Det beste ved Malmø

Jeg har sjelden opplevd så mye på så få dager. Torsdag morgen dro jeg til Madde, min gode venninne gjennom 30 år, i Malmø. Jeg må le litt av meg selv, for jeg hadde helt glemt at hun hadde flyttet tilbake til Malmø etter flere år i København.

Madde traff jeg da jeg var utvekslingsstudent i USA i 87/88. Vi knyttet kontakt, ble venner og siden har vi årlig besøkt hverandre. Madde er kreativ, energisk, snill, og omtenksom. Utdannet designer samt videreutdannet innen logistikk. Det er så inspirerende å være sammen med henne….jeg føler meg som ny.

trinegrung 160919 1.jpg

Hver gang vi møtes er det som det var i går. Denne gangen var det over et år siden sist, men med gode venner merkes det ikke. Vi oppdateres fort og er på plass med en gang. Her og nå. Det morsomme med Madde er alle opplevelsene som kommer i kjølevannet av samværet.

Vi gjorde oss klar til https://www.ribersborgskallbadhus.se/sv. Den beste opplevelsen jeg har hatt på mange år!

trinegrung 160919 3.jpg

Alltid noe nytt som engasjerer henne og hun deler villig. Første dagen gikk vi lang tur langs Øresund som Madde er så glad i . Hun bader her hele året og nå skjønner jeg hvorfor. Dette med kaldbading er tradisjon i Sverige og jammen var det en utrolig opplevelse.

trinegrung 160919 2.jpg

På vei til Kallis, som Madde kaller stedet. Hun kunne fortelle at det er 10 brygger på vei dit og som yngre avtalte de hvilken bryggenummer de skulle møtes på. Alle bryggene er nummererte og vi passerte alle ti før vi ankom der vi skulle bade. Nakne.

Det var det beste med opplevelsen, selvom jeg hadde mine betenkeligheter på vei dit, så forsvant de fort da vi ankom. Alle var jo nakne.

trinegrung 160919 5.jpg
trinegrung 160919 4.jpg

Det blåste godt og det var omtrent 16 grader i luften og 15 i vannet. Jeg grøsset med tanken MEN forskjellen var badstuene. Først bli kokvarm i badstu og så bade. I havet. WOW.

Vi satt i tre ulike badstuer og den ene var felles med menn. Denne fellesbadstuen inkluderte et spesielt rituale kalt Gus. Olje på ovnene og en mann som viftet oljedusten på oss mens vi nøt utsikten til havet fra badstuen. Tok ikke bilder der altså hehe.

trinegrung 160919 7.jpg

I kjent stil stupte Madde rett ut i. Det er ikke jeg…..jeg orker ikke vått hår #oldis. Men jeg ELSKET det likevel. For en opplevelse og ikke minst frihetsfølelse å bade naken! ANBEFALER alle å unne seg en tur til Kallis en gang i livet. Malmø er virkelig verdt turen!

trinegrung 160919 8.jpg

Alltid litt ekstra med meg, må liksom gjøre litt mer av meg når jeg gjør ting. Haha. Men så deilig. Etterpå solte vi oss nakne sammen med resten av kvinnene på stedet. Menn og kvinner har seperate garderober og brygge, men en kan oppleve fellesbadstu om en ønsker. VI testet alt og det var SÅ verdt det! FOR et sted!

https://www.ribersborgskallbadhus.se/sv

trinegrung 160919 9.jpg
trinegrung 160919 10.jpg

Bryggen ut til Kallis. Har du vært der? Jeg vet steder som dette popper opp i Norge og med vår kystlinje er det jo så mange muligheter! Jeg vil ha slik i alle byer med tilgang til havet…..wow. Tenk så idyllisk om alle havbyer hadde hatt slike!! Er du ikke enig!??

Smoothien er servert

I går ettermiddag hadde vi Helse-event hjemme hos Grethe. Grethe som endelig har funnet energien og er den festligste dama i Fellesskapet. Jeg skal lage et eget innlegg med Grethe og meg litt frem i tid, for nå var det gårsdagen jeg ville fortelle om.

Vi hadde foredrag for fremmøtte og enda øver vi oss på å videreformidle kunnskapen vi har tilegnet oss det siste halve året. Jeg snakket om Fettsyrebalansen mens Grethe tok for seg mage/tarm problematikk. Jeg snakker om de viktige fettsyrene mens Grethe om de gode bakteriene.

trinegrung 090919 1.jpg

Grethe disket opp med smoothie og denne var faktisk veldig god. Det er Berit Nordstrand sin oppskrift og den lyder som følger:

Bringebær-smoothie med tran og rødbeter

 • 1 pose frosne bringebær

 • 1 øko banan

 • 2 dl eplejuice (IKKE konsentrat)

 • 2 dl vann

 • 1 rødbete

 • 2 ss tran uten transmak (vi brukte Balanseoljen som jeg snakket om i foredraget)

Utrolig god og ikke minst fin farge når det er rødbeter involvert.

trinegrung 090919 3.jpg

Flotte Grethe. Vi sjekker for muligheten til å leie et lokalet nå som Fellesskapet vokser i omfang. Vi trenger å være et sted som rommet flere enn 20 stykker for slike kvelder. Noen som vet om et lokalet vi kan leie i området Drammen- Asker- Nesøya?

Fellesskapet vokser og hver eneste uke dukker det opp nye fjes. Andre som brenner for helse, liker tanken å jobbe med andre og jobbe litt for seg selv. Jeg digger det og hele hverdagen min har endret seg etter at alle disse menneskene kom inn i livet mitt.

Så mange år som selvstendig rådgiver og endelig jobber vi sammen mot et felles mål. Tjoho!

trinegrung 090919 2.jpg

Grethe hadde også laget en chiafrøgrøt men det er jeg allergisk mot.

