

I går var gjengen fra bryllupet i Tossa de Mar samlet hjemme hos brudeparet. En måned inn som ektefolk og de inviterte til lag. Igjen. Jammen sprekt gjort, jeg hadde mistet pusten av mindre.

Merete, Anette, Nina, Liv Ingjerd og Bitten. Love!

Merete, Anette, Nina, Liv Ingjerd og Bitten. Love!

Jentene har jeg kjent siden ungdomsskolen og vi har så mye historie sammen. Vi går aldri lei av å dra de frem og ler like mye nå som den gang de utspant seg. Utrolig fin gjeng som jeg setter veldig høyt.

Sigve og Cecilie

Sigve og Cecilie

Bitten er alltid like fotogen

Bitten er alltid like fotogen

Alle som kom hadde med seg mat. Sammen bidro vi til tidenes etegilde og sjelden har jeg smakt bedre mat. Det er noe med sommer, sol, venner og god mat. Samtalene og latteren sitter løst og vi bare koste oss til langt på natt.

Jeg er ikke så god på den vinen og det ble med et par glass. Vurderer et hvitt år igjen…vi får se.

Namsi

Namsi

I morgen venter jobb igjen og derfor har jeg nettopp bestemt meg for å suse over fjellet i kveld. Kommer sikkert hjem litt sent i natt, men trenger litt hverdag nå. Første august begynner “regimet” mitt igjen og lurer på 12 hvite måneder igjen. Noen som blir med?

Brudeparet, nå gift i en måned

trinegrung 280719 5.jpg

Nå gleder jeg meg til høsten. Masse moro som skjer på jobb og flere reiser planlegges med samarbeidspartner innen reise, ny sminkevideo er på gang og mye mer læring innen helse. ELSKER jobben min som blogger nå….utrolig givende!

Blogges fra Drammen! Imorgen venter spennende møter i Horten. GLEDER MEG!

trinegrung 280719 8.jpg

Tropenatt og badedam

Jeg drømte at jeg imorges våknet svømmende i iskaldt sjøvann. Det viste seg å kun være en badedam som hadde samlet seg i sengen gjennom tropenatten. Var det så varmt som dette i hele fjor sommer? Velkommen kort-tidsminne…..glemmer like fort som etter endt fødsel.

trinegrung 270719 6.jpg

Det var her jeg drømte om å våkne. I deilig saltvann ved Tungenes fyr hvor jeg hadde møte igår. IKKE verst kontor for en dag må jeg si….dette tar jeg gjerne i reprise! Det er mest hygge disse få dagene her hjemme, men også noe jobb.

trinegrung 270719 7.jpg

Ensom majestet langt ute på verdens ende….ikke et menneske så langt vi kunne se og mase frisk bris fra havet. Ufattelig deilig!

Gladmaten

Torsdag kveld var jeg innom Gladmaten og lite får en i mer stemning enn en rusletur langs kaien med Stavangerkameratene sin låt Bare så du vett det ruvende over alle høytaler. DIGGER!

Her ruvet låten:

trinegrung 270719 1.jpg

Alle synger, været er litt for varmt og “alle” er ute. Hvis du ikke har besøkt Gladmaten er det virkelig verdt å besøke! Supert arrangement!

Fineste Trine 1. Jeg er Trine 2 (yngre haha)

Fineste Trine 1. Jeg er Trine 2 (yngre haha)

trinegrung 270719 2.jpg

De beste turene

Jeg har såklart gått de obligatoriske rundene mine her borte. Enten Hålandsvannet, Stokkavannet eller den nye som Cathrine dro meg rundt på i går. Ble hele 1,2 mil og jeg er enda støl. Vi gikk fra Stokkavannet, ned til Hafrsfjord, helt inn til Møllebukta og tilbake til Stokkavannet. FOR en runde og så mye fint å se langs fjorden!

trinegrung 270719 4.jpg

Kjenner formen stiger, lysten til å dra meg ut av dvalen stiger og jeg gliser trill rundt. Første august “braker” det løs med treningsopplegget mitt og jeg vurderer seriøst en ting for å legge press på meg selv: begynne å lage videoer av det.

Den sitter langt inne men spørs om ikke det må til. At jeg “liksom” skal inspirere dere for å legge press på meg selv. Ka du trur? Ikke hver gang men kanskje en gang i uken? Og vekten….for nå vil jeg ned i kilo også. Jeg vil ta noen grep nå.

Skrytebilde "#SPREK

Skrytebilde "#SPREK

I kveld venter en av grunnene til reisen min hit. Gjengen fra bryllupet i Tossa skal samles igjen og over 30 stykker skal sammen svette bort i nok en tropenatt.

Imorgen meldes det om torden og lyn og de som følger meg på Instagram stories vet at jeg er fan. Vurderer egen forening, finnes det støtte for slike foreninger? Oss som er opptatt av lyn og torden? Kem e med?

