Våre handlemønster

Dette er veldig moro! Endelig i gang med denne reisen på en skikkelig måte. Jeg er ingen video-ekspert og sønnen min synes videoen var for lang, men det er en start.

Jeg synes jo ALT er viktig nå som jeg er i lære og jeg vil gjerne ha kommentarer på hva du synes? Jeg tenker at de som tenker de skal lære dette ser den fordi de har lyst på kunnskapen? Kommenter gjerne.

Pr nå filmer jeg med mobilkamera men ser helt klart fordelen av å ha et skikkelig kamera som er lett å ta med på tur. Jeg har et stort speilreflekskamera men det er for tungt. Dette skal jeg sjekke nøyere til neste film.

Kjersti Rinde Omsted og mannen hennes driver Opaker Gård. En gang pr måned reiser jeg dit for å ha helsekvelder hvor vi lærer bort både det jeg har lært og erfart så langt samt Kjersti deler sin kunnskap.

Kjersti er utdannet bioingeniør i bunnen og for en del år siden gikk hun i veggen så det sang. Helt utbrent og ble liggende inne med solbriller på grunn av lyssensitivitet. Det startet hennes nye reise i indre ernæring og jeg lærer SÅ mye av henne.

Vi har neste helseevent på Opaker 4 november for de som har lyst å komme. Her kan du melde deg på: https://www.facebook.com/events/533407563893415/. Trykker du SKAL så indikerer det at du kommer , så noter det i kalenderen din! Viktig for oss å vite antallet.

De som allerede har vært på eventene sier så mye positivt etterpå og det gleder meg. Jeg har mange kunder som merker stor forskjell etter de har gjort endringene som jeg har begynt med. Det gir meg en pekepinn om at jeg er på rett vei og kunnskapen er viktig.

Det kommer flere videoer og jeg gleder meg til å dele. Kommenter gjerne for hvilke endringer du tenker jeg bør gjøre for av videoene skal bli best mulig.

Vi starter å se på varer som mange av oss kjøper hver eneste dag. Leser du på baksiden eller handler du på ren vane? Jeg vet jeg er en vanehandler og derfor synes jeg dette er så viktig for første steg på læringskurven.

Håper videoen ga deg masse!!! God klem fra Drammen

Helseforedrag er viktig

Igår var en utrolig herlig kveld! Sammen med Ragnhild, som jeg jobber med i Stavanger, holdt vi Helsekveld på Clarion Air på Sola. Passer meg perfekt å holde foredrag til mindre grupper som dette da det skaper mer nærhet til de en snakker til.

En god gjeng var samlet på Brudesuiten (ingen mann i sikte, jeg bor her alene buhu) for å høre om den viktige fettsyrebalansen, min reise med tarm problemer og hudlidelsen rosacea, og ikke minst masse skravling etterpå.

Fordelene med å jobbe på nettet er at de som har fulgt min reise kommer og endelig fikk jeg treffe Alex, eller Elisabeth som hun egentlig heter. Henne har jeg blogget om før.

For noen år tilbake, da jeg gikk igjennom en utrolig vanskelig periode som jeg åpent blogget om, sendte Alex meg et julekort.

Det varmet meg veldig, at noen som ikke egentlig kjenner meg tok seg tid til å skrive noen koselige ord og viste meg omtanke. Jeg gledet meg ekstra til å si hei til henne og det ble utrolig koselig.

trinegrung 270919 1.jpg

Suiten har intet mindre enn tre tv’er så det var ikke vanskelig å koble opp for at alle skulle kunne se presentasjonen og foredrag. Sitteplass til 15 stykker, og vi hadde handlet inn snacks. Jeg har allerede fått meldinger fra flere som ønsker foredraget til sin by….jeg er åpen for å reise masse jeg!

Det er bare å sende en mail til meg via kontaktsiden her på bloggen min. Det er mye læring om indre helse i foredraget samt mine tips som har hjulpet meg på veien.

trinegrung 270919 2.jpg

Jeg skulle delt denne suiten med en prins haha men sånn er det ikke akkurat nå. Jeg bygger to selskaper og har så mye å gjøre at tiden ikke strekker til akkurat nå, men plutselig så står han der og da kan jeg glatt invitere han tilbake hit. Høhø. MÅ ikke gifte oss for å overnatte her!

trinegrung 270919 3.jpg

Nå skal jeg ha flere kundemøter her i Stavanger, besøke familie og lørdag kveld blir det oktoberfest med gode gamle venner. Oktoberfest ja, hva i alle dager tar en da på seg? Har du noen tips? Må jeg liksom dra å handle jeg da? SHIT! Meg og klær, jeg er helt håpløs på å være kreativ på det område!

