Helsekvelder ut på veien

Det skjer så . mye kjekt om dagen og flere og flere tar kontakt med meg angående helseprogrammet jeg jobbet etter. Så kjekt!

Indre helse er vesentlig og jeg har så mange kunnskapsrike mennesker i nettverket mitt. Idag hadde jeg en lang telefonsamtale med ei av de. Hun heter Kjersti Rinde Omsted og driver Opaker Gård litt nord for Kongsvinger.

Skjermbilde 2019-08-15 kl. 10.20.11.png

Vi brenner begge for temaet indre helse og Kjersti kan MYE om det. Hele gården deres gjenspeiler dette og da er vi ned på detaljnivå til hvordan jorden skal styrkes for å gi mer næring til maten vi spiser. Helt utrolig moro å høre henne prate!

Jeg vil lære ALT hun kan og derfor skal vi nå arrangere Helsekvelder sammen på gården hennes! Er ikke det moro! Det som er gull over overnattingsmulighetene de har på gården og derfor, om vi planlegger nøye, kan blogglesere komme reisende for å overnatte om ønskelig.

Jeg er hoppende glad! Husk å melde deg inn i helsegruppen vår på Facebook Helse, hud og tarm. Den finner du HER. Jeg er hoppende glad!

I løpet av tidlig septemer skal jeg også sammen med STEP IN i Hokksund gjøre det samme. Gleder meg! Helsekvelder skal ut på veien! Jeg er så glad jeg har ikke ord! SÅ MORO!

Måtte bare fortelle det!

FOR en supergründer!

Sponsede produkter Noma Norge AS

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har kjent Trine, men det er noen år. Jeg har fulgt henne på nettet lenge og kjenner også søsteren Lise veldig godt. Power-sister begge to, rett og slett.

Jeg digger når damer gønner på og starter for seg selv. Fellesskapet vårt er jo samme og derfor jeg elsker å jobbe med det. Damer som vil noe og som våger! Utrolig moro!

Trine Nilsen og meg

Trine Nilsen og meg

Trine driver altså Noma Norge AS og jeg var på besøk hos henne i dag. Hun trengte litt hjelp med sine sosialer medier samt vi skravlet masse. Hun begynte også på omega 3 oljen som jeg selv bruker…vi tok fettsyretest og fikk henne i gang.

Riktig omega 3 er vesentlig for å justere omega 6 nivåene ned i kroppen. Har du forhøyede verdier vil betennelsestilstander i kroppen bare øke. Derfor jeg engasjeres sånn av dette. Utrolig lærerikt og ikke minst viktig!

trinegrung 120819 5.jpg

Jeg fikk med meg litt produkter siden jeg sparer håret nå. KLIKKER av luggen som stadig faller ned i øynene og nå kan jeg unngå det en stund. Snille Trine, dette var jammen kjekt!

Gleder meg til å prøve alle og selvfølgelig måtte jeg ha med klemme med GIRL POWER på! For det er vi jo!

trinegrung 120819 4.jpg

Nå skal jeg forberede morgendagen for da skal jeg til Snarøya for ledermøte med det globale selskapet jeg jobber tett med. Jeg bistår med digital strategi og det er jammen meg stas!

Vil du teste Omega 3 oljen jeg bruker så legger du igjen mailen under her så sender jeg informasjon på mail.

Å jobbe på nettet

Det å jobbe som jeg gjør er faktisk utrolig givende. Jeg har kunder over hele landet og ikke minst begynner jeg å få noen utenfor landets grenser.

Jeg har de siste månedene tilegnet meg masse kunnskap om helse og lærer bort mye av det jeg har lært. Både til de som er opptatt av helsen sin og ikke minst til de som ønsker å jobbe som jeg gjør.

trinegrung zoom work.png

Dagene foregår foran data, i møter, på kurs/eventer for mer opplæring, Fellesskapet sine samlinger og ikke minst på Zoom. Knallbra verktøy om du skal kommunisere med andre enkelt via nettet.

Har du prøvd Zoom?

Jeg lastet ned applikasjonen og var i gang på fem minutter. Det er gratis om du skal snakke mindre enn et gitt antall minutter, men siden jeg bruker verktøyet såpass mye har jeg betalt versjon.

Dette gjør at jeg kan ta med meg macen og være på jobb fra hele verden. Trenger kun nett-tilgang og det har jeg jo via mobilen om wifi uteblir.

Hvis du har lyst å jobbe med helse, er opptatt av emne og ønsker mer frihet i din hverdag så legg igjen mailen under her og jeg kontakter deg når jeg åpner for flere. Elsker!FØR og ETTER

Jeg spurte leserne mine hvordan de ønsket at jeg skulle dokumentere denne helsereisen min med #helseprogram2019. Jeg har ingen fasit på hva som skal og bør gjøres, men hovedfokuset mitt er indre helse.

Helt klart det som er viktig, indre helse, for essensen er jo at vi blir det vi spiser, også jeg. Jeg er ikke overvektig men trenger å gå ned noen kilo. Det handler mest om å passe kjolene jeg ønsker å gå med, ingenting annet.

trinegrung bliny 050819 1.jpg

Om vi ser sånn eller slik ut er IKKE viktig. La meg konstantere det en gang for alle! Men velvære for hver enkelt er individuelt, det kan ingen diskutere.