Følg meg gjerne på Instagram @trinegrung

Hetebølge i Stavanger

Det er jammen lenge siden jeg har vært i Stavanger med slike værforhold. Våknet hos muttern med knall blå himmel og frisk vestlandsluft inn vinduet.

Turen i går gikk overraskende fort. Jeg dro fra Drammen rundt kvart på tre og allerede kvart på ni parkerte jeg på tunet hos mamsen. En eneste liten kjapp stopp underveis, i Dalen, før turen bar over Suleskaret. UTROLIG flott kjøretur!

En ting slo meg, noe jeg lenge har tenkt på, som igjen poppet opp i går: Hva om jeg dro Norge Rundt i en Caravan og leserne mine bestemte hvor jeg skulle dra neste?

Komme rundt med foredraget mitt som et live roadshow av noe slag. Besøke dere og dra fra sted til sted?

Jeg har tenkt tanken mange ganger før og dette er det ikke umulig at jeg planlegger for neste vår. Før sommer neste år…hadde ikke det vært moro?

Jeg aner ikke hvor mye jobb det er med en slik caravan, aner forøvrig veldig lite om slik drift, men sikkert noen på min vei som kan være reddende engler om jeg trenger hjelp?

Skal begynne å tenke på dette, for jeg hadde elsket det! Kanskje jeg må finne en partner in crime som kan være med…siden jeg bør ha fokus på sosiale medier underveis. Noen må jo kjøre doningen, for jeg skal IKKE ha den minste caravanen! Just sayin.

trinegrung 250719 1.jpg

NYDELIG solnedgang i går kveld. Brodern stakk innom mutter og vi tre alene sammen er ikke ofte. Utrolig kjekt og for meg veldig koselig.

I kveld venter Gladmaten sammen med fineste Guri. Mange kjente skal samles på Fish&Cow, restauranten til Kjartan Skjelde som er broren til Guri. Dette blir en knall helg!! Først skal jeg nå straks rundt Hålandsvannet. En mil tur etter frokost!

Hvilken kjole passer best?

Til uken braker den beste eventen i Stavanger løs: GLAMATEN! Jeg gleder meg til å reise hjem for å møte gamle kjente, oppleve byen fra sin beste side, og håper på nydelig vær! Ingenting er som Stavanger om sommeren hvis solen stråler!

Jeg pleier å dra på Glamaten ( se programmet her ) om jeg ikke har noen andre planer. Den arrangeres alltid denne uken i juli og hvert år yrer det i sentrum. Masse kjekt å både se og smake på. Det gledes, har du vært der?

DSC_1025-1140x760.jpg

Denne gangen reiser jeg hjem i hovedsak for å møte gjengen fra bryllupet i Tossa de Mar. Vi skal ha grillfest neste lørdag og det skal jammen bli moro å se alle igjen! Sjelden har jeg kost med mer enn med de idylliske dagene i Spania. Se bilder fra bryllupet her.

Jeg skal også jobbe litt i Stavanger og gleder meg til å møte flere som ønsker å være en del av Fellesskapet jeg bygger om dagen. Møte andre som ønsker å jobbe med et team av engasjerte mennesker, som vil noe og er opptatt av helse.

Denne uken ble veldig travel og daglig får jeg mail fra andre som synes dette høres spennende ut, gjett om det gleder meg! Jeg var i Horten, Oslo og hadde flere møter i Drammen. KANON!

Kjolen min fra bryllupet i Tossa

Kjolen min fra bryllupet i Tossa

Snart venter det flere anledninger for å bruker kjole. Jeg skal på bryggefesten til Debbie og Leon (årlig festlig lag som alltid er utrolig moro) og de har alltid temafester. Tema i år er Latino…..hjelp! Hva er typisk da? Har du noen tips og kan jeg eventuelt ha kjolen over eller denne?

Har litt lyst å låne meg en parykk og ha en blomst i håret. Jeg kan ikke dette og derfor jeg spør. Hva tenker du er Latinoaktig å ha på seg? Jeg gleder meg okke som!

Lyst å høre mer om Fellesskapet når jeg åpner for flere? Vi skal evnt jobbe tett sammen for å skape noe bra for alle parter så bare legg igjen mailen under, forplikter ikke noe til. Vi blogges!

FLOTTESTE bryllupet i Tossa de Mar

Tilbake på norsk jord og klar for ledersamling på Gardermoen. FOR noen dager i Spania og FOR et bryllup. Jeg har faktisk ikke opplevd vakrere omgivelser enn borgen i gamlebyen hvor bryllupet til Christine og Kjetil ble holdt. Det var rett og slett magisk i det været. Jeg synes bildene skal få snakke for seg selv.

trinegrung 300619 13 (1).jpg

Tusen takk for at jeg fikk ta del i feiringen og for at dere introduserte meg til vakre Tossa. Dit er vi enige alle mann at vi må reise tilbake til. Det er noe eget å spasere gatelangs og møte kjente fjes, samles til gode måltider og masse latter.