Tips meg gjerne…oktoberfest. Rutete skjorte? Hatt?

Helsekvelder ut på veien

Det skjer så . mye kjekt om dagen og flere og flere tar kontakt med meg angående helseprogrammet jeg jobbet etter. Så kjekt!

Indre helse er vesentlig og jeg har så mange kunnskapsrike mennesker i nettverket mitt. Idag hadde jeg en lang telefonsamtale med ei av de. Hun heter Kjersti Rinde Omsted og driver Opaker Gård litt nord for Kongsvinger.

Skjermbilde 2019-08-15 kl. 10.20.11.png

Vi brenner begge for temaet indre helse og Kjersti kan MYE om det. Hele gården deres gjenspeiler dette og da er vi ned på detaljnivå til hvordan jorden skal styrkes for å gi mer næring til maten vi spiser. Helt utrolig moro å høre henne prate!

Jeg vil lære ALT hun kan og derfor skal vi nå arrangere Helsekvelder sammen på gården hennes! Er ikke det moro! Det som er gull over overnattingsmulighetene de har på gården og derfor, om vi planlegger nøye, kan blogglesere komme reisende for å overnatte om ønskelig.

Jeg er hoppende glad! Husk å melde deg inn i helsegruppen vår på Facebook Helse, hud og tarm. Den finner du HER. Jeg er hoppende glad!

I løpet av tidlig septemer skal jeg også sammen med STEP IN i Hokksund gjøre det samme. Gleder meg! Helsekvelder skal ut på veien! Jeg er så glad jeg har ikke ord! SÅ MORO!

Måtte bare fortelle det!

Hva trenger du?

En ny uke er i gang og jeg fikk ladet skikkelig i helgen. SÅ deilig. Fikk trent godt begge dager, slappet masse av, vært litt med venner og lest en del. Masse å sette seg inn i når en jobber med indre helse.

Det er så mange som viser interesse for helseprogrammet jeg følger og det er veldig kjekt. Jeg ser mange sliter med motivasjonen, hva de skal gjøre og skulle ønske det var mulig med oppfølging på noe vis.

Derfor har jeg tenkt litt i helgen, mens jeg gikk mine turer.

Skulle jeg starte en helsegruppe som inkluderer ukentlig oppfølging og nøye planlegging? Er det interesse for det? Alt kan jo i dag gjøres på nettet og den biten kan jeg jo….

Dette er bare, enn så lenge, noen tanker, men vil gjerne lufte om det kunne vært noe for mine lesere. Jeg har de siste månedene lært masse og liker å inspirere og motivere andre.

Tankene mine er at de som ønsker blir med i en del av #helseprogrammet2019 hvor vi sammen blir sunnere, har fokus på helse fra innsiden, fysisk aktivitet og motiverer hverandre.

Om jeg skulle gjort noe slik blir det en del planlegging pluss jeg vil gjerne inkludere noen av produktene jeg selv bruker som har hjulpet meg masse. Det blir ikke noen svimlende dyre summer, må sies, og tenkte vi kanskje kunne gjøre det sammen i to eller tre måneder.

Tanker?

Om det er noe som faller i smak så begynner jeg planlegging av dette i dag og starter opp 1 september. Så får alle kommet seg hjem fra ferie og får igang jobb/skole igjen.

Legg igjen mailen under her om det er av interesse så høres vi snart. Jeg ser jo om noen gjør det og regner da med det er interessant. Jeg må ikke dette men hadde synes det var veldig moro. Motivere andre, skrive om andres helsereise og ikke minst hjelpe andre med fokus.

Min helseuke....ENERGI!

Det skjer noe når du gir noe fokus. Der jeg er nå er det indre helse og trening som har fokus, samt Fellesskapet jeg bygger sammen med andre om samme tema.

