Deilig dag i Drammen

Idag var en sånn dag jeg kaller perfekt. Våknet uthvilt til sol og blå himmel, dagen var planlagt med møter og nettkursproduksjon , og energien var på plass. Digg!

Jeg satt noen timer i solen foran dataen og fokuserte på produksjon av nettkurset til Fellesskapet. Jeg holder på å forenkle en forretningsstrategi og bruker meg selv, som jeg veldig ofte gjøre, som testkanin. Mitt team skal alle få ta dette kurset for å lære seg hvordan de skal jobbe, og så overfører vi dette til flere etterhvert.

Krevende men morsom fase!

Tok på meg treningstøy til dagens møter

Tok på meg treningstøy til dagens møter

Christine Koht sa vel en gang at det lønner seg å gå rundt i treningstøy hele dagen, for alle tror automatisk en er megasprek hehe. Jeg overbeviste alle om det i dag.

Første møte var med herlige Conctance. Jeg har gått til henne i mange år og hun ordner negler på meg. i dag også vipper. Jeg liker den naturlige looken på vipper og ble derfor anbefalt vippeløft av henne. Jeg tester jeg, null stress.

Kunne skremt fanden på flatmark

Kunne skremt fanden på flatmark

Veldig glad ingen kom inn når jeg lå slik. Ser jo ut som noen har slått meg haha men resultatet ble veldig bra. Conctance holder til midt i Drammen sentrum og har mange inspirasjonsbilder på Facebooksiden sin HER. Ikke bare er hun flink men utrolig rolig og hyggelig. Vippeløft varer i 6 til 8 uker.

Stirreblikket haha

Stirreblikket haha

Ser veldig naturlig og fint ut. Synes jeg. Aldri gjort det før, men kjekt å våkne slik…slippe å tenke på mascara eller noe. Digg om sommeren, i hvertfall.

Negler gjør jeg fast hver 4 uke. Mine er så myke at de bøyer seg i alle retninger og derfor greit å fikse de slik at jeg faktisk ser ut som en dame. På en måte. Digg å se slik ut, enig?

Det kjekkeste er at nå skal Conctance og jeg jobbe sammen for hun blir med i Fellesskapet. Hun skal nå læres opp og jobbe tett med teamet mitt. Utrolig moro og stor stas for meg. Det gledes fra Drammen som i dag fikk ei lita smakebit på sommeren. Håper det varer!

Dette er vakre Conctance, utrolig glad for henne.

56119864_788308374881947_8012642029085392896_o.jpg

Hva har du i vesken Trine?

De som følger bloggen min vet to ting om meg: jeg heier ekte på andre som ønsker å skape noe og jeg har ikke reklame her inne. Jeg kunne aldri skrevet om en sjokolade fordi Freia ønsket at jeg skulle skrive om den mot å gi meg penger. Det funker ikke for meg. De få samarbeidene jeg har hatt er når jeg virkelig tror på et konsept. Og de kan jeg telle på en hånd.

I dette innlegget skal jeg heie ekte og det helt gratis. Veldig deilig.

Når norske grundere står på år etter år er det ingenting som er bedre og herligere enn når de lykkes. Definisjonen på å lykkes kan en diskutere, men om en lager et produkt, som en ønsker noen skal kjøpe, og plutselig kjøper mange det, det er vel å lykkes?

Som med mitt Facebookkurs eller Bloggkurs. Enig?

hippi grace trine grung.no

hippi grace trine grung.no

Møt Hippi Grace. Vesken og merket heter det og jeg har LENGE hatt lyst på denne. Min venninne Camilla driver MEXX i Asker og jeg har ved flere anledninger tenkt at denne skulle vært med meg hjem. I sommer ble den det, min sommergave til meg selv for lang og tro tjeneste i mitt eget virke denne våren. Se flere vesker HER.

10537251_10203211241018817_2730730776759406312_o

10537251_10203211241018817_2730730776759406312_o

Toril Thorp er grunderen bak merket. - Jeg håper det var greit at jeg lånte et bilde fra din Facebookprofil Toril. Det er kun godt ment og her var du litt i action.

Jeg elsker nemlig når folk lykkes og Toril har nå gjort det. Det svenske Kongehuset har lagt sin elsk på veskene og Prinsesse Victoria har blitt tatt bilder offentlig med vesken. Love it!

Det er så viktig å være raus på denne måten når noen lenge har slitt for å få det til. Kvaliteten er upåklagelig og det er den beste vesken jeg har hatt. Toril aner ikke at jeg skriver dette og jeg har ikke fått mer enn 10% i rabatt på vesken. Det var nok og mer fordi Camilla er venninne, ikke fordi jeg skulle skrive om den.

Jeg synes mennesker som Toril, og meg selv selvfølgelig hehe, fortjener å lykkes, for grunderlivet er ikke for pyser. Er du ikke enig? Det å skape noe eget er ikke enkelt men FAEN så gøy når nedoverbakken kommer og suksessen kommer!

i min veske trinegrung.no

i min veske trinegrung.no

Dette pluss vannflaske er alltid med i vesken min. Må ha.