Hele gjengen samlet for fellesfoto

Hele gjengen samlet for fellesfoto

Vielsen var oppe i borgen mens selve festen var på Hotel Diana rett ved stranden. GTod mat og vakre omgivelser.

trinegrung 300619 3.jpg

Min flotte kjole fra https://confettibird.no/

Brudens søster Annette og døtre Anne og Martine

Brudens søster Annette og døtre Anne og Martine

Beste Bitten og mannen Ole

Beste Bitten og mannen Ole

Fineste Guri og Bitten

Fineste Guri og Bitten

Brugdommens familie og venner

Brugdommens familie og venner

Brudens familie og venner

Brudens familie og venner

trinegrung 300619 8 (1).jpg
Oppe på borgen foregikk vielsen

Oppe på borgen foregikk vielsen

Vakre Nina. Min barndomsvenninne var forlover

Vakre Nina. Min barndomsvenninne var forlover

Endelig gift, Christine og Kjetil

Endelig gift, Christine og Kjetil

Spansk innslag var så flott

Spansk innslag var så flott

Jeg var SÅ fornøyd hele dagen. Bare gliste

Jeg var SÅ fornøyd hele dagen. Bare gliste

Brudeparet tar inn alt etter vielsen

Brudeparet tar inn alt etter vielsen

Flott dekket på hotellet

Flott dekket på hotellet

Arnt og Nina

Arnt og Nina

Vakre damer samlet på slutten av kvelden

Vakre damer samlet på slutten av kvelden

MAGISK kveld i Tossa de Mar

Jeg bare måtte innom for å fortelle om den magiske kvelden i Tossa de Mar i går. FOR et opplegg som ble avsluttet på en intim strand med fakler og trompetspill av en av gutta. En utrolig oppladning til bryllupet i dag.

Brudeparet- Kjetil og Christine <3

Brudeparet- Kjetil og Christine <3

Vi samlet oss på et koselig lite torg foran en magisk kirke. Om du følger meg på Instagram hadde jeg en del videoer derfra på stories. Utrolig flotte enkelte av disse kirkene, jeg må alltid innom en kirke bare for å ta inn atmosfæren.

Følg meg gjerne på Instagram: @trinegrung

Hele gjengen var samlet for et bedre måltid og stemningen stod i taket. Alle klare og spente for dagen i dag, men godt å samle alle kvelden før kvelden.

Bruden og hennes vakre mamma Anne Grete og søster Annette

Bruden og hennes vakre mamma Anne Grete og søster Annette

Jeg ELSKER denne kjolen, må finne ut hvor bride to be har kjøpt den! FOR et snitt!!

Jeg ELSKER denne kjolen, må finne ut hvor bride to be har kjøpt den! FOR et snitt!!

Jeg satt med denne koselige gjengen. Skrattet og lo.

Jeg satt med denne koselige gjengen. Skrattet og lo.

Magien forsatte etter vi var ferdig å spise. Vi gikk gjennom gamlebyen i Tossa de Mar og ned til en intim strand bak borgen. Det var høye fjell på hver side av stranden som ga en fantastisk akustikk fra trompetspillet når vi ankom stedet. Jeg ble helt satt ut.

Opplyst av fakler og tepper vi satte oss ned på. Drinker ble servert og samtalen gikk lett. Noen danset og alle var i god stemning. For en planlegging det har ligget bak alt de har satt i gang. Jeg tar av meg hatten for brudeparet.

trinegrung 280619 8.jpg
trinegrung 280619 7.jpg
På vei hjem gjennom gamlebyen. Hu mor

På vei hjem gjennom gamlebyen. Hu mor

trinegrung 280619 6.jpg

På vei opp langs borgen var det en utrolig koselig gate med restauranter på begge sider. Vi er alle enige i at dette må være en av de bedre byene her på kysten og vi skal definitivt tilbake alle mann. Ikke umulig vi planlegger samlede turer for å være her og minnes dette oppholdet.

Jeg er bare glad. Hoster som en bryggesjauer men like blid. Disse dagene vil jeg lagre og huske LENGE!

Endelig Tossa de Mar!

Bryllupsturen startet tidlig fra Drammen. Buss for tog i sommermånedene og jeg kjente på gleden over å slippe pendlertilværelsen fra tidligere år. Spania står for tur og jeg drømte meg bort i strender og sol på flytoget.

Vi landet i Barcelona, hentet leiebilen og kjørte avsted. Google Maps geleidet oss rett til Tossa de Mar hvor bryllupet arrangeres på fredag. Nesten hele venneflokken fra Stavanger er på plass og godfølelsen av mimrelag er mer mer enn velkommen.