Når en gir noe fokus så skjer det magiske ting. Denne uken har jeg vært nøye med planlegging i kalenderen min og derfor klart å gjennomføre alt jeg skal. Gjør du det, planlegger i kalenderen?

Jeg legger inn alt jeg. Er litt nerd på det men ser jo at det gir resultater. Jeg har så mye gledesenergi nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal plassere det….derfor perfekt jeg har bloggen til å dele det med andre.

trinegrung 100819 3.jpg

Min datter kom hjem fra 9 dager i syden og landet i natt. Det gikk ikke flytog midt på natten og dermed suste jeg til Gardermoen for å hente.

Jeg hadde lagt inn i kalenderen min, laget avtale med meg selv, at jeg skulle trene rett etter frokost, og da gjør jeg det. Ikke helt tom mage, som jeg blogget om tidligere i uken, men en ernæringsshake før jeg suste ned.

trinegrung 100819 5.jpg

Denne uken har jeg gjort følgende:

 • Mandag: LEG DAY styrke

 • Tirsdag: 45 minutter rask gange i skogen

 • Onsdag: ARM&ABS styrke

 • Torsdag: 35 minutter rask gang rett opp og ned

 • Fredag: Ladedag

 • Lørdag: FULL BODY styrke

 • Sændag: Skogen om det ikke pøser ned som nå

Treningen min tar maks 45 minutter dagen og er knallbra. Bruker en app som heter Sweat og den funker so ei kule for meg!

trinegrung 100819 4.jpg

Jeg var også innom Conctance for å fikse sommernegler og hun er jo en kunstner. Facebooksiden hennes finne du her. Hun er rågod jeg har gått til henne i mange år. Hun er også en del av Fellesskapet nå og det er veldig kjekt!

Nå skal jeg nyte sofaen og frihelg. Jobber litt hele tiden men med laptopen i fanget hjemme i sofaen oppleves det ikke som jobb. Ute høljer det ned men det er helt ok. NYTER å være inne da, savner bare peis hehe.

Planlegger du ukene dine nøye?

Følg gjerne uken min på stories på Instagram. Heter @trinegrung der:

Lær av de dårlige periodene

Ordtaket sier: Etter en nedtur kommer det alltid en opptur. Det er mange som har fulgt denne bloggen i flere år, tusen takk forresten, og jeg har alltid delt fra livets opp og nedturer.

Jeg har flere ganger skrevet om vanskelige perioder, men også hva jeg lærte av dem. Læringen kommer jo som oftest i etterkant, DESSVERRE, for når en står midt opp i det og livet koker….da er det ofte kun det en ser.

Og tro du meg, jeg har hatt nok av nedturer.

trine+grung+080519+(1).jpg

Venninner spør meg ofte, hvordan jeg igjen og igjen finner entusiasmen min og reiser meg igjen. Akkurat det har jeg ikke gode svar på men jeg NEKTER å la meg velte.

Jeg husker enda julen for tre år siden. I tre timer gikk rundt Drammenselven og bare gråt. Forstod ikke hva livet egentlig ville fortelle meg og følte meg skikkelig alene om alt. Ensomheten spiste meg opp og jeg visste ikke opp ned på noe.

Jeg skrev innlegget “Den ensomme juletiden” som TV 2 nyhetene valgte å lage en sak av…som dessverre ble en sak om det å være alene i julen. De misforstod hele ensomheten.

Jeg er ikke alene.

Da jeg så saken på TV skjønte jeg hva jeg skulle lære…..jeg måtte selv se at ensomheten lå i meg og var ikke styrt av antall mennesker rundt meg. Ergo hvis jeg ønsket endring måtte jeg selv endre det.

Forstår du hva jeg mener?

Jeg er mye alene men jeg nyter å være alene. Jeg jobber mer fokusert, får mer overskudd og elsker tiden jeg har for meg selv. Ergo jeg har i dag tatt grep for at jeg ikke skal ha den følelsen mer.

Er en ensom inni seg, må en selv begynne å jobbe med å finne ut av hva en trenger i livet sitt for IKKE føle seg ensom. Det gjorde jeg.

Jeg satte meg ned og skrev. Mye. Hva jeg ville ha mer av i livet mitt, hva jeg ikke ville ha i livet, hva gir meg mening, ting som gleder meg og ikke minst når jeg føler jeg meg skikkelig glad. Ingen lett oppgave og jeg gikk mange runder med meg selv.