Jeg legger som oftest på meg på magen og det ønsker jeg å gjøre noe med. Samtidig trigges jeg til å ta grep ved å legge litt press på meg selv.

Helseprogrammet mitt er ingen hard diett eller uoppnåelige resultater. Mitt fokus er, og vil alltid være, indre helse. Hva jeg kan gjøre for å ha best mulig helse uten å være ekstrem. Det orker jeg ikke.

Men endringene jeg har gjort så langt har gitt meg et kick av energi. Det merker jeg helt klart. Jeg kommer til å legge ut et bilde hver måned for å se om vi kan se noen endringer.

Jeg har to delmål. Første er i oktober for da skal jeg på ledersamling i Stockholm ( I KJOLE) og neste er desember. Hvor mye kan endre seg visuelt på den tiden? SPENNENDE!

trinegrung bliny 050819 2.jpg

Det er sånn jeg går kledd på trening på Moov i Drammen. Jeg viser ALDRI kropp, må sies, og jeg var supernervøs for at noen skulle komme imorges når jeg tok bilde nr 1.

Men det er en fordel med å ta slike bilder av seg selv…en ser at en ser ikke så verst ut likevel. Men kjolene vil jeg skal passe og med mine 180 cm er det utfordrende nok om ikke en del kilo skal klistre seg til magen. Haha

Hvis du engasjeres av dette så tag #helseprogram2019 på Instagram.

HER ER LINKEN TIL #helseprogram2019

#helseproprogram2019 050819.jpg

Følge meg hvis du vil. @trinegrung heter jeg

HÆ? Skal du ikke ha litt vin?

Nei tenk, jeg skal ikke det. Ellers takk. I tolv måneder skal jeg holde meg unna, være kjørbar og ikke minst våkne hver eneste dag i super form. Uten et slitent hode eller noe som kroppen egentlig ikke trenger.

Det inkluderer for meg alkohol. De som står meg nære vet at jeg ikke er god på vin og de, og de siste årene kan jeg telle på to hender hvor mange ganger jeg har festet.

Det vil ikke si at jeg IKKE går på fest…det vil kun si at jeg ikke drikker på festen. MANGE synes dette er veldig rart og jeg forstår faktisk ikke hvorfor? Hva er egentlig rart med det?

Er det ikke like rart å drikke masse vin til hver anledning, når vi egentlig kan klare oss uten? Joda, det er godt med et glass eller to, ingen kan si noe annet. Men vi vet alle sammen at altfor mange drikker mer enn det og det skjønner jeg ikke vitsen med.

Sånn er jeg.

Jeg aksepterer helt fint at du og dine velger å ta et glass eller flere, synes derfor det er helt fair at samme respekten ytes tilbake. Men folk synes det er veldig spesielt å ikke drikke, men hvorfor?

Jeg velger nå et hvitt år og når jeg sier det til andre så svarer de ofte: HÆ, aldri et glass en gang? Eller: Så flink du er!

Jeg er ikke flink, jeg velger det bare bort. Jeg er opptatt av å nyte hver dag og la oss være ærlige: en blir redusert av å drikke. Ihvertfall nå som vi er voksne. Om du ikke blir det er du blant de sjeldne.

Jeg slår et slag for flere hvite perioder. For alle. Om ikke tolv måneder så ihvertfall av og til. I lengre perioder. Ingenting er som å våkne uthvilt og i super form, hver eneste helg, og nå som jeg jobber så mye er det helt klart en stor fordel!

Jeg er opptatt av helse og 2019 står mitt #helsepgram2019 for tur. Fokus på indre helse, bygge selskapene jeg er i gang med og være fokusert.

Hei EDRU 2019/20, jeg blir å like deg!

PS jeg har en HELSE, HUD og TARM gruppe på Facebook for de som vil være med. Jeg er i opplæring om helse så følg den gjerne HER.

IKKE mat dyret!

Jeg har de herligste leserne! I går på Instagram la jeg ut et bilde av en kurv med sjokolade på stories og fikk tidenes kommentar: Jeg tenker når jeg ser sånn : jeg skal søren ikke mate dyret ! 😂😂😈😈

Jeg var på thaimassasje i går og de har alltid fristelser stående til kunder. Vik fra meg!

I DAG ER DET FØRSTE AUGUST! Ju kjør vi jæklar!

trinegrung 310719 1.jpg

Kan ikke sette dette foran meg for faren er at jeg spiser hele kurven! Til alle mine nære venner: VÅG dere å sette sjokolade på bordet når jeg kommer innom, for nå er jeg i gang!

Kosthold del 1 av mitt #helseprogram2019
( vi har egen hashtag, bruk den om du er med)

 • Kutte sukker ( da mener jeg smågodt som er min greie)

 • Kutte alkohol ( den vil ikke leke i munnen min uansett)

 • Roe ned karbohydrater som inneholder stivelse (hvetemel, ris, pasta etc)

 • Starte dagen med en shake/smoothie (funker best for meg)

Trening del 1 av #helseprogram2019

 • Mandag: styrke beina

 • Tirsdag: rask gange i 40 minutter

 • Onsdag: styrke armer og mage

 • Torsdag: rask gange i 40 minutter

 • Fredag: styrke hele kroppen

 • Helg: det jeg orker av gåturer (helst en av dagene)

Det er uken min. Styrke programmet jeg følger er en app som heter SWEAT. Egen PT på video, helt perfekt og jeg har trent etter det programmet i nesten 2 år.