 

Vi bor på et nyrenovert hotell som heter Hotel Windsor. Ligger fire minutter fra stranden, litt tilbaketrukket fra travle gater. Veldig fint og ryddig hotell med veldig god frokost. Ikke så ille dyrt å bo her heller. Guri og jeg deler rom og betaler 2000 kroner hver for tre netter inkludert frokost. Det er helt innafor.

Sentrum er veldig koselig med trange gater og lokale koselige cafeer og restauranter. Vi fant fort en restaurant som falt i smak midt i byen. Jeg prøvde å sjekke om den hadde nettside men dessverre litt for ny til det. Tror den nettopp har åpnet.

trinegrung 270619 6.jpg

Jeg er glad i å spise lett mat på ferie. Ingenting er verre enn å føle seg som ei bolle på stranden med en mage som kunne rommet hele Spania. Så det går i salater og er rimelig dreven på det. Chrevresalat er noe jeg OFTE velger og elsker. Denne var av det bedre slaget på overnevnte restaurant.

trinegrung 270619 2.jpg

Dagene frem til bryllupet byr på strand, samlinger rundt bordet til ulike måltider og noen turer hit og dit. Jeg har bestemt meg for å bruke mest mulig tid på stranden siden det muligens blir med denne turen i sommermånedene.

Stranden her var veldig fin med utsikt opp mot gamlebyen og borgen. Småkornete strand og badesko kan være en fordel i strandkanten. Ikke store steiner men akkurat passe til at badesko hadde vært å foretrekke. Neste gang jeg skal hit tar jeg de med, for tilbake skal jeg. Alle her er enige om at byen er helt magisk fin.

trinegrung 270619 4.jpg
trinegrung 270619 5.jpg
trinegrung 270619 7.jpg

Nå venter forfesten til bryllupsfesten og jeg har fått lov å blogge fra det meste. Utrolig hyggelig av de, selvom jeg har respekt for dem som ikke vil være med på bilder. Ikke alle som forstår at denne bloggen er helt ufarlig og det forstår jeg godt.

Gleder meg sånn til disse dagene og trengte virkelig et lite pusterom. Til helgen bærer det rett hjem på ledersamling og det blir veldig spennende! Utrolig masse kjekt som skjer nå!!

trinegrung 270619 1.jpg
Sommerfest er moro

FOR en kveld jeg hadde i går, kan ikke huske sist jeg lo og koste meg så masse. Mange hyggelig gjensyn med gamle kjente, nydelig sommervær, fantastiske omgivelser, god mat og drikke, og det ene latterkicket etter det andre.

Eline og mannen Ola ba inn til sin årlige sommerfest og jeg ba selvfølgelig om tillatelse til å blogge fra kvelden. Elina er raus og sa ja, tusen takk for det. Og takk for at jeg fikk komme!

Fineste Bjørg Thorhallsdottir og Elina Krantz.

Fineste Bjørg Thorhallsdottir og Elina Krantz.

Jeg dro innover sammen med Dora og vi begge fikk overnatte hos Bjørg som bor like ved Elina. Steder ligger på vakre Malmøya rett utenfor Oslo og med det været vi fikk ble kvelden rett og slett perfekt!

Lekkert dekket på og de marshmallowene gikk ned på høykant

Lekkert dekket på og de marshmallowene gikk ned på høykant

Utrolig mange hyggelig folk og ikke minst var svoger Tore Andre og Randi der. Eller jeg må vel egentlig si eks-svoger men føler meg som en del av dem likevel. Eirik Bakke og konen Kari kom fra Sogndal og dem var det også kjekt å mimre med.

Ja jeg koste meg skikkelig, gliser trill rundt

Ja jeg koste meg skikkelig, gliser trill rundt

Tøft å dekorere med ballonger i bassenget. Tenk å ha basseng i hagen da, GOALS.

trinegrung 160619 3.jpg
trinegrung 160619 4.jpg
Morsomme Are Kalvø…..med sin utrolig hyggelig kone som jeg dessverre ikke fikk med på bilde

Morsomme Are Kalvø…..med sin utrolig hyggelig kone som jeg dessverre ikke fikk med på bilde

trinegrung 160619 7.jpg
trinegrung 160619 8.jpg

Jeg hadde hvisket i øre til Elina dagen før festen at Tore Andre hadde bursdag. Han fikk sang og stjernesprut, gliste herfra til månen. Vi hadde også mye moro med at han skulle sanke flere følgere på Instagram, jammen lo vi mye av det. Han heter Toreandreflo19 på Instagram. Spring å følg.

trinegrung 160619 9.jpg
trinegrung 160619 10.jpg
Mange bilder av Tore men han jaktet følgere haha, ler enda. Vi er begge ihuga Varg Veum fans.

Mange bilder av Tore men han jaktet følgere haha, ler enda. Vi er begge ihuga Varg Veum fans.