Jeg endte opp med en liste, og utover familien min og nære venner jeg har gode samtaler med, står det følgende på min liste:

 • Fysisk aktivitet (derfor #helseprogram2019)

 • Gjøre noe for andre (derfor støttekontakt)

 • Spise riktig for min kropp (derfor #helseprogram2019)

 • Jobbe med noe jeg engasjeres av (derav fokus på helse, som jeg elsker)

 • Jobbe i et engasjerende team (derav Fellesskapet)

 • Leve av bloggen min ( check 2019 )

 • Bygge selskapene jeg holder på med (to stykker nå)

Det står mer på listen men jeg begynte der.

Ingenting gir meg mer enn en topptur i fjellet. Den følelsen når jeg har norsk natur rundt meg, og at jeg kom meg opp, er ubeskrivelig. Det trenger ikke være den høyeste eller bratteste toppen, men mestringen er enorm. En kropp som smiler og er glad…det gjør meg glad og gir meg et sinn som smiler. Hver dag.

Har du laget din liste? Trenger du en?

I lære om helse

Det er ingenting som gir meg mer enn å lære alt jeg tilfører topplokket om dagen. Både hvordan jeg bygger business for Fellesskapet men ikke minst om helse.

Det er virkelig noe med ordtaket av vi blir hva vi spiser og at vi trenger essensielle næringsstoffer i tillegg til maten vi spiser. Helsedirektoratet sier det til og med: at spiser vi ikke fisk minst tre ganger i uken.

Man bør spise fisk til middag to til tre ganger i uken, og gjerne bruke fisk som pålegg. Seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon.

Rådet tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken. Minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild.

Får du i deg anbefalt mengde fisk for riktige fettsyrer for kroppen? Jeg vet at jeg ikke gjør det, vi spiser vel fisk en til to ganger pr uke, og derfor er jeg glad for å lære som jeg gjør nå.

Tilskudd i en travel hverdag er viktig i går kveld var jeg på event for å lære mer. Jeg sluker alt jeg lærer og lagrer det i knollen. Tenker jeg må ha et webinar snart og lære videre. Er det interesse for det?

trinegrung 070819 4.jpg

Det er enkelt og formidle til flere via et webinar…..så kanskje om ikke så lenge og ikke umulig jeg får med meg ekspert som virkelig kan mye om emnet.

Hadde i går med meg deler av Fellesskapet. Vi storkoste oss og skravlet masse om alt vi lærte i pausene!

trinegrung 060819 3.jpg

Ei lita linselus til høyre der, datteren til Tonje, som storkoste seg sammen med gjengen. Ikke alle kom seg med på bildet siden ikke alle hadde satt seg ned, men vi har det moro på tur.

Kunne du tenke deg å jobbe med Felleskapet så legg igjen mail under her. Jeg åpner for flere om ikke så lenge, men akkurat nå er det fullt. Kjekt å jobbe på denne måten og noe som vi brenner så inderlig for!

Dato 06.08.19

Dato 06.08.19

Sukkerfri sjokolade?

Jeg aner ikke om dette er bra greier, men den er sukkerfri og en skal på kino er vel det innafor selvom en velger et sukkerfritt år?

Jeg tenker det er helt greit og tenker at jeg brekker av tre firkanter om nøden kaller? Har du smakt denne sjokoladen?

trinegrung 070819 1.jpg

Jeg har ikke behøvd den enda for enn så lenge går min nye hverdag veldig bra. Jeg er så godt i gang og mer motivert enn på lenge. Planlegger hver eneste dag nøye kvelden før og hopper opp av sengen når jeg våkner.

Det er så deilig å ha energi som nå igjen! De som har fulgt med bloggen min lenge, og min ærlige tilnærming til hverdagen, vet at den har bydd på sine utfordringer.

Jeg har lenge vært klar for en endring på så mange måter og kjenner virkelig at jobben jeg har lagt ned de siste årene endelig betaler seg.

Bra med energi, er mer fokusert enn noen gang, målbevisst på hvor jeg vil og ikke minst jobber jeg med de kuleste damene noensinne. Jeg skal SÅ få det beste 2019!!

helseprogrammet trinegrung 2019 2.jpg

Gjør meg klar for dagens morgenøkt i skrivende stund.