Varer kun 28 minutter pr økt og passer for alle. Elsker det!

Om du blir med og gjør det du orker så bruk #helseprogram2019 på instagram. Vil veldig gjerne følge andre som vil gjøre endringer resten av 2019!

helseprogrammet trinegrung 2019 2.jpg

Følg gjerne reisen min på Instagram: @trinegrung

Flytte til Horten?

Jeg bygger Fellesskapet og Horten begynner virkelig å plassere seg på kartet! I går hadde vi, igjen, møter der hele dagen og ivrige ildsjeler er i gang. Skal du flytte Trine, spør mange meg. Hehe.

Vi jobber tett sammen for riktig opplæring og bygger steg på steg. Det aller viktigste vi gjør i tidlig fase er solid opplæring og finne teamfølselsen. Hvordan vi skal jobbe sammen og ikke minst ha masse moro mens vi gjør det!

Kjære Drammen, jeg skal ikke flytte til Horten men jammen frister det litt hehe.

trinegrung 310719 4.jpg

Vi har ikke noe fast kontor enda og det er jammen ikke sikkert vi kommer til å ha det heller. Det blir masse reising og derfor er det ikke vits. Enda.

I går fikk jeg mail fra et kvinnelag som ville jeg skulle komme å holde foredrag/innlegg når de samles og det var jammen kjekt! Kommer til å gjøre mer av slikt utover høsten så bare følg med.

Kanskje står jeg plutselig i din stue med dine venninner/venner? Håper det! Hadde ihvertfall vært veldig moro!

trinegrung 310719 5.jpg

Flotte Cathrine leder an i Horten. Utrolig inspirerende å jobbe med denne energiske målbevisste damen som jeg har kjent en god stund. Vi delte kontor sammen tidligere og har hatt flere engasjerende møter før vi nå jobber sammen i Fellesskapet.

Cathrine gjør dette ved siden av fast jobb fordi hun er engasjert i helse. SÅ MORO! Kankje du også vil høre mer om Fellesskapet? Jeg pleier å invitere de som er interessert i å høre mer til en Zoom, helt uforpliktende. Kun lett skravling oss i mellom.

Bare legg igjen mailen under her og følg med i innboksen. Kommer melding er når jeg åpner for flere. Vi lever etter mottoet Vi får det ikke mer moro enn vi gjør det selv! LOVE IT!

trinegrung 310719 1.jpg

Lag deg en super onsdag! Min går i Zoom møter og ikke minst klippetime utpå ettermiddagen. Imorgen skal jeg være støttekontakt igjen og det gleder jeg meg til!

Helseprogrammet

Jeg har de beste følgerne/leserne, som jeg skrev tidligere i dag. Jeg spurte hva jeg skulle kalle helseendringene mine, siden flere opplevde at regimet var et negativt ladet ord…..så nå heter det Trine’s HELSEPROGRAM.

Var ikke det bra? Helseprogram.

Om du bruker Instagram, og skal være med på helsereisen min, så har vi nå egen #. Det blir #helseprogram2019. Da finner jeg dere og kan se deres fremgang!

Er det da ok at jeg låner bilder tidvis? Jeg spør alltid først!!

HELSEPROGRAM 2019.png

Jeg har de beste leserne og blir så engasjert nå. Tusen takk for at dere er her, heier og følger mine skrevne ord på nettet. Jeg blir både rørt, glad og fylles av energi. Liker å gjøre ting sammen med noen, selvom det er på nettet!!

Husk å melde meg på Facebooksiden min om det er noe…den finner du HER! Eller på Instagram om du heller bruker det mer.

Følg meg på Instagram

Nu kjør vi!

Innlegget om endring i går ga tydeligvis mersmak! Dere altså….fy flate!! Jeg har de mest engasjerte leserne ever! Så mange delinger og så mye engasjement! Godt å se det ikke bare er meg som kjenner hverdagen og “regimet” er det beste.

MEN, jeg fikk en bra kommentar på Facebooksiden min. Han skrev av regimet var et negativt ladet ord som ikke passet en positiv person som meg. Takk for det, men hva skal vi kalle det da? TIPS?

trinegrung 300719 1.jpg

For det er jo helt sant…..regimet ER et negativt ladet ord og finnes det et positivt ladet ord for rutiner som en pålegger seg selv for å ha det bedre? Noen tips?

Her sitter jeg en tirsdag morgen etter en LANG møtedag igår. Siste møte varte i hele seks timer så knollen var rimelig kaotisk da jeg entret sofaen i går kveld 22:05.

Det kokte i topplokket og er glad for meditasjonsverktøyene mine som jeg da brukte for å nullstille meg igjen. Kan skrive et eget innlegg om det senere.

trinegrung 300719 2.jpg

Frokost i dag ble en kjapp smoothie, siden jeg skal trene, OG oljen jeg tar hver dag. Kjenner virkelig at den gjør noe med huden, både mine tørre albuer og hæler. Digger.
Legg igjen mailen under her om du vil ha informasjon om den.

Jeg var i møte i Horten i hele går vedrørende Fellesskapet jeg bygger. SÅ utrolig moro og givende gjeng! Masse læring om indre helse, som jeg digger å jobbe med, og i går lærte jeg enda mer.