Sist jeg spiste chiafrø kastet jeg akutt opp i en plastikkpose på kjøkkenet mens arbeidere pusset opp badet mitt. Haha. For et syn! Doen var okkupert og der hang jeg over kjøkkenbenken mens minnene strømmet tilbake fra tiden i bil som yngre hvor jeg alltid ble bilsyk.

Lyst å bli med i Fellesskapet? Eller høre mer om det? Legg igjen mailen for vi åpner snart for flere. Det blir webinar for å fortelle hvordan vi jobber og hva målene våre er. Kanskje noe for deg?

Et ekte naturtalent!

Det er en person jeg har fulgt lenge på nettet og det er Joakim Kleven. Jeg har via sosiale medier kjent hans herlige mor Tone Elisabeth Kleven lenge og derfor ble det naturlig at jeg fulgte med på hennes naturtalent av en sønn.

Mange kjenner han kanskje som vennen til flere bloggere, for han er et ansikt som har vært med i flere TV2 produksjoner, men det var via moren jeg oppdaget Joakim.

Han har gjort uendelig mye allerede tross sin unge alder. Han har laget ulike dokumentarer, han blogger, han lager podcast og ikke minst har han nå blitt youtuber. Eller, det har han vært en stund, men nå lager han sin egen serie på Youtube og jeg klarer ikke la være å skrive noen ord.

Han har idag lansert sin en egen serie som heter Skeiv Hverdag og jeg blir helt slått ut av det han produserer. Det er så proft, gjennomført, gjennomtenkt og ikke minst tidkrevende, samt energien hans er bare gull. Han gjør ALT selv og i reklameverden ville kanskje 50 personer jobbet på et slikt prosjekt. Minst. Det sier sitt.

Han har laget et konsept på Instagram som heter Generation 2.0 hvor han løfter frem andre talenter på en elegant og proff måte….han er bare SÅ flink og virkelig et forbilde, en ekte influencer , en å se opp til.

Om du har ungdom i hus som ikke har hørt om Joakim Kleven så håper du viser videoen til dem. Be dem følge han og det han gjør. La dem bli inspirert i alt arbeidet han får til og alt han gjør.

Det var egentlig bare det jeg ville si og ikke minst til Joakim, gratulerer så masse med serien din. Du har en fast seer og det er meg. Pluss mange tusen andre. Stå på, du er et vaskeekte talent på alle måter! Jeg ELSKER låten din og trener til den hver gang jeg beveger meg ute!

Bomullshode etter ferie

Flere som må sveive maskineriet i gang etter ferie? Jeg hadde kun fire dager i Nice men likevel føltes det som en evighet. Hvilepulsen fant veien til solsengen og hodet gikk i dvale.

Brått var jeg hjemme igjen. Mandagen gikk jeg hele dagen med bomullshode og lurte på om jeg var i ferd med å bli syk. Ingenting funket og dermed landet jeg utpå ettermiddagen i sofaen og innså at hodet trengte å sveives i gang etter dvalen. Kjenner du deg igjen?

Flere tilskudd til Fellesskapet

Flere tilskudd til Fellesskapet

Derfor var jeg ekstra glad for at gjengen i Fellesskapet skulle på skoleringsevent i Oslo tirsdag kveld. Jeg satset på at det ville sveive maskineriet i gang og gi meg den input jeg trengte for å starte høsten.

Ganske riktig! Jeg ble både inspirert, lærte enda mer om indre helse og ikke minst fikk skravlet med gjengen min igjen. SÅ kjekt!

Vi vokser i omfang og er nesten 30 stykker totalt nå. MYE har skjedd på kort tid, ene og alene fordi jeg jobber sammen med en fantastisk gjeng! Jeg har nesten 100 egne kunder og utrolig mange ressurssterke lærevillige med i teamet.

Ikveld skal vi samle en del menn i Horten for intens opplæring….det blir spennende. Jeg gleder meg og oppdatering kommer.

Lyst å høre med om Fellesskapet? Jeg skal snart ha webinar og informasjon kommer på mail så legg igjen e-posten under og du hører fra meg veldig snart. Du får full opplæring innen helse samt masse hjelp og støtte fra gjengen underveis.Nydelige Nice!

Gjett om jeg trengte disse feriedagene! Jeg har ikke hatt noe særlig ferie i sommer, kun noen dager her og der, så disse dagene med jentene i Nice kjenner jeg virkelig at jeg trengte.

Ikke før jeg hadde landet på solsengen, med rolig musikk på ørene, kjente jeg hvor etterlengtet dette var. Jeg skal ikke gjøre en dritt de neste dagene utover å slikke sol, bade, le, spise godt og bare være. Et lite blogginnlegg måtte til for å vise hvor deilig det er her!

trinegrung nice 290819 1.jpg


Vi bor på Westminster Hotel som ligger rett ovenfor stranden midt på promenaden. Utrolig fint hotell i den litt gamle ærverdige stilen. Store luftige rom, utrolig god frokost og ikke minst en aircondition som fungerer. Med tredve grader utenfor dørene er det ingenting som er bedre enn et kaldt rom når en kommer svett fra stranda.

A room with a view

A room with a view

Jeg har et lite lygekryss hva gjelder jobb, for litt jobb er det mens jeg er her. Det må sies. Jeg har noen zoom-møter mens jeg er på tur, men passer på å gjøre det etter stranda og før middag. Ergo jeg føler ikke jeg jobber, for å si det sånn.

Det som er viktig for meg er å enkelt kunne føre regnskap når jeg er på farta. Jeg har brukt Tripletex i mange år og skriver dette innlegget i samarbeid og med godkjennelse av dem.

Nå som jeg er på tur er appen de har et must for meg for å kunne kjapt sende regninger inn i systemet. Da slipper jeg å styre med det når jeg kommer hjem og trenger kun å se over at alt stemmer.

SÅ deilig, se bare på video!