Arm & abs med SWEAT appen min. Perfekt å ha egen PT med seg på mobilen med videoer som forteller deg hva du skal gjøre, hvor mange repetisjoner og ikke minst hvor lenge! Ferdig på 28 minutter etter 10 minutters oppvarming først.

Lag deg en super dag!

Hvorfor? Vet du ditt hvorfor?

Jeg har ikke tall på hvor mange som melder meg hver eneste dag og spør hvordan jeg motiverer meg selv. Jeg tenker et blogginnlegg med hvordan jeg tenker er lettere enn at jeg skriver det til alle hele tiden hehe.

trinegrung 060619.jpg

Planlegging

Kjedelig ord men likevel essensen. Jeg planlegger alt nøye. Hva jeg skal bruke tiden min på og ikke minst HVORFOR jeg skal bruke tiden på akkurat det jeg bestemmer meg for.

Gjør du det?

Det er jo sånn for veldig mange av oss. Vi har en festlig helg med for mye inntak av ting som tarmene våre ikke liker og tenker- jeg begynner på mandag!

Kjent tanke?

Jeg er akkurat sammen men ikke om jeg følger en plan. Pluss det er vesentlig og ikke ha for mange prosjekter på en og samme tid…det tapper meg bare for energi.

Tre fokus om gangen. Det fungerer toppers for meg.

 1. Bygge selskapene jeg bygger

 2. Helseprogram2019

 3. Bloggen og mine sosiale medier

Det er mine prosjekter akkurat nå og de gir jeg fokus. Før du eventuelt setter deg noen mål for hva du ønsker å skape av endringer er det en ting som er viktig. HVORFOR?

Ditt hvorfor. Find your WHY.

Spør deg selv, og gjerne skriv det ned slik at du kan finne det frem igjen, hvorfor ønsker du å gi akkurat det du skriver ned fokus? Ligger det på topp 3 eller lenger nede på listen? Er det noe som kan vente og eventuelt hvorfor ønsker du det akkurat nå?

 • Helsen min er vesentlig for meg. Det handler ikke om slanking, men å tilføre riktige ting for kroppen min. Tarmene mine. At kroppen smiler gjør at jeg smiler mer.

 • Bygge selskapene jeg er i gang med er vesentlig for å sikre fremtiden og skape det jeg drømmer om. Innen to år drømmer jeg om leilighet i Spania. Dit skal jeg!

 • Bloggen er jobben min. Hovedfokus og gir meg uendelig mye hver eneste dag. Uten denne siden min, og mine sosiale medier, hadde jeg ikke truffet alle de herlige menneskene jeg nå jobber med. VESENTLIG for meg!

Så finn ditt WHY! Ditt hvorfor. Om du er på et sted hvor du trenger en endring så velg en ting på listen din. Og jobb med den ene tingen til det ruller av seg selv. Detter forsetter du på listen din.

Min liste er lang, men hovedfokus er på mine topp 3 akkurat nå. Var dette nyttig?

Trene på tom mage?

God morgen bloggleser, utrolig kjekt du er her. I Drammen ser det ut til at det skal bli en finfin dag, travel men fin.

Det beste med endringene jeg står i om dagen er energien jeg får. Uten tvil. Riktig kosthold, gode treningsøkter, masse frisk luft og null sukker…..det gjør noe med meg ihvertfall.

Jeg har de siste dagene sovet som et barn, kjenner meg allerede lettere i kroppen og jeg blir mer fokusert. Endringer gir meg energi og jeg opplever virkelig mestring når jeg klarer å gjennomføre.

Jeg trives uten tvil best med å trene om morgenen. Tidligere da arbeidsdagen begynte kl 0800 trente jeg klokken 0600. Og trivdes faktisk med det…..følte meg ikke fanatisk, bare deilig å få det gjort.

I går leste jeg en artikkel om morgentrening hvor det stod at det lønner seg å trene på tom magen? Vet du noe om det? Jeg ser for meg at jeg går helt tom for energi og ikke klarer å gi noe jeg da…..noen som gjør det?

trinegrung 060819 1.jpg

Jeg tar meg en ernæringsshake før trening jeg, hva pleier du å gjøre? Når trives du best med å trene? Jeg liker planen min nå og trives med å være i gang. Gleder meg til neste kjolesprell :D

Jeg blir så glad når jeg ser alle som bruker #helsepgrogram2019 og på instagram deler jeg ofte bildene videre. I går lurte broren min på om jeg hadde vært på spinning i Sandnes på grunn av et bilde jeg hadde delt på stories…..men det var nok spreke Ann Marion det.