Cathrine, meg og Camilla

Cathrine, meg og Camilla

Cathrine og Camilla er en del av teamet i Horten og jeg må si at Horten har jammen blitt en bra by. Utrolig koselig nede på havna og cafeen vi pleier å gå på heter Stopp. Beste smoothiebowl ever!

trinegrung 170719 1.jpg
trinegrung horten 300719 4.jpg

Nå skal jeg manne meg opp til trening. Morgenrutinene mine er kjapp smoothie og så trene. Jeg er heldig som jobber som jeg gjør for det skaper mer rom for å styre tingene selv. Håper du får en super dag!

Meld deg gjerne inn i helsegruppen min hvor du kan følge min reise tettere. Den finner du her https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/

Over 200 nye medlemmer i går takket være de beste leserne. Jeg DIGGER dere alle sammen! Tusen tusen takk for alle kommentarer og heiarop! Gjett om det ga meg masse!!

Hvem prøver jeg å lure?

Kroppen har ferie selvom hjernen jobber. Regimet er satt på pause men jeg begynner å merke det. Hvem er det jeg prøver å lure? Jeg vet at jeg ikke kan spise hva jeg vil, for kroppen sier egentlig nei, men likevel gjør jeg det. Unner jeg meg ferien eller er det en måte å lure meg selv på?

Trine lurer på om hun lurer seg selv

Trine lurer på om hun lurer seg selv

Eneste jeg holder meg unna er laktose. Det går ikke for kroppen lagrer så mye om vann om jeg dytter det i trynet. Ellers er det fri flyt og jeg liker det ikke. Eller, en del av meg trenger pausen men jeg merker det jo på kroppen.

Er det tegn på dårlig selvdisiplin? Er det hodet og tankene som må jobbes enda mer med? Jeg lurer på et vis bare meg selv, for jeg merker jo at det ikke er bra.

Tidvis blir jeg sprø av alle tankene. Hvordan hadde det vært om jeg ikke mediterte for å stoppe tankekjøret tidvis? Har du tankekjør? Er ikke det noe vi alle har? Overtenker det meste og ødelegger for oss selv?

Alle rundt meg sier det til meg: ikke spise det Trine, du vet jo at rosaceaen din ikke liker det. Eller tarmene dine, for den saks skyld. Hvorfor gjør en det da? Fordi det ikke står om liv? Hvorfor er det ikke viktig nok for meg? Hvorfor trenger jeg tidvis pauser når jeg vet pausene ikke er bra for mange andre områder?

Sånn går nå dagene. LIKE BLID og klar for Stavanger. Ville bare høre om andre kjente seg igjen? Kanskje det hjelper å føle en ikke er alene med tidvis destruktive tanker?

Det er en uke igjen av pausen min…jeg gleder meg bare til å komme igang igjen nå, så kanskje aldri så vondt at det ikke er godt for noe?

Stavanger neste

Skjermbilde 2019-07-24 kl. 09.51.37.png

Turer bort i bil og følg gjerne turen på Instastories.

Pakket og klar

I morgen setter jeg meg i bilen for å besøke Stavanger. Gleder meg til vestlandsluft, og ikke minst til å se alle fra bryllupet i Tossa de Mar. Nå meldes det om hetebølge på vei, så kanskje det var greit å ha norsk sommer likevel?

Skjermbilde 2019-07-23 kl. 08.53.50.png

Det er lenge siden jeg har jobbet så mye som nå, men jeg digger det. Selv om det er sommer gjør det meg ingenting å jobbe når alt er lystbetont. Jeg har en plan for hver dag og jobber meg effektivt gjennom oppgavene.

Når jeg er i Stavanger blir det litt jobbing med nettkurset jeg utvikler for Fellesskapet. Nettkurset skal lære nye samarbeidspartnere hvordan de kan jobbe med helseproduktene jeg jobber med, opplæring innen helse, og hvordan vi skal jobbe sammen.

Jeg personlig står ikke for opplæringsbiten innen helse, jeg er jo i opplæring selv, men fagfolket vil ta seg av den biten. Jeg lager systemet som sørger for opplæringen. SÅ GØY!

Digger å jobbe med et globalt selskap hvor jeg kan jobbe over hele verden. En begrenses ikke av landegrenser og fremover blir det mye Spania på meg. Jeg skal bygge et team ikke langt fra Marbella. Drømmen min er å en gang ha en leilighet i Fuengirola og DET gleder jeg meg til.

Rimelig lekkert apotek i Fuengirlo

Rimelig lekkert apotek i Fuengirlo

Jeg var der på jentetur i mai og storkoste meg. Debbie (til høyre) og mannen hennes Leon har en lekker leilighet der nede og de kjenner markedet godt. Gleder meg til de finner mitt drømmested i løpet av to år. Det er planen!

trinegrung 230719 3.jpg

Lekker strand, fem minutter å gå fra leiligheten.

trinegrung 230719 5.jpg
trinegrung 230719 2.jpg

Byen er ikke en typisk turistby og derfor ekstra koselig. Ligger kun 20 minutter fra flyplassen og flybillettene dit er ikke dyre. Planen er å dra dit minst en uke pr måned frem i tid. GUD så jeg gleder meg!