Det er akkurat like mange spesielle anledninger i livet som vi velger å feire.
— Robert Brault

Jeg hadde tidenes kveld og siden jeg har hatt noen år bevisst i dvale/på lading hjalp det veldig at kvelden ble så kjekk som den ble. Dro meg selv hjem rundt 0230 og smiler enda her jeg ligger på sofaen. Blir vel noen serieride nå ja…..formen tilsier ikke så mye annet haha.

HERLIG gjeng med lesere jeg møtte, takk for bildet Camilla

HERLIG gjeng med lesere jeg møtte, takk for bildet Camilla

Må sende en hilsen til Camille Ingvaldsen som jeg møtte ute. Trofast bloggleser i mange år og det var så mange hyggelig ord å høre at jeg ble virkelig rørt. Tusen takk Camilla, håper helgen ble knallbra for dere alle fire!

Ukene flyr når en har det moro!

Jeg tror jeg uten å overdrive kan si at dette har vært den morsomste uken på LENGE!!

Jeg har vært i flere spennende møter hvor jeg lærte masse om business og ikke minst helse, hud og tarm, intervjuet en som kan MYE om hud og tarm ( kommer video i løpet av helgen…har bare 60 minutter som skal redigeres haha), fått med ny partner som jeg skal lære opp……MYE som skjer! Utrolig moro!

Cecilie og meg. Partners in crime

Cecilie og meg. Partners in crime

Cecilie skrev et blogginnlegg om det å stå midt i en skilsmisse og vi bestemte oss for å møtes. Hun skriver så rørende og bra, les gjerne innlegget HER.

Vi avtale og si hei på grunn av massiv respons på innlegget og det førte til enda mer.

Vi ble sittende å skravle lenge. Jeg viste henne hvordan jeg jobber og dette ble hun lysten på å lære. Utrolig moro og flere skal det bli. Endelig funnet en forretningsmodell som fungerer utrolig bra for meg og den lærer jeg bort til andre. SPENNENDE!!

trinegrung 140619 3.jpg

Jeg har vært i stort bursdagslag for min gode venninne Elisabeth Grieg. Tusen takk for alle gode samtaler vi har, måten du inspirerer meg til å ville mer og ikke minst at du kommer til Drammen for å besøke marka her!

FOR en fest! Flotte taler, sang og ikke minst mange hyggelig gjester. Fikk endelig sagt hei til Elina Krantz igjen, hun som driver Latter, og på lørdag skal Dora og jeg til henne for å feire “sommer”. Hvor blir den forresten av????

Bryllup i Spania

Stranden i Tossa De Mar

Stranden i Tossa De Mar

Om noen uker skal jeg på tur til Spania for å feire min kjære Christine som skal gifte seg. Det skal bli så moro og ikke minst kjekt at mange av mine barndomsvenner skal dit! I fire dager skal vi nyte varmen, feire Christine og hennes kommende make Kjetil og bare grisekose oss!

Bryllupet er i Tossa De Mar, har du vært der?

 

Jeg har vært i Barcelona og Platja d’Aro litt lenger nord som yngre…men ikke i denne byen. Ser utrolig koselig ut og jeg fikk flere gode tips på Instagram fra andre som har vært der. Har du noen tips så kommenter gjerne!

Du kan gjerne følge meg på Instagram hvis du vil.

Nå venter kinokveld med min datter og jeg skal smile videre. Jeg håper jeg får til å redigere filmen for Inge Thomas Ravlo som jeg intervjuet har MYE bra å komme med når det gjelder hud og tarm.

Vi har en gruppe hvor jeg deler biter av det jeg lærer HER. Bli gjerne med om du er opptatt av helse :)

Den perfekte frihelg

Denne helgen har jeg vært bevisst på å logge litt av. Jeg jobber ekstremt mye om dagen. Har flere ulike spennende prosjekter, er i opplæring innen helse, hud og tarm, samt jeg prøver å presse inn litt trening hver dag. I tillegg er jeg mor….ergo nå gjelder det å holde fokus og tungen rett i munnen.

Fredagen startet perfekt. Jeg var innom hos pappa for å beskue det de har fått til til med hagen. Jeg har ikke hage selv og lar meg stadig imponere over dem som er kreative med sin grønne interesse. Var ikke dette fint??

trinegrung 090619 3.jpg

Jeg er fornøyd bare jeg får EN plante til å overleve og må vel konkludere med at vi kan ikke være gode på alt. Gi meg en nettside, en app eller en annen teknisk utfordring og jeg kommer kjapt på banen…men hage og interiør…der er jeg rimelig håpløs.

trinegrung 090619 5.jpg

Dette synes i hverfall jeg er fint. Koselig, ryddig og pent. Er du ikke enig?

Etter besøket der bar turen videre til gode venner i Drøbak som inviterte på grilling og konsert. Været var litt ymse da jeg kom dit men snudde fort til å bli DEN sommerkvelden. Da solen gikk ned ble det småkaldt men vi overlevde greit ute til klokken var rundt elleve.

trinegrung 090619 1.jpg

Det var Danse with a stranger som hadde konsert i Badeparken og det var jammen et fint sted. Drøbak er en utrolig koselig by på alle måter og Badeparken er verdt et besøk.