Screenshot_20190805_190145_com.instagram.android.jpg

Skogen venter på meg nå. Skal gå meg en lang morgentur i bakkene, mediterer til på toppen og bare kose meg. Det blir en lang jobbdag som inkluderer stort teamevent i Oslo i kveld…..gjelder å lagre energi til dagen.

En viktig ting til slutt: selvom jeg er positiv og energisk nå vet jeg jo at de tunge dagene kommer….men enn så lenge flyter jeg godt på denne bølgen og har tenkt å nyte det. Lenge!

Vi er lei av slanking!

Jeg fikk en melding fra ei som følger meg på Instagram. Den traff meg litt fordi jeg kjenner henne godt. Hun har nok ikke lest alle blogginnleggene mine, og vet helt ikke hva mitt #helseprogram2019 går ut på for meg personlig, men kanskje det er flere som lurer?

For meg handler det IKKE om slanking. Jeg veier meg aldri og er mer opptatt av å føle meg vel. Men velvære handler for meg også om indre helse. Hva kan jeg selv gjøre for at mitt eget velvære skal øke?

Slanking er kjedelig men en energisk kropp som jobber med meg vil jeg ha. Jeg har det totalt sett MYE bedre om jeg trener og er fysisk aktiv samt har fokus på hva jeg dytter i meg.

Hva jeg veier driter jeg i. Men at jeg føler meg vel i kjoler er essensielt. Jeg kan gå i en kjole på en fest, spise maten jeg får servert og må nesten gå hjem fordi tarmene ikke likte det som ble servert.

Ergo jeg må ta hensyn. Jeg vil det.

Siden mange leser denne bloggen, og melder til meg i alle kanaler, så vet jeg at jeg ikke er alene om å ha det slik. Helse er et tema som engasjerer mange og vi kjøper masse produkter, alle mann, i jakten på optimal helse.

Eller, ikke jeg. Jeg tar noen få tilskudd og de er jeg superfornøyd med. De har gitt meg den balansen jeg trengte og jeg har fått energien tilbake. Hva jeg veier er revnende likegyldig og jeg vet jeg ser greit ut.

På utsiden.

Men hvordan står det til på innsiden? DET engasjerer meg mye mer og jeg kjenner jeg ble litt irritert når noen kommenterer og tydeligvis ikke har lest hva jeg engasjeres meg i.

Gjør det som funker for deg selv. Ha tro på deg selv og din egen reise. Hva andre måtte mene er egentlig revnende likegyldig…selvom en alltid skal være lyttende til innspill og se læringen for en selv.

Men da må folk og sette seg inn i ting før de mener. Tenker jeg. Hva mener du? Kjenner jeg ble litt engasjert nå!

JA til flere kjoler!

JA til flere kjoler!

FØR og ETTER

Jeg spurte leserne mine hvordan de ønsket at jeg skulle dokumentere denne helsereisen min med #helseprogram2019. Jeg har ingen fasit på hva som skal og bør gjøres, men hovedfokuset mitt er indre helse.

Helt klart det som er viktig, indre helse, for essensen er jo at vi blir det vi spiser, også jeg. Jeg er ikke overvektig men trenger å gå ned noen kilo. Det handler mest om å passe kjolene jeg ønsker å gå med, ingenting annet.

trinegrung bliny 050819 1.jpg

Om vi ser sånn eller slik ut er IKKE viktig. La meg konstantere det en gang for alle! Men velvære for hver enkelt er individuelt, det kan ingen diskutere.

Jeg legger som oftest på meg på magen og det ønsker jeg å gjøre noe med. Samtidig trigges jeg til å ta grep ved å legge litt press på meg selv.

Helseprogrammet mitt er ingen hard diett eller uoppnåelige resultater. Mitt fokus er, og vil alltid være, indre helse. Hva jeg kan gjøre for å ha best mulig helse uten å være ekstrem. Det orker jeg ikke.