Deilig med denne muligheten. Jobber fra hvor jeg vil og når jeg vil. Sier dermed ikke at jeg ikke jobber mye, for jeg jobber mer enn noen gang, men hvert sekund oppleves som givende og da gjør et ingenting å gasse på.

Lyst å høre mer når jeg åpner for flere i Fellesskapet? Drømmer du om å jobbe mer fleksibelt og drive for deg selv? Enten ved siden av eksisterende jobb eller fulltid. Det bestemmer du selv og jobber du etter planen jeg lærer bort, jobber effektivt og målbevisst, så kan mye vær innen rekkevidde!.

Opp på hesten igjen

I går skrev jeg et innlegg om å motivere meg selv. Håper det gå deg noen tips i din hverdag. Innlegget kan du lese her.
Etter selv å ha lest over innlegget fikk jeg motivasjon til å komme meg ut i skogen. Hvor den kom fra, på en dag hvor regnet øste ned, må du ikke spørre meg om……jeg dro meg ut.

Ikke si denne bloggen ikke kan brukes til noe….for den gir meg masse, hver eneste dag!

trinegrung 210719 3.jpg

På vei opp ble jeg våtere og våtere, men gladere og gladere. Mest fordi jeg kom meg ut, men også fordi jeg, på grunn av min selvpålagte ladepause i juli, nå begynner å verdsette mine fysiske utskeielser igjen…..

Derfor er pauser så viktig. Vi ser ting i et nytt lys og får energien tilbake fordi kroppen trengte dvalen. Ladingen. Jeg har en plan for egen aktivitet fra 1 august…..da begynner hverdagen igjen.

Flott oppe på Landfalltjern i Drammen <3

Flott oppe på Landfalltjern i Drammen <3

Planen min

Jeg har en app jeg bruker som heter Sweat. Den gjør at jeg har min egen PT når jeg trenger på Moov i Drammen og den har et opplegg jeg følger. Tre dager i uken med 28 minutter styrke-program og 3 dager i uken med 40 minutters kjapp gange.

Kan høres mye ut med 6 ganger pr uke, men jeg liker å følge en plan. Etter en tøff periode i vinter trengte jeg en liten stund på lading, men har hele tiden hatt 1 august som plan for igangsetting igjen. En tur her og der har det blitt, men regimet mitt har jeg satt på pause.

trinegrung 210719 6.jpg

Jeg har mer energi enn på lenge nå, så endringene og justeringene jeg gjør har vært viktige. Sette meg selv og egne behov først, la kroppen hvile når den trenger det og ikke minst justere kostholdet. Fått i meg vitaminer og tilskudd som kroppen trengte også, ikke minst!

Gleder meg til å bygge Fellesskapet videre denne høsten. Så mange herlige damer og menn jeg nå jobber med nå, det er så moro! Livet smiler og husk om du har tøffe tak…..ha gode samtaler med deg selv og la kroppen ta den tiden den trenger. God klem fra Energiselskapet i Drammen

Følg gjerne hverdagen også på Instagram. Heter @trinegrung der

Horten ga mersmak!

I dag hadde jeg møte med to inspirerende damer i Horten. Ikke vært der så mye og ser virkelig en by i utvikling! Vi var på et sted nede på havna som heter STOPP og det var jammen god mat! Jeg kjøpte en smoothie bowl som var bare nydelig!

trinegrung 170719 1.jpg

Utrolig godt og ikke minst sunt. Mer av dette på cafeer takk!!

Jeg møtte Susanne og Cathrine. Sistnevnte har jeg jobbet sammen med før og er bare herlig. Susanne glemte jeg helt i min iver å ta bilde av, det må vi huske neste gang Susanne!!

Flotte Cathrine, en stor inspirasjon!

Flotte Cathrine, en stor inspirasjon!

Det er ikke umulig at begge to blir en del av Fellesskapet (Les mer HER)jeg driver å bygger, noe som gir meg så uendelig mye energi om dagen! Utrolig givende å endelig jobbe med helse som jeg alltid har engasjert meg i.

Det gledes. Så du sminkevideoen min? Jeg har laget min første….hoho. Ikke verst for ei på 48 og dele mine sminketips hehe…..les mer i linken her: https://trinegrung.no/blogg/2019/7/17/min-frste-sminkevideo

De beste folka!

Jeg får så mye energi av å jobbe sammen med den gjengen jeg gjør nå! Utrolig inspirerende og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Idag gikk vi nøye gjennom fettsyrer i blodet vårt og viktigheten av å skape balanse på innsiden.

Mange opplever at de har lite energi og jeg er levende opptatt av å finne ut hvorfor det skjer. Hvordan kan jeg så hjelpe andre til å få det bedre? Jeg er levende opptatt av indre helse og har alltid vært det. Endelig får jeg jobbe med det sammen med mennesker som kan mye om emnet.

Grethe og Camilla

Grethe og Camilla

En blir aldri utlært og Grethe er like nysgjerrig og opptatt av helse som meg. Camilla har lang erfaring og masse kunnskap, og i dag delte hun villig i over tre timer. Sånne møter skulle vi nesten filmet for det er så mye kunnskap i disse samtalene……jeg vil lage mer video!