I bilen min hjemme har jeg installert Autogear som registrerer alt jeg kjører og med enkle tastetrykk synkroniserer seg med tripletex. Utrolig digg og jeg glemmer ikke å registrere en kilometer. Veldig lettvint for meg som kjører en god del i jobben min!

Men tilbake til turen.

Dette er utsikten fra rommet vårt. Rett ned på stranda!

trinegrung nice 290819 7.jpg

NICE i Nice, hehe.

Vi spiser ute på kveldene og i går gikk vi i Gamlebyen og tittet . Veldig koselig!

trinegrung nice 290819 6.jpg

Vi så noen dansere som var helt rå men jeg våget ikke å filme dem. Jeg kunne spurt men de skjønte ikke et ord engelsk. Midt i gata holdt de lenge på og imponerte stort med såkalt capoeira.

Line, Monica og Hanne

Line, Monica og Hanne

Det er Line som nettopp hadde rundt år som vi feirer. Dette er bursdagsgaven hennes fra flere som var i selskapet tidligere denne måneden. Utrolig glad for at vi valgte dette sammen med henne…..en gave for oss alle egentlig.

trinegrung nice 290819 4.jpg

Dama klar for en kveld på byen. Nå hører det med til historien av kvelder med jentene ender veldig ofte tidlig. Det er mange som ikke tror det når vi er på tur, men jeg kan ikke huske en kveld som har vært senere enn tolv. Helt sant. Vi bruker ferien for akkurat det, ferie.

Nå drikker nå ikke jeg uansett med mine 12 måneder uten alkohol…derfor perfekt å reise med denne gjengen. De må gjerne ta så mange glass de bare orker men jeg vet det ikke blir sent. Mannen til Line tror oss forsatt ikke hehe….men det er faktisk sant.

trinegrung nice 290819 8.jpg

Ferie gjør godt. Mandag er det #helseprogram2019 igjen så gjelder å nyte disse dagene i ro. Vi trenger alle litt hvilepuls tidvis.

Har du noen tips om restauranter verdt å besøke i Nice? Setter stor pris på tips!!!

Pass deg Trine

Et sikkert tegn på at en gjør for mye, ihvertfall når det gjelder meg, er når en våkner to timer før alarmen og hodet ikke roer seg igjen. Tankene spinner og adrenalinet fosser i blodet.

Det er tidlig morgen og kjøkkenbordet er stedet. Kaffen og ernæringshaken er inntatt, men hodet er i dvale. I går jobbet jeg 12 timer og jeg vet jo at det ikke er bra, men når noe er morsomt klarer jeg ikke stoppe.

trinegrung 300719 1.jpg

I kalenderen min står det trening klokken 0800 til 1000, men jeg kjenner at det ikke kommer til å gå i dag. Rett og slett. Ergo jeg må justere, lytte og roe ned.

Selvom jeg følger planen i helseprogrammet mitt så vil det ikke si at et ikke kan være rom for justeringer underveis. Hadde jeg ikke gjort det ville det blitt et usunt regime på alle måter.

Denne uken er hektisk men neste uke tar jeg meg noen dager fri. Jeg skal på tur med venninner og feire Line som nettopp hadde bursdag. Gaven til henne var en tur med oss jentene og alt hun vet er at hun skal pakke med bikini og ta med pass.

Jeg kan jo ikke røpe på bloggen hvor vi skal med fare for at hun får med seg innlegget. Men tur skal bli deilig. Virkelig deilig. Jeg skal ligge rett ut i solen fire dager på rad.

Jeg unnet meg ikke lang ferie i år og kanskje det er det jeg merker nå? Vi trenger vel alle ferie tidvis så neste år skal jeg logge av alt i tre uker sammenhengende og unne meg ferie. Ingen lykke som grunder om en ikke gjør det. Kroppen krever det.

Dagen i dag:

 • Ringe regnskap

 • Føre regnskap

 • Ordne med bilen på verksted

 • Møte herlige Synnøve Skarbø for å snakke business

 • Kjøpe gave til venninne

 • Møte med potensielt tilskudd til Fellesskapet

 • Middag med herlige Suzette som er på Oslobesøk.

Skulle sittet og meditert akkurat her nå.

Skulle sittet og meditert akkurat her nå.

Jeg får brette opp armene og ruste meg for dagen. Til helgen skal jeg gjøre fint lite og ingenting! Trene er det eneste jeg skal gjøre og sånn er det med den saken!

FOR en helg!

Det skal jammen mye til å toppe helger som denne. Det ble en ekstremt aktiv og sosial helg, men den gjorde godt på så mange måter. Jeg visste hva jeg hadde i vente og derfor ladet jeg godt opp på fredag med MINDHUNTER…sesong 2 har kommet på Netflix, fått den med deg?

Jeg slukte sesong 1 og ser jeg kommer til å gjøre det samme med sesong 2. Handler om den tiden da FBI begynte å profilere massemordere, hvordan de intervjuet og jobbet med dem for bedre forståelse av adferden.

Lørdag morgen satte jeg meg tidlig i bilen og dro på event med Fellesskapet. Ny læring om indre helse stod på plakaten og rett utenfor Lillestrøm møttes den energiske gjengen jeg jobber med! FOR et team vi er!

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Utrolig mye læring på tapeten, både fra andre teamledere og ikke minst fagpersonen innen indre helse. Vi er alle opptatt av å ta vare på helsen vår men hvordan gjør vi faktisk det? En sunn kropp, et fokusert og sunt sinn og ikke minst på cellenivå gjøre endringer for varig god indre helse.

Full av energi satte jeg meg i bilen etter endt event og dro på bryggefest til Debbie og Leon. Det er ALLTID hyggelig, og siden jeg holder meg unna alkohol visste jeg at jeg ville være i form til både tur og mer jobb på søndag. I denne fasen er det ufattelig viktig!