Men endringene jeg har gjort så langt har gitt meg et kick av energi. Det merker jeg helt klart. Jeg kommer til å legge ut et bilde hver måned for å se om vi kan se noen endringer.

Jeg har to delmål. Første er i oktober for da skal jeg på ledersamling i Stockholm ( I KJOLE) og neste er desember. Hvor mye kan endre seg visuelt på den tiden? SPENNENDE!

trinegrung bliny 050819 2.jpg

Det er sånn jeg går kledd på trening på Moov i Drammen. Jeg viser ALDRI kropp, må sies, og jeg var supernervøs for at noen skulle komme imorges når jeg tok bilde nr 1.

Men det er en fordel med å ta slike bilder av seg selv…en ser at en ser ikke så verst ut likevel. Men kjolene vil jeg skal passe og med mine 180 cm er det utfordrende nok om ikke en del kilo skal klistre seg til magen. Haha

Hvis du engasjeres av dette så tag #helseprogram2019 på Instagram.

HER ER LINKEN TIL #helseprogram2019

#helseproprogram2019 050819.jpg

Følge meg hvis du vil. @trinegrung heter jeg

IKKE mat dyret!

Jeg har de herligste leserne! I går på Instagram la jeg ut et bilde av en kurv med sjokolade på stories og fikk tidenes kommentar: Jeg tenker når jeg ser sånn : jeg skal søren ikke mate dyret ! 😂😂😈😈

Jeg var på thaimassasje i går og de har alltid fristelser stående til kunder. Vik fra meg!

I DAG ER DET FØRSTE AUGUST! Ju kjør vi jæklar!

trinegrung 310719 1.jpg

Kan ikke sette dette foran meg for faren er at jeg spiser hele kurven! Til alle mine nære venner: VÅG dere å sette sjokolade på bordet når jeg kommer innom, for nå er jeg i gang!

Kosthold del 1 av mitt #helseprogram2019
( vi har egen hashtag, bruk den om du er med)

 • Kutte sukker ( da mener jeg smågodt som er min greie)

 • Kutte alkohol ( den vil ikke leke i munnen min uansett)

 • Roe ned karbohydrater som inneholder stivelse (hvetemel, ris, pasta etc)

 • Starte dagen med en shake/smoothie (funker best for meg)

Trening del 1 av #helseprogram2019

 • Mandag: styrke beina

 • Tirsdag: rask gange i 40 minutter

 • Onsdag: styrke armer og mage

 • Torsdag: rask gange i 40 minutter

 • Fredag: styrke hele kroppen

 • Helg: det jeg orker av gåturer (helst en av dagene)

Det er uken min. Styrke programmet jeg følger er en app som heter SWEAT. Egen PT på video, helt perfekt og jeg har trent etter det programmet i nesten 2 år.

Varer kun 28 minutter pr økt og passer for alle. Elsker det!

Om du blir med og gjør det du orker så bruk #helseprogram2019 på instagram. Vil veldig gjerne følge andre som vil gjøre endringer resten av 2019!

helseprogrammet trinegrung 2019 2.jpg

Følg gjerne reisen min på Instagram: @trinegrung

Helseprogrammet

Jeg har de beste følgerne/leserne, som jeg skrev tidligere i dag. Jeg spurte hva jeg skulle kalle helseendringene mine, siden flere opplevde at regimet var et negativt ladet ord…..så nå heter det Trine’s HELSEPROGRAM.

Var ikke det bra? Helseprogram.

Om du bruker Instagram, og skal være med på helsereisen min, så har vi nå egen #. Det blir #helseprogram2019. Da finner jeg dere og kan se deres fremgang!

Er det da ok at jeg låner bilder tidvis? Jeg spør alltid først!!

HELSEPROGRAM 2019.png

Jeg har de beste leserne og blir så engasjert nå. Tusen takk for at dere er her, heier og følger mine skrevne ord på nettet. Jeg blir både rørt, glad og fylles av energi. Liker å gjøre ting sammen med noen, selvom det er på nettet!!

Husk å melde meg på Facebooksiden min om det er noe…den finner du HER! Eller på Instagram om du heller bruker det mer.

Følg meg på Instagram

Nedtelling

Det er i dag 29 juli og jeg teller ned nå. På torsdag begynner det.