Det kommer til høsten, nå må bare sommerferien være historie før vi gønner videre fra høsten! Men indre helse er vesentlig og personlig kjenner jeg på mer energi på lenge. Selvfølgelig henger dette sammen med at jeg jobber med mennesker som inspirerer meg, men og fordi jeg er mer bevisst enn noen gang på hva jeg putter inn. I kjeften. Skeier ut jeg også, må sies!

trinegrung 160719 4.jpg

Grethe sliter selv med mage og tarm, er lav på energi og ønsker å finne tilbake til “sitt gamle jeg”. Mange som kjenner seg igjen? Der har jeg selv vært i mange år men kjenner helt klart at valgene jeg har tatt det siste halve året har gjort MYE for meg.

I skrivende stund skal jeg ha skype med ei som ønsker å være med i Fellesskapet. Hun bor i USA, nærmere bestemt Florida. Jeg har IKKE noe imot å reise ditt og holde opplæring, for å si det sånn. Men først skal vi ha et møte på Skype nå for å bli kjent. Opptatt av helse er hun og det lover godt.

Vi bygger et team av helseinteresserte damer/menn….legg igjen mailen om du vil høre mer. Jeg er i lære og deler kun kunnskap om det jeg lærer i denne prosessen. Kanskje du går med et ønske om å gjøre noe ved siden av eller ha en ekstra inntekt?

De vikige møtene..... i kjole

Jeg tvinger på meg kjole nesten hver eneste dag. Begynner å føle meg mer og mer komfortabel med det. Det tar tid å endre vaner/uvaner……også når det gjelder klær. Litt hæler, som er en barriere for meg, siden jeg er 180 høy. Men har bestemt meg for å ikke bry meg! Ikke lett, men prøver!

I går haddde jeg spennende møte med fagfolket jeg er i lære hos angående helse, hud og tarm. Jeg sitter musestille og bare lytter. Utrolig inspirerende folk og Line til venstre bor i Australia. Hun kunne masse om helse og tarm, og jeg må nesten høre om jeg ikke kan intervjue henne en gang!

Line, Ørjan og meg

Line, Ørjan og meg

Jeg tenkte midt under praten at jeg burde gjøre opptak men det får bli neste gang. Jeg møter jo gjengen titt og ofte og drømmer selv om å inneha kunnskapen. Litt og litt.

Men det er viktig å ta vare på innsiden av kroppen. Tilføre tarmene god næriing og balansere det vi kan. Det er mange livsstilssykdommer som kommer på grunn av dårlig kosthold….jeg skal IKKE tilbake til betennelse i ledd og rosaceautbrudd hver eneste dag!

Nå må jeg springe. Skal møte noen fra Fellesskapet som jobber sammen m Camilla og meg. Dagene flyr når en har der moro på jobb!!

Været

Drammen i går kveld….jeg GLEDET meg til mye vær men det ble med skyene. Er det flere enn meg som ELSKER lyn og torden?

trinegrung 160719 1.jpg

Idag stråler solen igjen…jeg springer ut i kjolen min jeg!

Følg gjerne hverdagen min på Instagram @trinegrung

Vent til 1 august Trine

Jeg flirte god av meg selv i går. Trine som utsetter ting, Trine som skal begynne med ting litt frem i tid, Trine som har store planer og gir gass med masse energi. En kan alle tidvis bli sliten av seg selv.

Men jeg tror mange kan kjenne seg igjen i “jeg begynner på mandag” tanken. Jeg er veldig god på akkurat å tenke den tanken, men det er samtidig en sannhet med modifikasjoner. Jeg trenger pauser.

Når en lever med rosacea (hudlidelse) er det flere ulike ting i kostholdet som trigger den. Ergo om jeg lever superstrengt så slipper jeg særlig utbrudd. Men jeg trenger pauser fordi jeg blir sliten i knollen av hele tiden å tenke på hva jeg skal og ikke skal spise.

Så derfor har jeg nå pause i juli måned. Hodet trenger en time out, rett og slett. Jeg får heller leve med at ansiktet blir litt rødere, selvom jeg etter en ukes tid merker irritasjonen over reaksjonen i huden. Men jeg er nøye med Omega 3 oljen jeg tar…den skaper balanse og er en naturlig del av hverdagen.

Null sminke, god og rød. Rød kjole forsterker det bare hehe.

Null sminke, god og rød. Rød kjole forsterker det bare hehe.

På bildet har jeg akkurat drukket litt kaffe som trigger det når jeg har perioder hvor jeg sklir litt ut. Lever jeg strengt kan jeg ta med en kopp uten at noe skjer, forstå det den som kan!

Noen kan bli lettere deprimert av de konstante utslettene. Denne personen vil ofte velge å speile seg for å se om det har blitt verre, og kan slik utvikle en slags underbevisst angst mot sitt eget utseende. Angst og depresjoner er ofte forbundet med ulike nivåer av trøstespising. For å gå ut i det hele tatt vil mange velge å bruke mye sminke for å dekke over rødheten…

Her er noen situasjoner som forverrer rosacea:

 • Angst, stress

 • Div mat og drikke

 • Vær og temperaturer

 • Depresjoner

 • Overspising

 • De fleste typer sminke

 • Mage / tarmproblematikk

For å identifisere dine personlige triggere, om du ikke allerede kjenner de eller får listene til å stemme for deg, anbefaler vi en enkel dagbok hvor du fører inn følgende:

 • Søvn

 • Stressnivå

 • Vær og vindforhold

 • Hva du spiser og drikker

 • Behandlingsrutiner, medisiner

 • Utviklingen i din Rosacea

Les mer på Rosacea.no. Inge Thomas, som driver rosacea.no, har selv hudlidelsen og kan MYE. Han er utdannet ernæringsfysiolog og har jobbet med mange som allerede har lidelsen.