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

Trine og Line kom sammen med meg

Trine og Line kom sammen med meg

Jeg stupte i seng sent lørdag kveld og mediterte 30 minutter søndag morgen. Det er i slike faser det er viktig å ha ro, ikke stresse seg opp og holde fokus. Da hjelper meditasjon meg veldig, samt turer i skogen. Helle Stine og jeg gikk en lang tur søndag formiddag, som gjorde at jeg fikk gjort unne dagens 10 000 skritt.

Søndag ettermiddag hadde vi møte med Fellesskapet i Horten. Først tre timer med læring, fokus og hvordan vi skal jobbe hverandre gode. Vi har fått eget motto nå, var ikke det bra?

Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess
— Henry Ford
Fellesskapet 180819 4.jpg

Vi var så heldige at bekjente av Fellesskapet kom og holdt yoga før vi begynte å jobbe. Det satte oss i modus og gjorde oss fokuserte. Vi har slike samlinger i Horten, etterfulgt av Helsekveld med interesserte gjester, to ganger pr måned og veldig snart flere steder i landet.

Fellesskapet 180819 6.jpg

Etter yoga holdt jeg et lengre innlegg om hvordan vi styrker oss selv, oss som team og ikke minst foreslo jeg verdier Fellesskapet skal ha. Utrolig bra gjeng i Horten og om ikke lenge skal jeg samle gjengen min i Oslo. Stavanger vokser og nå, men jeg vil gjerne bygge Fellesskap flere steder!

Fellesskapet 180819 7 (1).jpg

Vi samlet mange interesserte til Helsekveld og var så heldige at Ole Martin kom og ga alle fremmøtte solid innsyn i hvordan kroppen jobber på cellenivå og hvordan vi best mulig kan styrke cellene våre. Utrolig lærerikt og jeg gleder meg til flere kan få høre alt han kan. Jeg slukte alt rått!

Fellesskapet 1709819 3.jpg

Endelig en kaffe som min rosacea ikke reagerer på. Jeg vet ikke helt hvorfor men handler om syrenivået. Jeg skal få sjekket det litt nøyere, men utrolig god er den ihvertfall. Kontakt meg om du vil høre mer om denne kaffen som har miljøvennlige papirkapsler. Viktig!

Fellesskapet 180819 5.jpg

Altså. Denne gjengen her er unike. Jeg har ALDRI hatt det mer moro på jobb og vi har langsiktige planer sammen. Endelig skaper jeg det Fellesskapet jeg i alle år har drømt om og jeg føler meg bare heldig. Virkelig. Alle likesinnede som engasjerer seg i helse og er opptatt av teamfølelsen. Energiske damer som vil noe, er rause og empatiske. Elsker!

Har du lyst å høre om hvordan vi jobber og kanskje bli en del av oss? Legg igjen mailen under og jeg vil kontakte deg når jeg åpner for flere innen kort tid. Vi er ikke begrenset av sted….en får god opplæring både på hvordan en kan jobbe på nettet samt ikke minst om helse.

Vinn billetter til event!

I samarbeid m Clarion Hotel Air

Jeg digger å reise hjem til Stavanger og endelig skal jeg jobbe mer i Stavanger. Ragnhild har blitt en del av Fellesskapet og henne skal du få møte i et eget innlegg veldig snart..

På grunn av opplæring av Ragnhild har jeg allerede booket en tur hjem siste helgen i september. Derfor sank energien litt når jeg ble invitert på et superkult eventClarion Hotel Air, på Sola, Fredag 20. September. Jeg har ikke mulighet å reise hjem to helger på rad på grunn av mye jobb nå.

MEN…..

Jeg spurte pent om jeg kunne få lov å dele ut mine to billetter på bloggen heller og DET var helt ok! JIPPI! Ergo DU kan få være med på eventen. Er ikke det kjekt? Jeg digger å gå på slike eventer.

Jeg har altså to billetter å gi bort til denne gromme kvelden. Heldige de som vinner. Ser det ikke bare supert ut? DIGGER!

For å delta i konkurransen:

 • Legge igjen en kommenter her på bloggen, under innlegget.

 • Kommenter med hvem du vil ta med og hvorfor dere bør vinne.

Jeg må ha alle samlet et sted og derfor går det ikke å skrive kommentar på Instagram eller Facebook. Dere er med i trekningen og jeg trekker en vinner to uker før, altså den 6 september!

Del gjerne innlegget for denne eventen er knall!

Link til Facebookeventen her

For de som ikke vinner, men har lyst å kjøpe klikk her

Helsekvelder ut på veien

Det skjer så . mye kjekt om dagen og flere og flere tar kontakt med meg angående helseprogrammet jeg jobbet etter. Så kjekt!

Indre helse er vesentlig og jeg har så mange kunnskapsrike mennesker i nettverket mitt. Idag hadde jeg en lang telefonsamtale med ei av de. Hun heter Kjersti Rinde Omsted og driver Opaker Gård litt nord for Kongsvinger.

Skjermbilde 2019-08-15 kl. 10.20.11.png

Vi brenner begge for temaet indre helse og Kjersti kan MYE om det. Hele gården deres gjenspeiler dette og da er vi ned på detaljnivå til hvordan jorden skal styrkes for å gi mer næring til maten vi spiser. Helt utrolig moro å høre henne prate!

Jeg vil lære ALT hun kan og derfor skal vi nå arrangere Helsekvelder sammen på gården hennes! Er ikke det moro! Det som er gull over overnattingsmulighetene de har på gården og derfor, om vi planlegger nøye, kan blogglesere komme reisende for å overnatte om ønskelig.

Jeg er hoppende glad! Husk å melde deg inn i helsegruppen vår på Facebook Helse, hud og tarm. Den finner du HER. Jeg er hoppende glad!

I løpet av tidlig septemer skal jeg også sammen med STEP IN i Hokksund gjøre det samme. Gleder meg! Helsekvelder skal ut på veien! Jeg er så glad jeg har ikke ord! SÅ MORO!

Måtte bare fortelle det!

Er du nøye med dette?