Det var yrende liv på “gulvet” og flere danse mens gutta OG damene i Dance glitret på scenen. Tydelig at bandet også koste seg i Drøbak.

trinegrung 090619 4.jpg

Frode og Elg fra sin beste siden.

trinegrung 090619 7.jpg

En ting jeg synes er en kul trend det kommer mer og mer av i Norge er FoodTrucks. Jeg er alltid usikker på rensligheten i disse truckene men de er jammen kule å se på. Jeg liker konseptet og synes det pynter opp å ha dem på arenaer som dette. Disse to stod i Badeparken mens arrangementet pågikk.

trinegrung 090619 2.jpg
trinegrung 090619 6.jpg

Det var fredagen sin det. Storkoste meg og det gjorde godt med litt vennetid i en travel hverdag.

Line og meg

Line og meg

Lørdagen startet med en lengre skogstur med min gode venninne Dora Thorhalsdottir. Vi hadde begge flere oppdateringer siden sist og disse måtte formidles. I bratt oppoverbakke, på vei til Landfalltjern øverst i Drammen, gikk skravla på inn og utpust. Vi pustet begge som hvalrosser mens vi gikk. Ivrige etter å dele siste nytt.

Kjekt å høre at hun ble like engasjert av alt jeg lærer om helse, hud og tarm pluss moro å høre om hennes planer. Hun er en av de mest kreative venninnene jeg har og ekstremt dyktig på mennesker og relasjoner. Gleder meg til både bok, show og nettkurs som kommer. Jeg skal hjelpe henne med det siste. SÅ MORO!!!

Vakre Landfalltjern hvor vi bader om sommeren

Vakre Landfalltjern hvor vi bader om sommeren

Til slutt vil jeg tipse om en serie som ligger på NRK. Den var utrolig bra. Du finner den her https://tv.nrk.no/serie/farleg-kjaerleik . Litt skremmende å se hva kjærligheten kan få en til å gjøre og ikke minst når en vet at dette skjer hver eneste dag et sted i verden.

Livet til 16 år gamle Fanny er trygt heilt til ho fell for ein manipulerande mann, livet hennar spinn ut av kontroll og draumar blir mareritt. Kanadisk dramaserie.

På NRK er den tekstet men fant den kun tekstet på engelsk på Youtube. Men uansett virkelig verdt å se. Jeg slukte alle 10 episodene i ett jafs hahahahaha. Håpløst tilfelle når en serie først treffer.

Nå venter marka igjen. GOD pinsehelg til deg.

trinegrung 090619 8.jpg

Aktive dager

Det er søndag og nesen rettes mot Drammen om få strakser. Vi tar med oss mange inntrykk fra dagene i Stryn og ikke minst flere talte skritt på skrittelleren enn på lenge. Den yngste garden fra England er jammen en aktiv gjeng som visste akkurat hvilke knapper de skulle trykke på for å få oss fra Østlandet opp av sofaen.

Utrolig herlig for ei som jobber mye og ikke minst har en del alenetid i Drammen.

trinegrung stryn 020619 2.jpg

I går spratt vi fra det ene til det andre. Begynte dagen på stadion og bena ble tatt fatt. Litt yr i luften stoppet ikke lysten til mer aktivitet vel tilbake hos svigermor. Jeg tror vi satt i femten minutter før forslaget om topptur ble foreslått fra gjengen.

trinegrung stryn 020619 5.jpg

Guttene tok joggefoten fatt mens vi andre valgte kjapp gange. Jeg har drømt i mange år om å bli en jogger men nå nok innse at det toget har forlatt perrongen. Det ene kneet mitt liker ikke bratte bakker og særlig ikke nedover! Mulig jeg bør sjekke om det er noe å gjøre med det, for jeg er forsatt klar for toppturer i årene som kommer.

trinegrung stryn 020619 4.jpg

Det er så mye humør og energi i gjengen…en kan ikke annet enn å la det smitte over. Jeg kjenner helt klart lysten på nye tider og noen endringer når jeg kommer hjem. Jeg velger alltid å se på mulige endringer jeg ønsker underveis i livet…..endringer skal settes i sving og slikt blir det morsom blogging av fremover.

trinegrung stryn 020619 6.jpg

Jeg vurderer allerede tur opp hit igjen til sommeren for å komme meg opp på fjelltopper og dermed må kneet sees på. Det er ikke oppover som er problemet men i det vi snur nesen nedover streiker det på alle måter. Hele kneet svikter og det er ikke moro.

I fjor høst hadde jeg en liten topptur på Venabygdsfjellet. Vi brukte over 2 timer opp til toppen og jeg var med godt mot hele veien. Spratt fra stein til stein og frydet meg over fjelluften og energien den gå.