Du kan besøke nettsiden hans HER.

Jeg har en liten sommerpause men kjenner behovet for å stramme inn litt. Holder meg laktosefri men har blitt noe gluten og sukker…..ergo rødheten kommer med en gang.

En givende uke!

Jeg må bare, med min vanlig iver, dele når ting er morsomme. Når en jobber med ting som gir en energi får jeg stor deletrang. Håper det er ok…..skader jo ingen og er fritt for å lese. Håper min reise gjennom livet kan inspirere andre siden jeg deler både opp og nedturer. Det har vi jo alle!

Jeg fortjener oppsvinget nå og jeg digger hver eneste dag på jobb. Det er så viktig for meg å trives og brenne for det jeg jobber med, og derfor er det ekstra kjekt at jeg nå er i lære. Opplæring innen det jeg brenner aller mest for, nemlig helse, hud og tarm.

Idag hadde jeg et lengre møte med Erik Garpestad som fremover blir med videofilmer. Han skolerer seg i faget og bruker meg som testkanin. Vinn vinn for begge parter. Han er sønn av min gode venninne Nina og har kjent han siden bleiestadiet.

Flotte snille Erik. Han vil dere se en del fremover

Flotte snille Erik. Han vil dere se en del fremover

I møter i Oslo i dag hadde jeg også en inspirerende prat med Cecilie som i en årrekke har drevet stor helseklinikk i Oslo. Hun har hatt seg en velfortjent pause etter år med mye jobbing og er nå klar for å gi gass igjen. Fra august skal vi jobbe sammen og det gleder jeg meg til.

En STOR fordel at hun kan mye om stil og farge…skal jammen sørge for at hun deler tips til oss veien videre!! IKKE mitt fagfelt for å si det sånn.

Vakre Cecilie…jeg gleder meg

Vakre Cecilie…jeg gleder meg

Jeg avsluttet dagen sammen m Ragnhild. Hun ble jeg kjent med via bloggen min for mange mange år siden på grunn av samme interesse for hud, tarm og helse. Vi har utvekslet utallige mailer og endelig møttes vi for skravling i Drammen.

Hun jobber som grafisk designer og skal hjelpe meg med en del grafisk materiale samt vi skal jobbe sammen. Hun også en del av Fellesskapet fra høsten av….jeg er så glad! SÅ morsomme damer som plutselig kommer min vei!

Gleder meg til å dele hvordan vi skal jobbe, men aller viktigst er å finne det teamet jeg ønsker å jobbe med. De begynner virkelig å falle på plass og jeg setter så uendelig pris på de alle sammen. Kvinner som vil noe og savner å jobbe sammen med noen for felles mål.

MIN STORE DRØM!! Det hjelper å drømme litt, lage seg visjoner, for selvom det tidvis tar tid så faller alle brikker på plass til slutt. Akkurat sånn jeg så for meg. GOD HELG bloggvenner….håper din blir full av energi og masse smil!!


40, feit og ferdig?

Grethe er ei av de som er med i FELLESSKAPET. Hun føler selv hun har litt lite energi og skal lage videoblogger om hvordan hun får energien tilbake. Vi jobber sammen og jeg håper bare det har gitt henne litt energi. Vi skal ihvertfall ha det masse moro sammen!

trinegrung 180619 3.jpg

Grethe er så morsom og vi planlegger også en podcast til høsten. Nå skal hun først ha litt ferie og så begynner vi å planlegge videre. Hun er så morsom, se bare hennes første video. Hahahaha, herlige Grethe.

Jeg digger å jobbe med kvinner som Grethe, utrolig morsom gjeng og vi skal ha masse moro sammen!

Litt om Grethe fra henne selv:

Jeg heter Grethe, er 46 år og føler at forfallet kommer med full hastighet. Jeg merket for seks år siden at alt var et ork i hverdagen. Siden da har jeg prøvd det meste som lavkarbo, pesco-vegetarianer, tarmskylling, ernæringsekspert, healer, coach, ernæringsekspert etc..

Noe av dette har hjulpet meg på veien men jeg er ikke helt i mål.

Forfallet er en stor sorg for meg. Jeg har tidligere hatt en identitet som sprek, sterk, sunn og frisk. Jeg har vært seks år i forsvaret, konkurrert i militær 5 kamp, vært Aerobic instruktør, drevet med showdans ++.

Jeg har fortsatt en veldig trang til å trene, men føler jeg møter litt for mye motstand i form av vondter. Hvis jeg trener får jeg ofte vondt i korsryggen, kne, føtter og skulder. Nå er jeg også i faresonen for å veie for mye og blir da ekstra bekymret for å få enda mer vondter i fremtiden.

Jeg er rett og slett lei og skjønner at jeg må få en orden på dette. Nå håper jeg at det å jobbe med produktene Trine anbefaler kan «redde meg».