I går hadde jeg besøk av Helene Miller. Hun er kusinen til en av mine nærmeste venninner i Stavanger og jeg har kjent henne i en årrekke.

Hun er rådgiver innen pensjon og forsikring, og jeg er helt grei på nettsider og sosiale medier. Siden hun nettopp har nettopp startet for seg selv så trengte hun noen innspill, og jeg trenger mange gode råd på pensjon og forsikring. Det ble en lærerik og morsom dag for oss begge.

Helene Miller front.jpg

Vi bestemte oss for å jobbe sammen. Hun er nå min pensjon og forsikringsrådgiver og jeg hennes nettengel. Kan en kalle meg det? Digital rådgiver høres så formelt og kjedelig ut.

Uansett.

Hun ga meg mange råd og flere jeg ikke visste om. Jeg har to AS nå og vil gjerne sikre både meg selv og fremtidige ansatte. Ergo denne biten er viktig å få på plass og deretter beregne inn i budsjettet til selskapene.

Det som er gull er at Helene nå har startet for seg selv og kan hjelpe deg! Er du i tvil om din pensjon eller forsikring så kan du kontakte henne. Nettsiden er snart klar på helenemiller.no.

Eller- nettsiden hennes er ferdig i løpet av neste uke. Eller, det vil si at jeg er klar med min del av jobben, men Helene må nå lese og se over. DET vet jeg av erfaring krever tid. Hehe. Noen er litt mer nøye enn meg, heldigvis.

Dette er første utkast, ser vel bra ut det? Jeg synes det er morsomt å lage nettsider og bruker Squarespace.com sine maler. Denne nettsiden er bygget i det og knyttet sammen med hennes domene.

Jeg gjør ikke dette til vanlig, må sies, for tiden strekker ikke til. I dag sa jeg ja fordi vi bestemte oss for å jobbe sammen. Slapp av, vi bytter ikke tjenester, det er faktura involvert.

Men hvor nøye er du på dette med pensjon og forsikring? Det er jo utrolig viktig både med pensjon og riktig forsikring. Jammen tror jeg ikke at jeg både sparte en del samt fikk noen flere utgifter på ting som lønnet seg for meg! LIKE!

Jeg skal lære opp Helene til å blogge slik at hun kan komme med gode tips og råd til mine lesere. Det gledes!

Lovens høyre hånd

I går var det jubileum for Haust Collection på Latter i Oslo. Jeg blogget om det tidligere i dag, se gjerne her ETTER du har lest dette innlegget. Utrolig flotte kjoler!

På slutten av kvelden ble det Stand Up på scenen, siden Latter har sitt 15 års jubileum. To jubileum i en smekk på en og samme kveld. Utrolig moro og jeg lo så godt.

trinegrung haust 140819 13.jpg

Herlige Øyvind Loven var konferansier og han har jeg kjent i MANGE MANGE år. Du kjenner kanskje stemmen fra morgenklubben Loven & co på Radio Norge?

Øyvind og jeg jobbet sammen på Jærradioen. Det var er jeg startet min karriere i mediesirkuset for en god del år siden. Der jobbet jeg fra 1992 til jeg ble headhuntet til NRK P3 i 1996. Utrolig givende år på Jæren, med selveste Loven som kollega.

Du er bare herlig Øyvind og det er alltid like moro å se deg igjen. Ikke minst holder du deg skremmende godt, det må jeg si. Ikke at 52 er noen alder, men du vet. Ikke alle eldes med stil, men det gjør Loven.

Trinegrung & Øyvind Love 140819.jpg

Jeg ante fred og ingen fare, satt og lo godt i salen. Plutselig begynte Loven å snakke om vår tid sammen på Jærradioen, etterfulgt av at han plutselig dro meg opp på scenen.

Jeg er ikke vanskelig å be og tok utfordringen på strak arm. Han hadde en Topp 10 liste han trengte hjelp til å lese opp, sånn apropos å eldes med stil.

Listen var : Topp 10 tegn på at du har blitt med en altfor gammel dame hjem:

 • 10. Du blir servert portvin og fyrstekake på nachspeil

 • 9. Hun dra TT-kortet i taxien hjem

 • 8. Hun har pyntet seg med trygghetsalarm

 • 7. Alle skoene i gangen har borrelås

 • 6. Dere tar trappeheisen opp til soverommet

 • 5. Det står et vannglass med tenner på nattbordet

 • 4. Det er stol i dusjen

 • 3. Hun roper “Kongen av Danmark” når det topper seg

 • 2. Du får et brodert lommetørkle til å tørke deg med

 • 1. Du har grå hår i munnen.

Jeg lo så godt og jeg lo lenge. Loven leste opp tallene og jeg setningene. For en kveld, denne kommer jeg til å leve på lenge. Vi blogges imorgen kjære bloggleser!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

For en JUBILANT!

I går var det feiring av HAUST, det norske “lille” motehuset fra Drammen. Janne og Kristoffer Haust har jeg kjent i en årrekke, siden de er omgangsvenner med mine gode venner Debbie og Leon. Stor stas å bli invitert til deres 20 års jubileum, gratulerer så masse med A JOB WELL DONE!

Det ble en lang dag igår. Først var det flere timers jobb med digitale strategier for det norske globale helseselskapet jeg jobber med. Utrolig moro og i går var vi hjemme hos lederne av selskapet. LITT av et hus, som inkluderte flere timer foran data og kreativ jobbing.

trinegrung 140819 1.jpg

Vi snakker hus, just sayin. Høhø. Jeg er forsatt i opplæring, men kjenner meg mer og mer trygg på kunnskapen jeg lærer. Det er UTROLIG kjekt og inspirerende å jobbe med fagfolk! Det er helt sikkert!