Vi koste oss på toppen med niste og snudde nesen nedover. Trodde det skulle gå som en lek men brukte like lang tid som opp. Alt på grunn av kneet, så dette må gjøres noe med.

trinegrung stryn 0203619 3.jpg

Hos svigermor er det mange album med minner, og ingenting er som å kikke i album. Det er vel en ting som er synd med dagens digitale tider….vi limer ikke inn bilder i album lenger. En kan klart lage digitale album men det er ikke det samme, synes jeg.

I dag brukte jeg lang tid på å bla gjennom mine år fra Stryn og fant SÅ mange koselige bilder. Jeg fikk tårer i øynene flere ganger og ble så rørt av alle minnene vi har sammen fra bygda. Dette er meg og minsten fra 2003…..jeg flirte godt det og synes det var så morsomt.

Trinegrung stryn 020619 1.jpg

Følg gjerne hverdagen min på Instastories: @trinegrung heter jeg der.

Fantastiske Stryn

FOR en dag vi hadde i går, jeg kjenner hver celle i kroppen får det den trenger av påfyll. Ingenting er som å være her hos svigermor Torlaug. Samlinger rundt bordet, samtaler, turer og samværet.

Jeg kommer hjem og føler meg alltid så velkommen når jeg kommer hit. Vi startet gårsdagen, Kasper, Lotte og jeg, med tur rundt Visnes med svigerinne Eva. Mye oppoverbakker og jeg fikk igjen bekreftet at oppover på Østlandet er IKKE som oppover i Vestlandsfjellene! Pustet som en hvalross hele veien opp!

Stryn trinegrung 010619 3.jpg

Spreke Eva

En ekte fjellgeit

Turen gikk greit men hver eneste gang lover jeg meg selv å trene mer i oppoverbakker. Kasper og Lotte var med og det var så hyggelig. Ekstra kjekt å høre Kasper fortelle Lotte historier fra hans barndom i Stryn, det varmer en mammas hjerte. Bare gode minner herfra, hver eneste tur.

Høydeskrekken min fikk testet seg på toppen her…..Lotte tar bilder.

Høydeskrekken min fikk testet seg på toppen her…..Lotte tar bilder.

Etter turen bar det inn til sentrum og ungdommen måtte drikke kakao der vi pleide å kose oss i oppveksten. Selvfølgelig har en del endret seg siden barnebeina sprang her, men noen faste rutiner som cafebesøk må til.

Stryn trinegrung 010619 5.jpg

Finstasen kom på og vi gjorde oss alle klar for å feire svigermor. For et lag det ble! Utrolige taler og tårene kom jevnt og trutt hele kvelden. Sønnenes fine ord til mor varmet og det er tydelig hva mor har betydd for samværet og oppveksten. Jeg kjenner faktisk ikke et rausere menneske enn Torlaug og unnet henne hver ord.

Stryn trinegrung 0106 1.jpg

Visnes hotel

Utrolig koselig hotell som er pusset opp i den gamle stilen.

Vi var nesten 50 stykker samlet for å hedre svigermor og laget varte lenge. Nesten alle barn og barnebarn var tilstede….noen ble forhindret men det skal godt gjøres å ikke skje når det er 6 barn og 14 barnebarn involvert. Fem av barna kom og 10 av barnebarna. To av barnebarna rørte med flotte ord og heldige dem som har vokst opp i Stryn og daglig vært en del av hjemmet til svigermor.

Noen barnebarn og noen kjærester. Pluss svigermor.

Noen barnebarn og noen kjærester. Pluss svigermor.

Nå er det lørdag morgen og allerede planlegges dagens aktiviteter. De er alle veldig aktive og helst vil de opp på en fjelltopp. Kasper vil helst vise Lotte Flo fjellet men mulig været stopper oss. Men vi håper at vi får til den turen. Jeg tror Flo fjellet og den lille koselige røde hytten der blir dagens mål selvom det er regn i lufte. Men ut må de, i kjent stil. Alltid aktive og stillesitting er ikke et mulig valg.

Kasper og Lotte i det kvelden ble avsluttet med rosa skyer i bakgrunnen.

Kasper og Lotte i det kvelden ble avsluttet med rosa skyer i bakgrunnen.

Vi er heldige og er allerede invitert opp igjen i sommer. Det spørs om vi ikke må det for dette er bare kjekt! Jeg er glad jeg valgte å tale for å takke for at jeg forsatt føler meg inkludert og velkommen. Tusen takk Torlaug, jeg beundrer deg for alt du forsatt orker og evner å få til!