Jeg lengter etter regimet mitt og følelse av hverdag. Jeg tok et smart og bevisst valg da motivasjonen dalte der på slutten av juni: i juli tar du helt fri. Spiser hva du vil og trener når du orker.

helseprogrammet trinegrung 2019 1.jpg

Det beste ved å ta slike bevisste pauser er følelsen av savnet etter en stund. Jeg kjenner det nå og skal ut i marka om 30 minutter. En times runde før Horten står for tur. Skal i møter vedrørende Fellesskapet og gleder meg stort.

Regimet mitt er indre helse og fysisk aktivitet satt i system. Jeg liker best når jeg har gode rutiner og forutsigbarhet. Det gir meg mestringsfølelse og gir energi. Viktig at treningen ikke tapper en eller føles som noe en MÅ.

No alcohol

Sorry kjære nære venner, men Trine går hvitt igjen. Jeg har gjort noen forsøk i det siste, på å nyte vin som 98% av befolkningen gjør og noen litt for mye etter mitt syn, men jeg får det ikke til. Sist på lørdag prøvde jeg men det vil ikke leke i munnen min. Rett og slett.

Derfor. Fra første august blir det et hvitt år igjen og jeg skal også se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna sukker, les sjokolade. Nå ler mine nærmeste, for de kjenner min addiction, men jeg skal virkelig prøve.

Bloggen skal oppdateres og det blir veiing en gang pr uke. Jeg har ikke vekt i hus så det må kjøpes. Mest for å se endringene som skjer og om jeg faktisk rikker meg på skalaen. Nå skal det legges press på mor……kommer til å lage mye instastories fra denne reisen…..følg meg gjerne.

Følg meg gjerne på Instagram: @trinegrung

Nå skal jeg ut i skogen. Skal jeg blogge hvor mye og hva jeg trener? Hva jeg spiser? Hva synes du? Jeg vil lage dette litt moro for meg men også blogglesere. Kanskje det kan inspirere noen? Det er målet og ikke minst inspirere meg selv.

Jeg blir det av dette. Sette meg mål som dere kan ta del av. Sånn er jeg laget og nå skal jeg ta det opp et hakk. Håper jeg klarer det da! Jeg begynner ikke veiing før 1 september for det orker jeg rett og slett ikke hahahaha. Er du med og følger? Lyst å være med?

trinegrung 090719 1.jpg

Verdens beste Gulrotsuppe

Jeg blir inspirert av, men og litt irritert på Eivind Hellstrøm. Han gnåler om dette "fra bunnen" greiene hele tiden og gjør noe med både samvittigheten og matlagingen min. Jeg VET ting bør lages fra bunnen, men jeg utfordrer Hellstrøm å gjennomføre dette med to aktive barn i en travel hverdag! Joda, jeg har sett han hjelper trengende i tv-programmet sitt , men samtidig skal det litt til å gjennomføre det i hverdagen.

Mat fra bunnen av med mye grønnsaker er noe som ganen min liker godt. Spesiellt når jeg kommer over så enkle retter som denne i dag. Denne gulrotsuppen er den beste jeg noen gang har smakt. Virkelig. Og den tok kun 25 minutter å lage, eller kanskje 30.

Den var veldig mektig og tirret smaksløkene til både store og små i heimen. Sønnen synes den var litt kremete så neste gang bytter jeg kanskje ut fløten med melk. Men det er bedre med fløte enn melk, synes jeg.

Her er oppskriften ihvertfall:

 • 10 økologiske gulrøtter

 • 2 ss smør

 • 2 fedd hvitløk

 • 1 ss revet ingefær

 • 4 dl kyllingbuljong (min er fra helsekosten)

 • 4 dl laktosefri fløte/melk

 • 1/2 sitron

 • 1 appelsin

Først skreller du gulrøttene, kutter de i grove biter. Finhakk hvitløken. Ha dette sammen med smøret i en gryte og surr dette på middels varme i noen minutter.

Tilsett revet ingefær, buljong og fløte/melk. Kok opp og la det koke tiul gulrøttene er møre.

Jeg brukte stavmikser for å kutte det hele opp til en jevn suppe. Smak deretter til sitron og appelsinsaft. NAM!! Det smakte himmelsk!

DEL GJERNE INNLEGGET PÅ DIN FACEBOOK; TUSEN TAKK!