Fru og Herr Haust

Fru og Herr Haust

Men tilbake til jubilanten fra i går kveld. De hadde samlet venner, kollegaer og samarbeidspartnere på Latter i Oslo. Sistnevnte har forøvrig også jubileum i år, gratulerer med fantastiske 15 år Latter og Elina! Jammen flott jobbet!

trinegrung+haust+140819+2.jpg

Min gode venninne Line og jeg dro innover for å kose oss og gjett om de bjudat på! Først var det mingling, etterfulgt av moteshow, for så å bli servert nydelig fingermat og det hele avsluttet med morsomme karer (ingen damer?) på scenen. Latter leverte, for å si det mildt!

Line, Beate, Debbie og Line

Line, Beate, Debbie og Line

Til helgen er det bryggefest hos Debbie (nummer tre fra venstre) og Leon, bare å glede seg til bilder på søndag! Den festen har alltid tema og i år er det latino! Jeg skal lete etter rød blomst i håret senere i dag!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jeg har flere ganger vært i Haust sine butikker og klærne selges over hele landet, MEN jeg ante ikke at de hadde så flott festkjoler! Gjorde du? Det var så mye fint på scenen og flere ganger hørte jeg wow fra salen.

trinegrung haust 140819 7.jpg
trinegrung haust 140819 8.jpg
trinegrung haust 140819 10.jpg

Dere får unnskylde bildekvaliteten, men jeg hadde kun mobilen med meg. Når det er mørkt rundt er det ikke alltid like lett med mobilkamera, selvom jeg ellers er MEGET fornøyd med Huawei mobilen min som ellers tar supre bilder.

Til og med fotografen som tok bilde av Line og meg over kommenterte det og lurte på hvilken mobil det var! Just sayin. Høhø

trinegrung haust 140819 12.jpg

Tradisjonen tro kom Haust ekteparet på scenen til slutt og fikk stående applaus fra salen. Stor stas og veldig kjekt å få være med på denne kvelden!

Gratulerer så masse med jubileet Janne og Kristoffer, vi sees på bryggefest til lørdag.

Da kan dere begge slappe godt av, for dette arrangementet var ikke planlagt på en dag! Det kan man trygt si. Utrolig bra hele opplegget som inkluderte glam, rød løper, farger, lek og latter. Vi storkoste oss, virkelig!

PS. Jeg ble dratt opp på scenen i går og det innlegget vil du lese. Det kommer i ettermiddag for nå må jeg skyndte meg for kunde venter på Zoom. Vi blogges i ettermiddag!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

FOR en supergründer!

Sponsede produkter Noma Norge AS

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har kjent Trine, men det er noen år. Jeg har fulgt henne på nettet lenge og kjenner også søsteren Lise veldig godt. Power-sister begge to, rett og slett.

Jeg digger når damer gønner på og starter for seg selv. Fellesskapet vårt er jo samme og derfor jeg elsker å jobbe med det. Damer som vil noe og som våger! Utrolig moro!

Trine Nilsen og meg

Trine Nilsen og meg

Trine driver altså Noma Norge AS og jeg var på besøk hos henne i dag. Hun trengte litt hjelp med sine sosialer medier samt vi skravlet masse. Hun begynte også på omega 3 oljen som jeg selv bruker…vi tok fettsyretest og fikk henne i gang.

Riktig omega 3 er vesentlig for å justere omega 6 nivåene ned i kroppen. Har du forhøyede verdier vil betennelsestilstander i kroppen bare øke. Derfor jeg engasjeres sånn av dette. Utrolig lærerikt og ikke minst viktig!

trinegrung 120819 5.jpg

Jeg fikk med meg litt produkter siden jeg sparer håret nå. KLIKKER av luggen som stadig faller ned i øynene og nå kan jeg unngå det en stund. Snille Trine, dette var jammen kjekt!

Gleder meg til å prøve alle og selvfølgelig måtte jeg ha med klemme med GIRL POWER på! For det er vi jo!

trinegrung 120819 4.jpg

Nå skal jeg forberede morgendagen for da skal jeg til Snarøya for ledermøte med det globale selskapet jeg jobber tett med. Jeg bistår med digital strategi og det er jammen meg stas!

Vil du teste Omega 3 oljen jeg bruker så legger du igjen mailen under her så sender jeg informasjon på mail.

Planlegger uken

I skrivende stund er jeg ferdig trent og valgte kafeen rett over gata fra Moov treningssenter på Ypsilon som kontor for en liten times tid.

Jeg skal besøke en kul gründerdame i Drammen snart og det kan du glede deg til. Om du ikke har en hårklemme, skjerf eller hårbøyle fra henne så skjønner jeg ingenting.

Det er navnesøster Trine Nilsen som er gründeren og hennes Instakonto finner du her. Noma er selskapet.

HOS SOLVEIG på Ypsilon

HOS SOLVEIG på Ypsilon

Når jeg spiser ute og fokuset er på helseprogrammet mitt er jeg nøye med hva jeg spiser. Sjekker innhold og passer på å ikke spise for mye. Jeg kan spise hele bakeriet her Hos Solveig men da har ikke tarmene mine det bra.

Ergo det gjelder å planlegge FØR jeg drar hit slik at jeg som sulten ikke faller for fristelsen. Idag ble det kjøleskapsgrøt laget av havregryn og havremelk. Perfekt etter trening. Litt svart kaffe ved siden av og jeg er klar for å planlegge.

trinegrung 120819 1.jpg

Min datter har flere ting fra Noma siden butikken hun jobber på har flere av produktene deres. Jeg stjal en hårbøyle i dag, av min datter, så nå blir det ramarskrik. Haha. Hun kan låne rått i mitt skap men prøver jeg meg….MAMMA, det er min! Hehe…..litt overdrevet men du skjønner tegningen.