FØLG GJERNE DAGEN PÅ INSTASTORIES: @trinegrung

Endelig Strynetid

Turen i dag gikk supert….storkoste meg 7 timer i baksetet.Sønnen Kasper stod for kjøringen og liker det. SÅ deilig. Jeg hadde forberedt meg godt, lastet ned en serie på Netflix og rigget meg til. Denne kan jeg anbefale…utrolig bra, med Renée Zellweger i en av hovedrollene:

Turen gikk unna med flere episoder på rappen inkludert noen minutter på øret. Været var ikke det beste og vi måtte faktisk kjøre om Sogndal på grunn av snøvær over Strynefjellet. Helt utrolig, jeg lurer på om værgudene i det hele tatt følger med i tiden.

Fikk telefon fra Svigermor tidlig i morges. Den generasjonen hører forsatt på værmeldingen i det de står opp, ergo de er oppdatert på det meste og passer på oss som skal ut på veiene.

Stryn trinegrung 3005 3.jpg

Med stopp underveis storkoste vi oss. Så kjekt når ungdommen vokser til og begynner å legge merke til ting de passerer. Naturen, kulturopplevelser og ikke minst historier fra sine barneår til kjæreste om ting de har opplevd tidligere på turer vestover.

Jeg blir helt rørt jeg…..skikkelig koselig å høre at historier vi har fortalt nå går videre til nye familiemedlemmer.

Stryn trinegrung 300519 2.jpg

Det snør

På toppen av Hemsedalsfjellet snødde det faktisk, helt utrolig.

Vel fremme var det rett i matfatet. Svigermor, snart 80 år, hadde laget pinnekjøtt til over 30 stykker som svingte innom. 30 stykker!!! HELT SYKT! Jeg hadde ALDRI klart å regne ut hvor mye jeg skulle handlet inn til så mange mennesker, men har en oppdratt 6 unger, laget mat til mange gjennom årene så går det vel som en lek.

Stryn trinegrung 300519 1.jpg

Kasper i firsteg mens snøen daler rundt ham. Jeg gleder meg sånn til disse dagene og det var SÅ kjekt å se alle igjen etter så mange år. Føler meg heldig og det er forsatt som å komme hjem. Stryn vil alltid være et spesielt sted for meg på alle måter.

Imorgen er det klart for lag. Nytt etegilde, historierfortelling og masse hygge. HERLIG!

Snapchat-1214160728.jpg

Stryn kaller

Tidlig morgen og undertegna er klar for avreise. Stryn kaller og jeg gleder meg noe sinnsykt! Endelig skal jeg treffe hele familien igjen, og det er jammen lenge siden jeg så alle sammen.

Eller, det er jo egentlig eks-svigerfamilie, men jeg ser likevel på dem som familie. Det er over syv år siden Jostein og jeg gikk hver vår vei, men vi har to barn sammen. Vi snakker sammen omtrent daglig for at våre to skal ha det best mulig. Samarbeid er viktig.

I går hadde vår datter sin siste eksamen på videregående skole og jammen var det deilig å få det unnagjort. Vi overlevde russetiden uten noen store hendelser, selvom den bød på noen netter uten særlig søvn, men nå er den også over.

frida grung flo mai 2019.jpg

Det er ikke mange bilder jeg deler av våre “små” men dette er blomsten vår Frida som nå er 18 1/2 år. Sønnen vår Kasper har rukket å bli 20 år…helt utrolig.

Idag reiser vi til Stryn for å feire besta som denne sommeren runder 80 år. En sprekere dame med mer kraft skal en jammen lete lenge etter. Hun er en dame jeg virkelig ser opp til og alltid har hatt et godt forhold til. Det har jeg heldigvis forsatt med hele svigerfamilien og det setter jeg stor pris på.

Jeg forstår aldri dem som velger å gå gjennom livet å være bitter fordi ting ikke ble som en hadde tenkt. Virkelig ikke. Vi har alle et valg og jeg velger å sette barna først. At vi alle forsatt er venner, feirer jul, bursdag og andre høytider sammen er det beste for barn.

Klart ikke i alle sammenhenger men jeg er glad for at vi har klart det. Eller, vi gjør det beste vi kan og er ikke feilfrie vi heller. Men hvem er det? Ingen, sist jeg sjekket.

Bilde fra bloggen min fra 2011…morsomt å ha bloggen til å mimre med.

Bilde fra bloggen min fra 2011…morsomt å ha bloggen til å mimre med.

Men Stryn har jeg alltid elsket. Sentrum, cafeene, fjelltoppene og samværet med familien der. De er rause, inkluderende og er mye sammen. Kaffebesøk på ettermiddagen, grilling på trappen til Besta og ikke minst turer til Flo-fjellet, det beste stedet på jord!

Kjæresten til sønnen min skal være med for første gang og Flo fjellet var det stedet han virkelig ville vise henne. Vi får håpe været blir litt bedre enn meldt…….nå venter 7 timer i bil men det er SÅ verdt det!

Jeg legger ut mye på Instastories fra turen om du vil følge. Fjelltopper og hygge, samt litt morsomt innimellom.