Jeg må også selvfølgelig ta sunne valg i tillegg til produktene, men for å ta de riktige valgene i hverdagen så trenger jeg en grunnleggende riktig balanse i kroppen.

Det er mange som nok kjenner seg igjen i Grethe og jeg vær sånn i hele 2017 og deler av 2018. Jeg jobber feil og det jeg gjorde ga meg ikke energi. Jeg trente og spiste nesten helt riktig….men likevel stoppet det tidvis opp.

Bli gjerne med i helsegruppen vi har laget for å lære andre det vi lærer om helse. Finne energien igjen og jobber med noe som gir oss energi.

Gruppen vår finner du her:

https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/

Grethe finner du på Facebook her:

https://www.facebook.com/grethe.gjos

Grethe er med i helsegruppen og flere videoer kommer. Jeg gleder meg til å følge hennes reise for å finne energien igjen. Om du vil ta balansetesten Grethe har startet med for å sjekke verdier i blodet så legger du igjen mailen under og informasjon kommer på mail. Bedre det så er det frivillig og opp til de som føler de trenger det.

Tidenes lederskole

Jeg har lenge hatt lyst å jobbe med helserelaterte produkter og ikke minst bygge et team som drømmer om å gjøre det samme. Endelig har jeg funnet “gjengen min” og denne reisen blir bare givende på alle måter.

I helgen var det lederskole og jeg dro direkte fra Spania dit sammen med Camilla som jeg jobber tett med. Hun stod på scenen og fikk tildelt pris for sin ledersuksess…utrolig inspirerende!!

Flotte camilla stene. Digger!

Flotte camilla stene. Digger!

Jeg er laget slik at jeg elsker å utvikle meg, lære nye ting og er ydmyk i prosessen siden ingen av oss noen gang blir helt utlært. Men i går entret ny kunnskap topplokket og sjelden har jeg vært mer klar for å komme skikkelig i gang.

Jeg har laget en egen Facebookgruppe om du vil lære mer av det jeg lærer. Den finner du HER.

Jeg møtte flere i teamet, hørte foredragsholdere på scenen fortelle om sin reise og ikke minst delte de viktige erfaringer om hvordan en kan jobbe for å utvikle andre mennesker.

Fillipa og Marco fra teamet jobber i Spania

Fillipa og Marco fra teamet jobber i Spania

Jeg skal selv bygge andre ledere som brenner for å utvikle mennesker og ikke minst jobbe med helse…..sitter i skrivende stund med et nettkurs som skal hjelpe andre til å bli utvikle seg og jobbe med dette. Dette kurset blir gratis for dem som jobber med meg.

Jeg er stolt over at jeg nå lever av denne bloggen uten at den er proppet full av annonser og hele teamet mitt skal være en del av min bloggreise veien videre.

Vi får det aldri mer moro enn vi gjør det selv og nå gleder jeg meg til å gå på jobb hver eneste dag. Er du opptatt av helse og har lyst å jobbe med meg når jeg åpner for flere så legg igjen mailen under her. Sammen står vi sterkere og ingenting er mer moro enn å sette seg felles mål!

Over 2000 stykker var samlet på lederskolen

Over 2000 stykker var samlet på lederskolen

GET LOUD var tittelen på lederskolen og jeg ble helt satt ut av hvor stort det var. Ledere/partnere kom fra hele verden for å være med. Lære og la seg inspirere. Jeg lærte mer enn jeg har gjort på noen konferanser tidligere….dette er spennende!!

Utrolig inspirerende dame fra Ålesund Vibecke Steinsvik-Parr

Utrolig inspirerende dame fra Ålesund Vibecke Steinsvik-Parr

65755051_2748475921889171_1208261084473982976_o.jpg
Hilde Rismyhr Sæle var rå på scenen

Hilde Rismyhr Sæle var rå på scenen

Disse vitamintilskuddene er viktig

Igår hadde jeg et møte med Inge Thomas og vi er enige om å lage flere slike intervjuer. Utrolig bra respons på dem og mange som finner informasjonen nyttig. Utrolig takknemlig for det siden det tok sin tid å redigere dem. Jeg er relativt nybegynner på akkurat det å redigere videoer, men lærer litt hver gang.

Denne videoen er lang men klarte ikke å redigere vekk mer siden jeg synes at veldig mye av det som blir sagt er viktig. Håper du tenker det samme og kommenter gjerne med tilbakemeldinger og eventuelt andre spørsmål til neste gang.

Det var flere som ønsket at jeg skulle tekste videoene men det må jeg først lære meg å gjøre. Det er ikke bare bare å være multitasker på nettet, jeg gjør så godt jeg kan. Leserne mine stemte frem video fremfor Podcast i denne omgang….så da ble det sånn selvom Podcast kommer til høsten.

I videoen snakker Inge Thomas om viktigheten av å ta Omega 3, Olivenolje og vitamin D. Jeg visste ikke at han skulle si det på forhånd men for de som er interessert så har jeg en Balanseolje jeg selv bruker og kan anbefale på det sterkeste.

Den har gjort mye for min helse og det kommer snart eget innlegg om den med blodprøveresultater FØR og ETTER oljen. Hvis du vil vite mer om den nå kan du legge igjen mailen under og det kommer automatisk en mail med informasjon til deg. Helt frivillig, bra er den ihvertall.

Blogges fra Spania!!