Hva synes du, kan jeg gå med bøyle nå mens jeg sparer håret eller blir klemmer greien? Luggen er så lang at jeg klikker snart…..så deilig å få den vekk fra øynene.

trinegrung 120819 3 (1).jpg

Nå må jeg planlegge men blogger fra Noma senere i ettermiddag. Etter jeg har vært støttekontakt. Det går i ett om dagen men det er bare kjekt! Liker å ha mye å gjøre, det gjør meg mer effektiv. Har jeg lite å gjøre en dag blir jeg ineffektiv. Sånn er jeg bare.

Hva trenger du?

En ny uke er i gang og jeg fikk ladet skikkelig i helgen. SÅ deilig. Fikk trent godt begge dager, slappet masse av, vært litt med venner og lest en del. Masse å sette seg inn i når en jobber med indre helse.

Det er så mange som viser interesse for helseprogrammet jeg følger og det er veldig kjekt. Jeg ser mange sliter med motivasjonen, hva de skal gjøre og skulle ønske det var mulig med oppfølging på noe vis.

Derfor har jeg tenkt litt i helgen, mens jeg gikk mine turer.

Skulle jeg starte en helsegruppe som inkluderer ukentlig oppfølging og nøye planlegging? Er det interesse for det? Alt kan jo i dag gjøres på nettet og den biten kan jeg jo….

Dette er bare, enn så lenge, noen tanker, men vil gjerne lufte om det kunne vært noe for mine lesere. Jeg har de siste månedene lært masse og liker å inspirere og motivere andre.

Tankene mine er at de som ønsker blir med i en del av #helseprogrammet2019 hvor vi sammen blir sunnere, har fokus på helse fra innsiden, fysisk aktivitet og motiverer hverandre.

Om jeg skulle gjort noe slik blir det en del planlegging pluss jeg vil gjerne inkludere noen av produktene jeg selv bruker som har hjulpet meg masse. Det blir ikke noen svimlende dyre summer, må sies, og tenkte vi kanskje kunne gjøre det sammen i to eller tre måneder.

Tanker?

Om det er noe som faller i smak så begynner jeg planlegging av dette i dag og starter opp 1 september. Så får alle kommet seg hjem fra ferie og får igang jobb/skole igjen.

Legg igjen mailen under her om det er av interesse så høres vi snart. Jeg ser jo om noen gjør det og regner da med det er interessant. Jeg må ikke dette men hadde synes det var veldig moro. Motivere andre, skrive om andres helsereise og ikke minst hjelpe andre med fokus.

FOR en tilbakemelding

Jeg har tusenvis som leser bloggen min hver eneste uke. TUSEN TAKK! Jeg blir så glad og ser at lesertallene stiger i takt med energien min. Det er noe med fokus….det en gir næring gir resultater.

Sånn er det med alt i livet.

Når min datter sminker meg ser det slik ut. Hun er HELT rå!

Når min datter sminker meg ser det slik ut. Hun er HELT rå!

Jeg laget for en stund siden en sminkevideo og var litt nervøs da jeg publiserte den. Det er jo ikke det jeg egentlig driver med, sminke, men SÅ mange spør hele tiden hvordan jeg sminker meg.

Derfor laget jeg en video.

Jeg er ingen sminkeekspert men har jobbet i flere år som modell, jobbet innen TV, og har blitt sminket av ekspert i alle år. Nysgjerrig som jeg er spør jeg alltid masse og derfor lærer jeg noe hele tiden.

Jeg får så mange hyggelig meldinger og denne kom på Instagram i går.

En hilsen fra Grete. Jeg fikk lov å dele meldingen.

En hilsen fra Grete. Jeg fikk lov å dele meldingen.

Jeg ble så glad! Utrolig kjekt å lese, er du ikke enig! Tenk at jeg kunne bidra med det for noe! WOW!

Sminkevideoen min og produktene jeg brukte kan du lese HER. Kanskje noe for deg også? Det kommer en ny video om koster snart siden mange spurte om det. Gleder meg!

Vil du har serietips?

Jeg er en seriehai, det er ingen hemmelig. Akkurat nå om dagen er fokuset litt mer på helse, blogg og Felleskapet, men ingenting kan ta fra meg ei lita kveldstur innom HBO eller Netflix.

Jeg har en egen kategori her på bloggen som heter FILM & SERIETIPS. Den finner du HER. Du leser nå et innlegg på bloggen min men på førstesiden av trinegrung.no ser det slik ut.

Skjermbilde 2019-08-10 kl. 13.37.24.png

Det er de temaene jeg blogger mest om. Jeg skal også lage en kategori for SMINKE & HÅR siden jeg ser det kommer til å bli litt av det også fremover. Stolt over samarbeidet med Blivakker.no siden jeg har handlet der siden de startet.

Om du bruker Instagram mest har jeg også laget kategorier på fronten av min Instagram. Utrolig mange spør om serietipsene jeg legger ut og derfor er alle samlet under en fane. Se bildet under her.

trinegrung 100819 2.jpg

Liker når jeg kan samle det jeg engasjerer meg mest i slike kategorier. Det gjør at det blir lettere for dere å lese her inne.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM:

Min helseuke....ENERGI!

Det skjer noe når du gir noe fokus. Der jeg er nå er det indre helse og trening som har fokus, samt Fellesskapet jeg bygger sammen med andre om samme tema.

Når en gir noe fokus så skjer det magiske ting. Denne uken har jeg vært nøye med planlegging i kalenderen min og derfor klart å gjennomføre alt jeg skal. Gjør du det, planlegger i kalenderen?

Jeg legger inn alt jeg. Er litt nerd på det men ser jo at det gir resultater. Jeg har så mye gledesenergi nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal plassere det….derfor perfekt jeg har bloggen til å dele det med andre.

trinegrung 100819 3.jpg

Min datter kom hjem fra 9 dager i syden og landet i natt. Det gikk ikke flytog midt på natten og dermed suste jeg til Gardermoen for å hente.

Jeg hadde lagt inn i kalenderen min, laget avtale med meg selv, at jeg skulle trene rett etter frokost, og da gjør jeg det. Ikke helt tom mage, som jeg blogget om tidligere i uken, men en ernæringsshake før jeg suste ned.

trinegrung 100819 5.jpg

Denne uken har jeg gjort følgende:

 • Mandag: LEG DAY styrke

 • Tirsdag: 45 minutter rask gange i skogen

 • Onsdag: ARM&ABS styrke

 • Torsdag: 35 minutter rask gang rett opp og ned

 • Fredag: Ladedag

 • Lørdag: FULL BODY styrke

 • Sændag: Skogen om det ikke pøser ned som nå

Treningen min tar maks 45 minutter dagen og er knallbra. Bruker en app som heter Sweat og den funker so ei kule for meg!

trinegrung 100819 4.jpg

Jeg var også innom Conctance for å fikse sommernegler og hun er jo en kunstner. Facebooksiden hennes finne du her. Hun er rågod jeg har gått til henne i mange år. Hun er også en del av Fellesskapet nå og det er veldig kjekt!

Nå skal jeg nyte sofaen og frihelg. Jobber litt hele tiden men med laptopen i fanget hjemme i sofaen oppleves det ikke som jobb. Ute høljer det ned men det er helt ok. NYTER å være inne da, savner bare peis hehe.

Planlegger du ukene dine nøye?

Følg gjerne uken min på stories på Instagram. Heter @trinegrung der:

Lær av de dårlige periodene

Ordtaket sier: Etter en nedtur kommer det alltid en opptur. Det er mange som har fulgt denne bloggen i flere år, tusen takk forresten, og jeg har alltid delt fra livets opp og nedturer.

Jeg har flere ganger skrevet om vanskelige perioder, men også hva jeg lærte av dem. Læringen kommer jo som oftest i etterkant, DESSVERRE, for når en står midt opp i det og livet koker….da er det ofte kun det en ser.

Og tro du meg, jeg har hatt nok av nedturer.

trine+grung+080519+(1).jpg

Venninner spør meg ofte, hvordan jeg igjen og igjen finner entusiasmen min og reiser meg igjen. Akkurat det har jeg ikke gode svar på men jeg NEKTER å la meg velte.

Jeg husker enda julen for tre år siden. I tre timer gikk rundt Drammenselven og bare gråt. Forstod ikke hva livet egentlig ville fortelle meg og følte meg skikkelig alene om alt. Ensomheten spiste meg opp og jeg visste ikke opp ned på noe.

Jeg skrev innlegget “Den ensomme juletiden” som TV 2 nyhetene valgte å lage en sak av…som dessverre ble en sak om det å være alene i julen. De misforstod hele ensomheten.

Jeg er ikke alene.

Da jeg så saken på TV skjønte jeg hva jeg skulle lære…..jeg måtte selv se at ensomheten lå i meg og var ikke styrt av antall mennesker rundt meg. Ergo hvis jeg ønsket endring måtte jeg selv endre det.

Forstår du hva jeg mener?

Jeg er mye alene men jeg nyter å være alene. Jeg jobber mer fokusert, får mer overskudd og elsker tiden jeg har for meg selv. Ergo jeg har i dag tatt grep for at jeg ikke skal ha den følelsen mer.

Er en ensom inni seg, må en selv begynne å jobbe med å finne ut av hva en trenger i livet sitt for IKKE føle seg ensom. Det gjorde jeg.

Jeg satte meg ned og skrev. Mye. Hva jeg ville ha mer av i livet mitt, hva jeg ikke ville ha i livet, hva gir meg mening, ting som gleder meg og ikke minst når jeg føler jeg meg skikkelig glad. Ingen lett oppgave og jeg gikk mange runder med meg selv.

Jeg endte opp med en liste, og utover familien min og nære venner jeg har gode samtaler med, står det følgende på min liste:

 • Fysisk aktivitet (derfor #helseprogram2019)

 • Gjøre noe for andre (derfor støttekontakt)

 • Spise riktig for min kropp (derfor #helseprogram2019)

 • Jobbe med noe jeg engasjeres av (derav fokus på helse, som jeg elsker)

 • Jobbe i et engasjerende team (derav Fellesskapet)

 • Leve av bloggen min ( check 2019 )

 • Bygge selskapene jeg holder på med (to stykker nå)

Det står mer på listen men jeg begynte der.

Ingenting gir meg mer enn en topptur i fjellet. Den følelsen når jeg har norsk natur rundt meg, og at jeg kom meg opp, er ubeskrivelig. Det trenger ikke være den høyeste eller bratteste toppen, men mestringen er enorm. En kropp som smiler og er glad…det gjør meg glad og gir meg et sinn som smiler. Hver dag.

Har du laget din liste? Trenger du en?

Å jobbe på nettet

Det å jobbe som jeg gjør er faktisk utrolig givende. Jeg har kunder over hele landet og ikke minst begynner jeg å få noen utenfor landets grenser.

Jeg har de siste månedene tilegnet meg masse kunnskap om helse og lærer bort mye av det jeg har lært. Både til de som er opptatt av helsen sin og ikke minst til de som ønsker å jobbe som jeg gjør.

trinegrung zoom work.png

Dagene foregår foran data, i møter, på kurs/eventer for mer opplæring, Fellesskapet sine samlinger og ikke minst på Zoom. Knallbra verktøy om du skal kommunisere med andre enkelt via nettet.

Har du prøvd Zoom?

Jeg lastet ned applikasjonen og var i gang på fem minutter. Det er gratis om du skal snakke mindre enn et gitt antall minutter, men siden jeg bruker verktøyet såpass mye har jeg betalt versjon.

Dette gjør at jeg kan ta med meg macen og være på jobb fra hele verden. Trenger kun nett-tilgang og det har jeg jo via mobilen om wifi uteblir.

Hvis du har lyst å jobbe med helse, er opptatt av emne og ønsker mer frihet i din hverdag så legg igjen mailen under her og jeg kontakter deg når jeg åpner for flere. Elsker!